Ukrajinske ceny?
Ukrajinske ceny?
Som bol minule u kamosa zo strednej a ten mi sa mi pochvalil o jeho vylete do mesta Mukacevo na ukrajine. No a pomedzi to padla aj rec nato ci nieco kupil. Bol som dost prekvapeny co mi povedal. Okrem cukrikov a vsakovakych sprostosti za par supov kupil aj par veci do compa.
+1GB DDR2 RAM 600 MHZ (? tu frekvenciu si uz tak nepametam) ho vysla nieco cez 1800 SK
+1GB Usb kluc, v hlinikovom obale ... asi 490 - 500 SK
+Videl ovela lacnejsie orginaly hier a programov !!!!
Ze vraj najlepsie je menit hrivny priamo za dolare ... polovicne ceny ako u nas takmer ... Znackovy chlast za 100 SK ale pozor na falsovanie, flasa by mala mat kolok a zakupena riadne v obchode ...
OMG kto tam z vas este bol, velmi sa mi nechce verit tomu ze by sa tam oplatilo ist na nakupy PC komponentov ale co mi vravel, ze ramka mu ide ako hodinky a aj kluc a ze za tu cenu sa oplati riskovat. A kes som sa ho spytal ci neplatil nejake clo povedal ze nevie on to mal vo vrecku ... :o
Kua kto to vie podlozit? Bol z vas niekto?
+1GB DDR2 RAM 600 MHZ (? tu frekvenciu si uz tak nepametam) ho vysla nieco cez 1800 SK
+1GB Usb kluc, v hlinikovom obale ... asi 490 - 500 SK
+Videl ovela lacnejsie orginaly hier a programov !!!!
Ze vraj najlepsie je menit hrivny priamo za dolare ... polovicne ceny ako u nas takmer ... Znackovy chlast za 100 SK ale pozor na falsovanie, flasa by mala mat kolok a zakupena riadne v obchode ...
OMG kto tam z vas este bol, velmi sa mi nechce verit tomu ze by sa tam oplatilo ist na nakupy PC komponentov ale co mi vravel, ze ramka mu ide ako hodinky a aj kluc a ze za tu cenu sa oplati riskovat. A kes som sa ho spytal ci neplatil nejake clo povedal ze nevie on to mal vo vrecku ... :o
Kua kto to vie podlozit? Bol z vas niekto?
Naposledy upravil/-a PETERPANs v Ut 14. Nov, 2006, 21:00, upravené celkom 1 krát.
Som nasiel jeden ukrajinsky web o PC preedaji. Bohuzial neviem identifikovat menu ....
http://www.complex.lviv.ua/
Jedno bude asi cena bez dane a druhe asi z danou?
http://www.complex.lviv.ua/
Jedno bude asi cena bez dane a druhe asi z danou?
Sakra v tych azbukovych skratkach sa cert vyzna ...
Slovnik jak slovnik ... http://www.cybermova.com/cgi-bin/oluaenpro.pl
Slovnik jak slovnik ... http://www.cybermova.com/cgi-bin/oluaenpro.pl
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
je tp zhruba tak...
a neviem preco by si sa mal bat ruskych materialov.su presne take iste ako u nas....akurat zaruku dostanes na ukrajinske pomery.
flaska vodky prenicnaja:) 75 sk
za apr supov nakupis....rifle tusim na 60sk vychadza....
co som zhanal ja osciloskop mal este nalepku zo statneho podniku niekde z bieloruska:) a stal 1200sknovy ten model stoji okolo 60 000sk
no ako trafis...
slapku mas i za 30sk
diskoteky v strede mesta o 12stej nieje problem.
ako tu v anglicku:)))
pripadne info rad poskytnem co a ako:)
jo a za prechod trebba dat ukrajincovi pjetku:)
inac nepusti a armo mu bbudete vysvetlovat ze ste tam prvy krat....nuz ukrajina...
a neviem preco by si sa mal bat ruskych materialov.su presne take iste ako u nas....akurat zaruku dostanes na ukrajinske pomery.
flaska vodky prenicnaja:) 75 sk
za apr supov nakupis....rifle tusim na 60sk vychadza....
co som zhanal ja osciloskop mal este nalepku zo statneho podniku niekde z bieloruska:) a stal 1200sknovy ten model stoji okolo 60 000sk
no ako trafis...
slapku mas i za 30sk
diskoteky v strede mesta o 12stej nieje problem.
ako tu v anglicku:)))
pripadne info rad poskytnem co a ako:)
jo a za prechod trebba dat ukrajincovi pjetku:)
inac nepusti a armo mu bbudete vysvetlovat ze ste tam prvy krat....nuz ukrajina...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
sak ti to tam pisem...ze to mas zajedno akurat pre zaruku sa tam trieskat....ale kto chodi furt tak nieje problem.z bazarov to mas takisto ako tu a doslova za apr korun lebo velakrat omu rusak ani nerozmumie co predava.oplati sa urcite....ale vecsinou su to radnute veci.....ak ti to envadi tak nieje problem
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
WoW , tak ked niekto pojde na taku raziu, tak dajte vediet, nieco by som si objednal :8O: :o :blind:
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire