COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Nejde ani o vek, ale o to že tí ľudia vyťažili nemocničné lôžka
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bojnice majú už vraj plno, vyzerá to zle
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
nechce sa mi hladat vytazenie nemocnic pocas chripkovych epidemii, neujme sa toho niekto?
aby to nedopadlo ako v UK, kde sice tvrdili, ze maju plno na 95 %, ale:
1. realita bola okolo 80 %
2. pocas chripkovych epidemii to byva i okolo 90 %
viz druhy obrazok
prvy obrazok su ceske realie
aby to nedopadlo ako v UK, kde sice tvrdili, ze maju plno na 95 %, ale:
1. realita bola okolo 80 %
2. pocas chripkovych epidemii to byva i okolo 90 %
viz druhy obrazok
prvy obrazok su ceske realie
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Teraz som zachytil c rádiu že už je lockdown potvrdený.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Uz ked sa tu pisalo o umrtiach a o tom ze ludia vo veku 47-65 su mladi na umrtie na infekcne respiracne ochorenie - je to tak. Umrtia ludi v tomto veku su hrozne, aj ked mali pridruzene ochorenie ako vyssi krvny tlak alebo cukrovku - s tym sa da zit aj do 80tky...
Ja mam v okoli (nastastie nie v bezprostrednom, nejedna sa o blizku rodinu) pripad, kedy 57 rocna zena lezi na ventilacii. Nakazila sa od syna, do tyzdna to malo rychly spad. Tiez clovek ktory do teraz nemal x rokov ziadne komplikacie s domacim prekonanim sezonnej chripky/nachladnuti. Prislo toto a bum. A to sa asi nemusime bavit o tom, aka je % sanca na zotavenie (resp. prezitie) u ludi ktorí skoncia s C-19 na ventilacii...
Ja mam v okoli (nastastie nie v bezprostrednom, nejedna sa o blizku rodinu) pripad, kedy 57 rocna zena lezi na ventilacii. Nakazila sa od syna, do tyzdna to malo rychly spad. Tiez clovek ktory do teraz nemal x rokov ziadne komplikacie s domacim prekonanim sezonnej chripky/nachladnuti. Prislo toto a bum. A to sa asi nemusime bavit o tom, aka je % sanca na zotavenie (resp. prezitie) u ludi ktorí skoncia s C-19 na ventilacii...
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Tiez mam nejake interne info a nie som z toho zrovna nadseny. Zacina sa vyberat, kto pojde na ventilaciu a kto umrie, kapacity su skoro plne. A uz vobec ma netesi, ze koncia tazko ludia, ktory sice maju 50+ ale sportuju a este nie su na dochodku.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
foboss napísal: ↑Št 22. Okt, 2020, 06:11 ku vcerajsku (nie za jeden den, aby sa tu zas niektorí neobuvali do mna) +17 mrtvych
ale opat vsetko starí ludia (zrejme aj podružné choroby)
Vo Fakultnej nemocnici F.D. Roosevelta v Banskej Bystrici zomrel 47-ročný muž. Vo Fakultnej nemocnici v Prešove na pľúcnu formu ochorenia COVID-19 skonali 57-ročná žena, 86-ročná žena, 65-ročný muž, 79-ročný muž, 72-ročná žena, 89-ročný muž, 85-ročná žena, 55-ročná žena, 82 i 86-ročná žena a 76-ročný muž.
"V Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach zomrela 75-ročná žena, 81-ročná žena skonala v nemocnici v Bardejove. V Ústrednej vojenskej nemocnici v Ružomberku zomrel 79-ročný muž a 93-ročná žena. V nemocnici v Dolnom Kubíne zomrel 80-ročný muž," spresnila Eliášová.
sorry pani, ale uvedomujete si, ze hrate na city, presne ako hystericke media uz asi od polky februara? uvedomujete si vobec, ze takymito postami bez porovnania s realitou len neustale prilievate benzin do ohna a hlupejsi spoluobcania ako pan priemer musi mat nasledne placovky?
