icefire napísal: Št 01. Okt, 2020, 16:33
Ahojte, chcem sa spytat: oplati sa teraz kupit 3080-tku alebo je lepsie pockat? Nepytam sa z hladiska ceny (TUF-ko viem kupit do cca tyzdna za 930,- EUR s DPH), ale skor z hladiska ovladacov a problemov okolo karty. Chcelo by to upgrade z 1070, ale neviem, ci nie je lepsie pockat.
Keď nemáš dnes/zajtra hru, ktorú chceš hrať tak určite počkať. Ovládače a ceny sa môžu len zlepšiť.
Vdaka, ale emocie nakoniec zvitazili a objednal som prave TUF od Asus. Dodaciu ma 2 tyzdne a pojde z Nemecka. Problem bol aj ten, ze som kupil 34” Gsync monitor a chcem ho nakrmit. Neskor (ak teda karta pride do Vianoc ) podam referencie.
A co to je za obchod? Ja co som pozeral, tak obchody nechcu v Europe odosielat 3080 za hranice svojich domovskych krajin. A to dokonca ani vtedy ked ostatny tovar nemaju problem odoslat.
V 2011 som od nich este bral Lian Li hlinikovu skrinku a vsetko poho, je to velky shop. Teraz som si to poslal do Rakuska, nasiel som ich podla referencii na jednom dealovom portale (lokalnom v Rakusku, maju tam super referencie). O shop nemam obavy, len o to, kedy to dostanem
Ja len zopakujem, že tento launch bol jeden megafail. Na kerú onú to púšťajú von keď dobre vedia, že nebudú mať čo predávať ešte týždne, ak nie mesiace. Inak ak to niekto berie na prácu, tak aj tých 1100 € môže byť super deal, ale tiež myslím, že to boli skôr nejakí zmyslov zbavení gejmeri.
Čo ja viem... keby nič nevypustili ani neohlásili, predávali by sa ďalej 2000-ky a zrejme vo väčšom počte než tých pár Ampere čo naskladnia. Ale tak to je môj pohľad, určite marketingový efekt tam je, otázka u koľko ľudí je po tom fiasku ešte pozitívny. Určite je viac naštvaných než nahypovaných.