Sonicke zubne kefky, ustne centra a Ustne sprchy
Re: Sonicke zubne kefky, ustne centra a Ustne sprchy
rotacka oralb a pasty sensodyne, velmi zla skusenost.
sonicare + parodontax, niekedy pasty s uhlim; presny opak. neuveritelny rozdiel.
https://www.alza.sk/philips-sonicare-ea ... 058862.htm
vyskusane vsetky nadstavce, nakoniec naj https://www.philips.sk/c-p/HX9024_10/so ... ue-control
sonicare + parodontax, niekedy pasty s uhlim; presny opak. neuveritelny rozdiel.
https://www.alza.sk/philips-sonicare-ea ... 058862.htm
vyskusane vsetky nadstavce, nakoniec naj https://www.philips.sk/c-p/HX9024_10/so ... ue-control
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ja sa neviem rozhodnut, ci toto https://www.datart.sk/zubna-kefka-phili ... uzovy.html
Alebo
https://www.datart.sk/zubna-kefka-xiaomi-ocleanx.html
Cenovy rozdiel za 2 kefky je 15e v neprospech xiaomi ( po zlavach) . 130 vs. 114e . Ale mam minimalne na papieri je ta xiaomi vo vsetkom lepsia, philips moc nemusim...
Je nejak zasadne mat viac rychlosti a rezimov? Moja predstava je ze to pustim na max. A hotovo.
Alebo
https://www.datart.sk/zubna-kefka-xiaomi-ocleanx.html
Cenovy rozdiel za 2 kefky je 15e v neprospech xiaomi ( po zlavach) . 130 vs. 114e . Ale mam minimalne na papieri je ta xiaomi vo vsetkom lepsia, philips moc nemusim...
Je nejak zasadne mat viac rychlosti a rezimov? Moja predstava je ze to pustim na max. A hotovo.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ja som kupil tuto a je super. (nemam s cim inym porovnat) rezimy ako whitening a masaz dasna nepouzivam https://elektricke-zubne-kefky.heureka. ... cbrush-uv/
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Rychlosti? Uz su aj take? Nevidim vyznam. Takisto ako v rezimoch. Podla mna si tak do 10% ludi meni rezim. Priatelka ma rezimy a nemenila ani raz.
- scream
- Pokročilý používateľ
Objednal som xiaomi x clean a xclean pro... Za 41e z dhgate nebolo o com.
EDIT: kefka za 3 dni doma, sparovane, firmware updatnuty, moznost nastavit 32 urovni intenzity, 3 typy cistenia, casovac, statistiky, vlastne plany... Akurat to jemne stekli a nema adapter iba usb kabel. Za 41 s 5 nadstavcami myslim, ze dobry kauf ...zajtra by mala prist PRO verzia.
EDIT: kefka za 3 dni doma, sparovane, firmware updatnuty, moznost nastavit 32 urovni intenzity, 3 typy cistenia, casovac, statistiky, vlastne plany... Akurat to jemne stekli a nema adapter iba usb kabel. Za 41 s 5 nadstavcami myslim, ze dobry kauf ...zajtra by mala prist PRO verzia.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Dnes mi prišla OClean za 30 rovnako z dhgate.
Aké nastavenia sily a času používate ?
Aké nastavenia sily a času používate ?
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
cujte, teraz tu vidim tu temu, ja sice pouzivam len bezne kefky, ale detom som kupoval na vianoce sonicare kids a tie stetiny su strasne tvrde. pre sonicare kids oficialne existuju len dva druhy nadstavcov (ktore boli aj pribalene) ale vyzera ze by mohli pasovat aj z ine sonicare. aka najjemnejsia varianta existuje? ja nic ine ako curaprox ultrasoft pouzivat neviem, takze hladam nieco podobne makke.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Najjemnejsie su Sonicare Sensitive (modre) pripadne este ProResults, ale ci to dieta do ust napcha .. mozno ProResults su aj v malej verzii. Inak tie stetiny sa zdaju tvrde, no s kefkou vobec nemas tlacit, takze by to nemal byt problem.
