Mafia Remaster
Re: Mafia Remaster
Zavody som presiel na prvykrat sa pamatam ako som sa trapil v povodnej hre s nimi. Zatial sa mi hra paci a nelutujem kupu, drobne chyby sa iste opravia v aktualizaciach.
Spoiler: ukázať
Chlapci no neviem neviem, hru som kúpil a teda na zadok som nespadol.
Salieri úplne o ničom dabing aj ako postava je dosť divný.
Pauli tak isto mne osobne nesympaticka postava...
Grafika je priemerná nič úžasné ako sa opisuje, ako si tu už stihol Loleq všimnúť to AA je tam hrozne. A rozmazuje to teda dost.
Ako ľudí čo nehrali pôvodnú hru to možno odnesie do inej galaxie, ale srdce klasika to nepoteší. Maximálne raz dohrať a zasa sa vrátiť ku klasike jeden krát ročne. Hlavne človek.je tak zvyknutý na tú pôvodnú mafiu keď ju prešiel XY.... Neviem dohrať to urcite dohram lebo je tam cítiť aj to pôvodne kúzlo ale na viac krát ako originál to nebude.
Salieri úplne o ničom dabing aj ako postava je dosť divný.
Pauli tak isto mne osobne nesympaticka postava...
Grafika je priemerná nič úžasné ako sa opisuje, ako si tu už stihol Loleq všimnúť to AA je tam hrozne. A rozmazuje to teda dost.
Ako ľudí čo nehrali pôvodnú hru to možno odnesie do inej galaxie, ale srdce klasika to nepoteší. Maximálne raz dohrať a zasa sa vrátiť ku klasike jeden krát ročne. Hlavne človek.je tak zvyknutý na tú pôvodnú mafiu keď ju prešiel XY.... Neviem dohrať to urcite dohram lebo je tam cítiť aj to pôvodne kúzlo ale na viac krát ako originál to nebude.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tak ked hras original kazdy rok tak mas na to urcite inu optiku ako ti co sme to hrali 2x-3x. ale tiez nemam velke oci, to co pises bolo zrejme uz z trailerov. inac hras EN ci CZ dabing (ak uz vobec vysiel)?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Ja som origo nehral,tak snáď ma to poteší
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
A hlavne s tou grafikou dosť klamali, ak je to AA stále tak brutálne prehnané, tak tie screenshoty extra cigánili.
Priostrite si to, AMD i NV ovládače majú funkciu priostrenia.
Inak, ešte som pozeral na Sectore gameplay s dabingom a ten dabing...ako dobre, asi pôvodný dabér Salieriho už možno nežije a ten nový je známy hlas ale ten mastering...chrapčiaky, niekto vypeckoval výšky a zabudol na stredy, hlasy nemajú šťavu.
Priostrite si to, AMD i NV ovládače majú funkciu priostrenia.
Inak, ešte som pozeral na Sectore gameplay s dabingom a ten dabing...ako dobre, asi pôvodný dabér Salieriho už možno nežije a ten nový je známy hlas ale ten mastering...chrapčiaky, niekto vypeckoval výšky a zabudol na stredy, hlasy nemajú šťavu.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Pekné zhrnutie. Mohol si dať menej spojlerov, prípadne ich označiť. Najmä čo sa týka nových a zmenených misií. Mne sa ich podarilo preskočiť, aj keď nejaké náznaky som pochytil.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Až na to, že to nie je "primitívne ray-tracing" ale SSR (screen space reflections). Raytracing implikuje, že odrazy nie su počítané iba vo viditeľnej scéne ale celej.CageJ napísal: ↑Ut 29. Sep, 2020, 14:45 RECENZIA: https://pc.zoznam.sk/mafia-definitive-e ... dnej-mafie
s pozdravom, crux.
Dohrana 1. Nebolo to zle, ale mohlo to byt lepsie. Grafika tiez nic extra na 2020.
.