reality check:
muzi: 47+65+79+89+76+79+80=515 deleno 7 je 73,6 roka
zeny: 57+86+72+85+55+82+86+75+81+93=772 deleno 10 je 77,2 rokaPriemerný vek dožitia Slovákov sa za poslednú dekádu zvýšil o 2,5 roka, keď sa muži dožívajú 73,8 roka
snad len vyzva - zachovajte paniku...Priemerný vek dožitia Slovákov sa za poslednú dekádu zvýšil o 2,5 roka, keď sa muži dožívajú 73,8 roka a ženy o sedem rokov viac. =>80,8
Možno len opakovali toto:
JAROSLAV NAĎ: „Účasť na včerajšej pandemickej komisii bola historická, bolo tam asi 7 ministrov. Ak si správne spomínam, záver z komisie bol taký, že to bude kombinácia miernejšieho lockdownu a testovania," uviedol minister obrany v Ranných novinách televízie JOJ.
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
ja prilievam kde co ? ved prave pisem, ze vsetko stari ludia a takmer urcite s pridruzenymi chorobami.
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
beadie, imho median by bol vhodnejsi. Mam nejaky vnutorny odpor k priemeru
ak som sa niekde nepomylil, vychadza to u muzov 79 a u zien 81.5
edit: tak spravy zo Soviet Russia - svokor ASI covid pozitiv, 5 dni 40tky teploty. nastopali do neho infuzky, teplota troska klesla na 38. CT hrudnej oblasti...
ofiko diagnoza: obojstranny zapal pluc sposobeny PRAVDEPODOBNE covid-19. Nikto sa velmi neunuval ho testovat, byt obycajny (radovy) clovek, supnu ho do statneho spitala medzi ostatnych pacientov. Ani sa necudujem ze im to tam nejako tiez rastie.
ak som sa niekde nepomylil, vychadza to u muzov 79 a u zien 81.5
edit: tak spravy zo Soviet Russia - svokor ASI covid pozitiv, 5 dni 40tky teploty. nastopali do neho infuzky, teplota troska klesla na 38. CT hrudnej oblasti...
ofiko diagnoza: obojstranny zapal pluc sposobeny PRAVDEPODOBNE covid-19. Nikto sa velmi neunuval ho testovat, byt obycajny (radovy) clovek, supnu ho do statneho spitala medzi ostatnych pacientov. Ani sa necudujem ze im to tam nejako tiez rastie.
Naposledy upravil/-a HaDeS v Št 22. Okt, 2020, 10:52, upravené celkom 3 krát.
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
priemer je na takejto vzorke OK, lebo tam nie su na prvy pohlad velke odchylky, aj ked priznavam, ze smerodajnu odchylku, pripadne rozptyl, sa mi ratat nechcelo
median (ak si ho spravne upratal) ale este viac potvrdzuje, ze umrtia su v uplnej norme
foboss: schvalne som si pozrel tvojich 10 poslednych postov v tejto teme, nezda sa mi, ze by si bol nejak extra pozitivne naladeny
median (ak si ho spravne upratal) ale este viac potvrdzuje, ze umrtia su v uplnej norme
foboss: schvalne som si pozrel tvojich 10 poslednych postov v tejto teme, nezda sa mi, ze by si bol nejak extra pozitivne naladeny
TIe umrtia su u nas nizke umelo - keby sa nereportovali len umrtia sposobene plucnou formou C-19, mali by sme realnejsi obraz. Clovek moze zomriet na kvoli C-19 a nemusi to byt nutne respiracne zlyhanie (resp. umrtie na obojstranny zapal pluc).
podla toho clanku z Nka, na ktory som odkazoval v nejakom minulom poste, su u nas spravne reportovane ako umrtia na Covid len tie, ktore su realne patologiou potvrdene, nie ako v CR napr
tutaj kuk
tutaj kuk
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
je mozne tie linky na platene clanky nejako linkovat, aby sa dal precitat obsah, pripadne pouzivat iny volne dostupny zdroj?
Umrtia su u nas reportovane spravne, prave reporty, ktore su uvadzane, ze umrety mal zisteny covid, spravne nie su. Pretoze jeho umrtie vobec nemuselo suvisiet s Covid.
Umrtia su u nas reportovane spravne, prave reporty, ktore su uvadzane, ze umrety mal zisteny covid, spravne nie su. Pretoze jeho umrtie vobec nemuselo suvisiet s Covid.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
tak urcite