Politicka debata
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Politicka debata
to jedno co boli ti migranti zac a ci boli opravneni alebo nie. jednoducho sa rozputala kriza kvoli ktoremu roznym ludom ktori inac zili v relativne bezpecnych pomeroch sa oplatilo tvrdit ze su sircania alebo afganci.
mna stale fascinuje ze po 20 rokoch niektori ludia stale ziju v tom ze ropa este niekoho zaujima, v casoch ked technologicke firmy dosahuju trhovu kapitalizaciu v trilionoch, ked ropne spolocnosti sa do radu zbavuju rafinerii tak niekto si stale mysli ze kvoli tomu sa oplati niekam poslat vojakov.
mna stale fascinuje ze po 20 rokoch niektori ludia stale ziju v tom ze ropa este niekoho zaujima, v casoch ked technologicke firmy dosahuju trhovu kapitalizaciu v trilionoch, ked ropne spolocnosti sa do radu zbavuju rafinerii tak niekto si stale mysli ze kvoli tomu sa oplati niekam poslat vojakov.
Spoiler: ukázať
248/214...
Podľa toho čo vidím, rozhodne Nevada.
Podľa toho čo vidím, rozhodne Nevada.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Prognoza pre Pennsylvaniu je, ze by ju mal ziskat Biden. Aj Michigan by mal nakoniec skoncit v rukach Bidena, tak by to uz bolo rozhodnuté. Ale pozkame si az do piatka minimalne.
FVE 12.45 kWp V/Z
Obidvaja kandidáti, sú pre mňa v podstate "prašť jak uhoď"
Amerika nie je len Silicon Valley, a je logické, že pri tom počte obyvateľov, z US prišla aj spústa prevratného a nového, ale zároveň, tak ako všade aj tam sú aj jednoduchý ľudia. Na neschopnosť používať príbor, sa mne ako Európanovi pozeralo pomerne ťažko...
Ja som sa tam pôvodne veľmi tešil, vzhľadom na železnú oponu som bral US dlho ako vzor, krajinu neobmedzených možností kde funguje kapitalizmus, a je tam možné dosiahnuť poctivou prácou úspech. Pri tom ako to tam vyzerá momentálne, som rád, že žijem na Slovensku.
A čo je také zlé na práve vlastniť zbraň?
Nemyslím si, že by spústa momentálnych voličov Trumpa s ním mala zrovna názorovú zhodu, ale nakoľko Biden, im chce tie zbrane zobrať, tak jednoducho volia proti Bidenovi... To je celé. Namiesto toho, aby sa našiel kandidát, ktorý spoločnosť zjednotí, tak sa spoločnosť ďalej len polarizuje. Samozrejme, že predstava, že by im chcel niekto zobrať legálne nadobudnutý majetok - zbrane, je im proti srsti.
To isté funguje aj u nás, volí sa proti niekomu, prípadne obľúbené "menšie zlo".
Aj u nás pokiaľ by sa mi niekto snažil odobrať právo na vlastníctvo niečoho čo som legálne nadobudol, tak by mi to bolo proti srsti...
Z návštevy US, som získal pocit, že 80%+ obyvateľov, je tam low IQ...
Amerika nie je len Silicon Valley, a je logické, že pri tom počte obyvateľov, z US prišla aj spústa prevratného a nového, ale zároveň, tak ako všade aj tam sú aj jednoduchý ľudia. Na neschopnosť používať príbor, sa mne ako Európanovi pozeralo pomerne ťažko...
Ja som sa tam pôvodne veľmi tešil, vzhľadom na železnú oponu som bral US dlho ako vzor, krajinu neobmedzených možností kde funguje kapitalizmus, a je tam možné dosiahnuť poctivou prácou úspech. Pri tom ako to tam vyzerá momentálne, som rád, že žijem na Slovensku.
Nemyslím si, že by spústa momentálnych voličov Trumpa s ním mala zrovna názorovú zhodu, ale nakoľko Biden, im chce tie zbrane zobrať, tak jednoducho volia proti Bidenovi... To je celé. Namiesto toho, aby sa našiel kandidát, ktorý spoločnosť zjednotí, tak sa spoločnosť ďalej len polarizuje. Samozrejme, že predstava, že by im chcel niekto zobrať legálne nadobudnutý majetok - zbrane, je im proti srsti.
To isté funguje aj u nás, volí sa proti niekomu, prípadne obľúbené "menšie zlo".
Aj u nás pokiaľ by sa mi niekto snažil odobrať právo na vlastníctvo niečoho čo som legálne nadobudol, tak by mi to bolo proti srsti...
Workstation: HP Z230- i7 4770, 16gb DDR3, GTX 960, SSD RAID 2x256GB, 3x HP 24" LCD
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ja mám v poslednej dobe skôr pocit, že ľudia u nás by to odovzdali a ešte k tomu aj pridali niečo navyše - pre istotu.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
to sa uz bohuzial deje prostrednictvom zbranovych noviel, ktore su hnus... cely antizbranovy lobbing je postaveny v rozpore s elementarnou logikou a ignorovani skutocnych faktov...cely institut EU je jeden velky a bohuzial zly vtip. malo to zostat vo forme "volneho priestoru" a nie diktatury ale uz sme si zvykli,ze zivot riadia uradnickovia s "tisicovymi" platmi odtrhnuti od reality, co ine ocakavat, ziadny normalne zmyslajuci clovek by takto podla mna nepostupoval "teda ak by nechcel byt nasilu cool"SAJBAMA napísal: ↑Št 05. Nov, 2020, 00:07 Obidvaja kandidáti, sú pre mňa v podstate "prašť jak uhoď"
Z návštevy US, som získal pocit, že 80%+ obyvateľov, je tam low IQ...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Byt nasilu cool ale nosi hlasy do urien ako vidime aj u nas bohuzial.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
s tym suhlasim, je to smutne, ale je to tak
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Niečo na zamyslenie, riešia tam objavenie 100000+ hlasov, je tam video ničenia lístkov atď. Ako vravím ani jeden nie je výhra ale toto mi je podozrivé
https://twitter.com/ksorbs?s=09
https://twitter.com/ksorbs?s=09
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
jj, urcite si caruju nove hlasy ale senat si nechcu zobrat
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
To je snáď nejaký photoshop nie? Sa mi nechce veriť, že toto by šlo do tlače
je to real, titulna stranka zo vcera
https://www.thepaperboy.com/uk/daily-st ... page=61486
https://www.thepaperboy.com/uk/daily-st ... page=61486
ITX >>> ATX
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
evidentne podcenujes bulvarne media, ten cover je este z pricetnejsich
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Ako ja nevravím nič len mi to príde smiešne keď sa ti zrazu objaví 110 000 hlasovacích lístkov a všetky pre jedného kandidáta. Z tejto krivky už začínajú byť dosť meme.
https://twitter.com/realJamesKlug/statu ... 47233?s=09
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10