A co viem, tak aj hlavy z DMky pasuju na Sonicare, tie su tiez jemnejsie a su ovela lacnejsie
A co viem, tak aj hlavy z DMky pasuju na Sonicare, tie su tiez jemnejsie a su ovela lacnejsie
My sme Sonicare prestali používať na základe odporúčania zubára aj dentálnej hygieničky, vraj hlavne pre deti nie sú elektrické vhodné. Inak z mojej skúsenosti tiež tie modré nádstavce boli najmäkšie, ale slabo mi čistili zuby. Celkovo som vyskúšal väčšinu nádstavcov ale nejak som z toho po prvotnej eufórii vytriezvel, najlepšie sa vyrovnali Curaprox ale aj tak horšie vyčistili medzi zubami. Možno by to bolo iné s vyššou radou ale už sa mi do toho nechce investovať. Prípadne zle to používam, ale skúšal som to rôzne a nič nebolo ideálne.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
@wingo samozrejme nemusi sadnut kazdemu sonicka kefka, rovnako ako napr. mne nesadla OralB "rotacka". Philips kefku mam uz nejakych 9 rokov (tu istu, len som 1x menil baterku!) a ja som ostal pri povodnych hlaviciach Sonicare. Skusil som vsetky hlavy, aj tie "inteligentne" pre novsiu generaciu kefiek ale nesadli mi. Uz radsej tie z DMky ako tie moderne. Ale zas napr. mne necistili dobre ani tie modre, lebo som sa uz naucil s tymi trojfarebnymi. Zelene este ako tak, ale kedze cena rovnaka, naco skusat ine. Zena ma rovnaku kefku (tiez uz asi 6 rokov), tej uz padla 2x na zem a posunula sa oscilacna cast, co sa tiez lahko da opravit a ona zas mala problem ked sa prestali robit male hlavice trojfarebne a musela prejst na fullsize, ale tak zvykla si.
- scream
- Pokročilý používateľ
Full power (42?) , 2:00min ale obvykle to dam aj za menej, lebo som lenivy
S beznou kefkou uz zuby neumyvam, po dvoch dnoch som si zvykol.
XBOX series X
XBOX series X
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Default je 18 a to som prvý krát mal pocit že mám vŕtačku
Ale tak skúsim dať naplno čo to spraví.
Ale tak skúsim dať naplno čo to spraví.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
Zdravim, trosku obnovim tuto temu. Mam aktualne Philips Sonicare EasyClean HX6511/50, uz zachvilu treti rok, ale uz problemy zacinaju. Zacina byt hlucna, ten vrch kde sa dava nadstavec normalne sa uvolnil, tak som kefku rozobral a utiahol skrutku, ale po par dnoch znova zacina povolovat. Nemam uz moc nervy to riesit tak premyslam nad novou, ale netusim co kupit.
Philips po tejto skusenosti nechcem znova (aj cenovo mi to pride ze zbytocne predrazene su Philips). Jedine co by bolo vyhodou pri novej ze by bola kompatibilna s Philips nadstavcami, este mam doma 4 ks a je mi luto ich vyhodit za tu cenu co stali.
Philips po tejto skusenosti nechcem znova (aj cenovo mi to pride ze zbytocne predrazene su Philips). Jedine co by bolo vyhodou pri novej ze by bola kompatibilna s Philips nadstavcami, este mam doma 4 ks a je mi luto ich vyhodit za tu cenu co stali.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Curaprox ma fajn sonicku kefku, len nechci často samotné nadstavce meniť. Nám odišla po 1r, výmena za nový kus a opäť po roku odišla. Nezvládala výmeny, uvoľnil sa ten jazýček a prestala vibrovať.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
Tu som pozeral no len uprimne dat 144€ za kefku uz mi pride moc. Plus ak nezvlada taka draha kefka caste vymeny (odporuca sa 3 mesacny interval vacsinou) tak to je nic moc teda…