COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
pozeral som live kameru priebezne cez den, o 21:00 tam nebolo ani nohy, tak to bolo bez cakania! super, super, palicka bola asi neprijemnsia jak som cakal, ale velmi zlati pracovnici
i7 9700k 4.8GHz, NH-D14, GB Aorus Z390 PRO, GB 1080 Ti Aorus, G.SKILL 32 GB 3200MHz TridentZ RGB CL 16, SSD: 970 EVO PLUS 1TB, 3x Noctua NF-A14 PWM Chromax, 3x Enermax T.B. Silence 120mm, Seasonic X-660, Fractal Design R2, Dell AW3418DW, Acer Predator Z35P, MB Pro 13 2017, iPhone 11 Pro Max, CS:GO Global Elite
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Akoze vcera medzi 9-10 som vecer nieco vybavoval autom po Viedni a co ma sokovalo je, ze ked som stal na cervenej, tak viacero prevadziek, aspon co som si z auta vsimol (napr. predajna elektronickych cigariet), malo vnutri ocividne plno mladych ludi, co popijali a zabavali sa... Tomuto plne chapem, nech to fakt zakazu.maniak napísal: ↑So 31. Okt, 2020, 23:49 icefire: este navstevy v spitaloch sa zakazuju (moj aktualny pripad, co je v nasom pripade riadne na palicu, inak to logicky chapem). Inak teda tieto zakazy su odpoved na tie vsetky corona-party v garazach a po bytoch. Zakazom vecerneho vychadzania chcu toto prave obmedzit. Snad sa im to podari.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Tak tak už majú rakušania slúbený lockdown, pritom to nie je ani mesiac dozadu, čo tvrdili že lyžovačka bude. Akože očakávajú turistov z okolitých krajín, mám dojem že nemcom odkázali že sú priam vítaný...
My by sme sa lockdownu pri troche štastia mohli vyhnúť, teda aspon podla predbežných vysledkov z testovania
My by sme sa lockdownu pri troche štastia mohli vyhnúť, teda aspon podla predbežných vysledkov z testovania
Večer pohoda, za 3/4hod som bol doma. Sa mi zdalo že trochu hlbšie ako u doktorky bežný výter, nič príjemné ale dalo sa v poho, hlavný problém že som mal suchú sliznicu tak to ešte trochu cítim, ale žiadne slzenie či červené oči.
Inak všetko prebiehalo vonku, dostatok priestoru na rozostupy, akurát ľudia keď čakali na výsledky sa zhlukovali a keď sa vojak ozval že nemusia byť v kúte na kope tak sa hlúčik presunul na druhú stranu
Inak všetko prebiehalo vonku, dostatok priestoru na rozostupy, akurát ľudia keď čakali na výsledky sa zhlukovali a keď sa vojak ozval že nemusia byť v kúte na kope tak sa hlúčik presunul na druhú stranu
peniaze im nezavidim za tieto dni, este po 22 tam vrcali s rozprasovacom..
da sa povedat ze tento system je lock len pre chorych. je to spravne ze zdravy by nemal trpiet + ekonomika
da sa povedat ze tento system je lock len pre chorych. je to spravne ze zdravy by nemal trpiet + ekonomika
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
mne sa toto celoplosne testovanie celkom pozdava. Urcite to pomoze odhalit vacsie mnozstvo roznasacov. Klasickym testovanim by sme ich hladali mesiace a za tu dobu by to uz malo xy viacej ludi. Co je fail, je prevedenie. Sme v pravnom state a nemoze si dovolit takto diktovat ludom co maju a co nie ako v takej Cine, kde tiez nedavno AG testami prebehli cele mesto. Vyhnali ludi z domov na ulicu a hybaj sa testovat. Ziadne demonstracie, alebo vzdor.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Tazko povedat ci by bol vacsi zaujem keby ludi do toho nenutili. Ludia su strasne blbi takze treba na nich tvrdu ruku. A vidis ako jednoducho to ide v tej Cine
Btw este o blbosti ludi, vceraniekde cakacky na 8h a dnes prazdnota este aj na drive in:https://www.aktuality.sk/clanok/836225/ ... er-online/
Btw este o blbosti ludi, vceraniekde cakacky na 8h a dnes prazdnota este aj na drive in:https://www.aktuality.sk/clanok/836225/ ... er-online/
08:28 – BRATISLAVA/RUŽINOV: V bratislavskom Ružinove sú prázdne aj drive-in odberné miesta, rovnako je zatiaľ mĺkvo na odberných miestach pre peších. „Včera by sme neverili, že to napíšeme takto, ale... Poďte! Našim zdravotníkom je už otupno, aj paličky majú prichystané,“ vyzýva samospráva. (TASR)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
No tí, čo čakali na letisku od 4tej rána včera, si musia teraz ťukať na čelo.