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
ja to akurat hram, jendotku, paci sa mi to, aj system mierenia a strielanie je podla mna super, niekto na to somral tusim. grafika ok, ale tie postavy az na Salieriho vyzeraju nejak divne, ten je naopak spraveny prefektne
Edit// som v polke hry a bavi ma to brutalne. Perfektne to je. Aj grafika je super. Neviem co somru niektori. v dazdi aa hlavne v noci je to uplna pecka
Edit2// este keby tak spravili remake Hidden and Dangerous
Edit3// dohrane, je to super, ten pribeh, cesi to spravili v 2002hom fakt nadcasovo, moc som si to uzil a zaspominal, dakujem za remake, nakolko k povodnemu dielu by som sa uz koli grafike asi nevratil, takto som si oprasil spomienky
remake hodnotim tak 8/10, celkovo mi vadili tie postavy, ako som spominal, vyzeraju nejak divne (graficky), ale inak nemam vyhrady
Edit// som v polke hry a bavi ma to brutalne. Perfektne to je. Aj grafika je super. Neviem co somru niektori. v dazdi aa hlavne v noci je to uplna pecka
Edit2// este keby tak spravili remake Hidden and Dangerous
Edit3// dohrane, je to super, ten pribeh, cesi to spravili v 2002hom fakt nadcasovo, moc som si to uzil a zaspominal, dakujem za remake, nakolko k povodnemu dielu by som sa uz koli grafike asi nevratil, takto som si oprasil spomienky
remake hodnotim tak 8/10, celkovo mi vadili tie postavy, ako som spominal, vyzeraju nejak divne (graficky), ale inak nemam vyhrady
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Ako si natankujem do auta ? hrám volnu jazdu beham na Crazy horse len "štava" mi moc rychlo mizne, ako dotankujem ? Ďakujem
Normalne zastavis na benzinke a das tusim E
Funguje to, stačilo prisť na benzinku a stlačiť pismeno "F" ďakujem
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tak dohral som. prva hra v zivote ktoru som prepol z anglictiny, ten dabing sa mi pocuval velmi tazko, cesky je uplne super a vedel som sa bez problemov stotoznit s postavami, co v anglictine mi neslo. celkovo ale sa mi ale zdalo ze niektore misie boli dost skratene, v hre som sa nedostal do lokalit ktore sa mi marili z povodnej (napr. priehrada). povodne som sa obaval ze hru nacpu zbytocnymi sidequestmi, ale v reali mi to dost chybalo. to mesto by si zasluzilo viac volnej jazdy priamo v hre, lebo ho spravili paradne este v originali. v povodnej hre aspon za lucasom sa dalo obcan vybehnut.
technicky hra zvladnuta celkom slusne, az na NPC-ka ktore boli vacsinou bez tvare a pripadali ako keby prisli z originalu alebo z nejakej inej hry z roku 2002. a obcas som zistil ze na ceste predomnou stoji len 10 taxikov a ziadne ine auta.
ak by som to mal zrhnut, kebyze ponechaju povodne misie a dialogy mohla z toho byt velmi prijemna nostalgia. pripadne hru trosku viacej updatnut, zakomponovat nejake mechaniky ekonomiky, hodnotenia misi, non-lethal takedownov a pod. a mohlo z toho byt nieco co by zaujalo aj aktualnu generaciu. takto je ta hra dost zabudnutelna.
technicky hra zvladnuta celkom slusne, az na NPC-ka ktore boli vacsinou bez tvare a pripadali ako keby prisli z originalu alebo z nejakej inej hry z roku 2002. a obcas som zistil ze na ceste predomnou stoji len 10 taxikov a ziadne ine auta.
ak by som to mal zrhnut, kebyze ponechaju povodne misie a dialogy mohla z toho byt velmi prijemna nostalgia. pripadne hru trosku viacej updatnut, zakomponovat nejake mechaniky ekonomiky, hodnotenia misi, non-lethal takedownov a pod. a mohlo z toho byt nieco co by zaujalo aj aktualnu generaciu. takto je ta hra dost zabudnutelna.