Web kamera + mikrofón

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
KingP1n
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 02. Nov, 2006, 02:00

Web kamera + mikrofón

Príspevok od používateľa KingP1n »

Zdravím,

Potrebujem natáčať videá (edukačný/informačný kontent).

Hľadám čo najlepší pomer medzi kvalitou videa/zvuku (tak, aby kontent pôsobil čo najprofesionálnejšie) a cenou.

Je mi jedno, či bude zvlášť kamera, a zvlášť mikrofón, alebo bude mikrofón integrovaný v kamere.

Cenovo 50-150€ (hľadám čo najlepší pomer cena-výkon).

Ďakujem za akúkoľvek radu alebo postreh.
tron44
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 12. Dec, 2016, 00:43

Re: Web kamera + mikrofón

Príspevok od používateľa tron44 »

vyskúšaj v prvom rade natáčať na telefón cez aplikáciu droidcam či ti bude kvalita vyhovovať a nastaviť to cez kábel, kvalita kamery na telefonoch je veľmi dobrá a ťažko nájdeš niečo lepšie v tej cene. Zvyšok možeš investovať do micu.
Používateľov profilový obrázok
Nickk
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00

Re: Web kamera + mikrofón

Príspevok od používateľa Nickk »

Nieje na skodu skusit droidcam ako spominal tron44.

Co sa tyka kvality mikrofonu vacsina aj tych drahsich kamier ti zo vstavaneho mikrofonu nepoda moc kvalitny zvuk. Nieze by to bola katastrofa ale na
tvoju poziadavku "profesionalnejsie podanie" by som mic. dokupil.

Taka asi najpredavanejsia a pomerne kvalitna (video) Logitech C922 110€ ± , ja osobne zvazujem kupu Avermedia PW313 69€.

Ak sa chces zmestit do spominanej sumy tak to mozes skombinovat:
kamera Avermedia PW313 69€ + mikrofon Superlux E205UMKII Black 55€

Ak sa nik dalsi z fora nevyjadri a aj tak niesi rozhodnuty mrkni na youtube je tam dostatok recenzii na webkamery a mikrofony.
Spoiler: ukázať
MB:Gigabyte GA-970A-DS3P (rev. 2.x) CPU:AMD FX-8300 GPU:Sapphire Radeon NITRO RX 570 4GB RAM: Patriot 2x4GB DDR3 1333 HDD1: SSD Samsung EVO 250GB HDD2: SSD Patriot Burst 120GB HDD3: Seagate SATAII 160GB HDD4: Seagate SATAIII 500GB DVDRW/RAM: LG GH24NS 24x SATA LCD:ASUS VA24EHE PSU: SS-500ET 80+ Bronze Myš: A4tech X7 F5 V-Track Slúchadla: AKG K 77

Návrat na "Nákupná poradňa"