moja cesta z domu-na odber-domou trvala 10min..(mesto) treba si proste dobre vybrať deň a čas
a teraz buduci vikend bude sobota prazdno a nedela plno
U nas tiez pisu ze vsade bez ludi, niekde 3ja a inde ani nohy.
U nas tiez pisu ze vsade bez ludi, niekde 3ja a inde ani nohy.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Tak tukat na celo, ze cakali na letisku ... Nikto nevedel, ako to s tym testovanim bude vyzerat. Ved este v piatok mali kolko, 60 percent zdravotníckeho personálu ? Po bitke je kazdy general. Nie je nic lepsie ako si vycitat taketo gebuziny, pokial teda nevlastnis kristalovu gulu. Dalsia vec je, ze mozno mali nejake plany cez vikend, tak to chceli mat za sebou. Vseobecne si spusta ludi radsej pocka 2 hodiny dlhsie a ma to za sebou a pokoj a volnost robit si, co sa im chce. Ja si nemyslim, ze to bude buduci tyzden naopak, skor sa ludia ukludnia a nebudu to tak hrotit, menej v sobotu, viac v nedelu.
Stavim sa, ze nakoniec sa toho zucastnia dnes aj zaryti odporcovia
Stavim sa, ze nakoniec sa toho zucastnia dnes aj zaryti odporcovia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
urcite su ludia, ktori museli sa dat otestovat v sobotu, lebo v nedelu nemohli. Ale drviva cast co tam cakali, nemusli. Kludne mohli prist neskor, alebo dnes a nemuslei byt niekolkohodinove cakacie rady. Teraz vypisuju na FB, ako urcite prechladli a podobne. No tuk tuk na celo.
Ja by som si siel spravit test aj bez toho vynutenia. Nemam s tym problem. Testujem sa kazdy tyzden v praci a jeden test sme zamestnavatelovi usetrili, nakolko nam v praci plati aj tento test, ako keby sme nan isli v pondelok pred pracou.
Inac podla poslednych cisel by som povedal, ze nestupame strmo hore, ale drzime sa na rovnakej urovni
Ja by som si siel spravit test aj bez toho vynutenia. Nemam s tym problem. Testujem sa kazdy tyzden v praci a jeden test sme zamestnavatelovi usetrili, nakolko nam v praci plati aj tento test, ako keby sme nan isli v pondelok pred pracou.
Inac podla poslednych cisel by som povedal, ze nestupame strmo hore, ale drzime sa na rovnakej urovni
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
dneska by som prechladol rovnako ako včera
ved to je fuk kedy tam kto príde, všetci svorne včera vraveli, samozrejme okrem tých úplne prvých, že čakali cca 2h
ja ked som prišiel na rad za mno bola taká istá rada ako predo mnou ked som prišiel
ved to je fuk kedy tam kto príde, všetci svorne včera vraveli, samozrejme okrem tých úplne prvých, že čakali cca 2h
ja ked som prišiel na rad za mno bola taká istá rada ako predo mnou ked som prišiel
Áno, generál dendroid, určite by polku KE nechali doma a nepustili do roboty v pondelok, lebo na nich nevyšlo... To sa ani nečudujem, že tam stáli od 4tej rána, keď takto rozmýšľajú.