AliExpress
Re: AliExpress
mne vcera prislo sklo na telefon co som objednaval 30.4. a cinsky stitok prelepeny stitkom od singapurskej posty
Spoiler: ukázať
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
zasa to zle chodí, mám kopec balíkov z augusta a ziadne tracking info...
a tento tyzden dosli tri balíčky z marca (!), samozrejme davno refundovane, ale to su take prkotiny za 3 eura
a tento tyzden dosli tri balíčky z marca (!), samozrejme davno refundovane, ale to su take prkotiny za 3 eura
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- fobos
- Pokročilý používateľ
mne dalsie 2 vcera z marca, kdesi objavili asi lod po pol roku v ladovci zaseknutu takze za vcerajsok mam este aj 10e vo vačku refundovanych
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
https://ct24.ceskatelevize.cz/ekonomika ... VXEQL6t_zc
Tipujem to iba na AliExpress Standard Shipping (+ premium)
Tipujem to iba na AliExpress Standard Shipping (+ premium)
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
- fobos
- Pokročilý používateľ
včera som objednával z ALi zadnú (hydraulickú - komplet) brzdu na bajk, a došla opačná
potom som pozeral ostatných výrobcov a mali to tak isto, oni majú ľavú pačku zadnú brzdu a pravú prednú, wtf ?
stálo to 13e za komplet, čo je pecka cena, aj s platničkami a rovno aj náplňou (minerálny olej), akurát mi to je k ničomu, lebo ľavú mam origo predok, alebo dám obe pačky na ľavú stranu volantu
potom som pozeral ostatných výrobcov a mali to tak isto, oni majú ľavú pačku zadnú brzdu a pravú prednú, wtf ?
stálo to 13e za komplet, čo je pecka cena, aj s platničkami a rovno aj náplňou (minerálny olej), akurát mi to je k ničomu, lebo ľavú mam origo predok, alebo dám obe pačky na ľavú stranu volantu
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Nemozes prehodit hadice do pacok? Ci na ali brzdy nekupis tu lisovaciu hrusku ako na Shimano?
Nektori to jazdia opacne bezne, ako na moto. Napriklad v UK je to zevraj takto velmi rozsirene.
Nektori to jazdia opacne bezne, ako na moto. Napriklad v UK je to zevraj takto velmi rozsirene.
- fobos
- Pokročilý používateľ
jedna je minerálna (čina), a druha dot4(origo), raz som sa pomýlil s naplňou a odkurvil som celú brzdu (tesnenia) a ak mám kupovať náplne a ešte aj prípravok na odvzdušnenie, tak to rovno kúpim novú / správnu. 13e ma nezabije. Len neviem či tam vôbec správnu nájdem
To som sem len napísal ako zaujímavosť, keby niekto chcel kupovať brzdy z Ali, že to majú šikomookí asi opačne treba si na to dať pozor
/edit
tak táto to má normálne a toto je moja. Obe sú uvedené ako rear brake
/ alebo ju otočiť dole nádržkou len to ******** vyzerá, zavzdušniť ju nezavzušnilo
To som sem len napísal ako zaujímavosť, keby niekto chcel kupovať brzdy z Ali, že to majú šikomookí asi opačne treba si na to dať pozor
/edit
tak táto to má normálne a toto je moja. Obe sú uvedené ako rear brake
/ alebo ju otočiť dole nádržkou len to ******** vyzerá, zavzdušniť ju nezavzušnilo
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- adam102
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
Sikmooki, pokial viem, by to mali mat rovnako ako my, akurat, ako bolo povedane, v UK to jazdia "opacne". Asi maju odtial velku klientelu, tak sa tomu prisposobili. Pokial packy nie su obojstranne, tak si to treba poriadne preverit. Dlho som lovil Hope Moto V2 (vacsinou boli z Anglicka), dobre to poznam. Packa dole hlavou by teoreticky nemala byt problem, ale no… Ta Tektro vyzera ok, to je aspon ako-tak overena znacka. M510 budu asi nejake "OEM" urcene pre lacne bicykle, nikde normalne ich neviem najst.
Ale ja by som teda nemal odvahu kupovat tam najkritickejsi komponent, hoci je to zadna. Maximalne mozno ciapocky na ventily alebo sedlovu objimku. Uz teraz to bude 2 × 13 eur, to je viac ako nejaka Shimano brzda u nas, so zarukou, bez cakania.
Inak cisto zo zvedavosti (AliExpress nepouzivam) – to stihli tovar dorucit za jeden den po objednani?
Ale ja by som teda nemal odvahu kupovat tam najkritickejsi komponent, hoci je to zadna. Maximalne mozno ciapocky na ventily alebo sedlovu objimku. Uz teraz to bude 2 × 13 eur, to je viac ako nejaka Shimano brzda u nas, so zarukou, bez cakania.
Inak cisto zo zvedavosti (AliExpress nepouzivam) – to stihli tovar dorucit za jeden den po objednani?
M510 je Shimano Deore - otázka je čo je ten konkrétny kus predávaný na Aliexprese, či kópia originálu v podobnej kvalite či len lacná napodobenina
- adam102
- Nový používateľ
Ktore konkretne? Pod takym nazvom mi najde len prevodniky. Deore su dizajnovo uplne ine.
Našlo mi toto:
https://www.eshop.sportservis.sk/radien ... ierna-lava
http://kosice.kellysbike.com/brzdove-pa ... deore.html
Ale pozerám že ma to pomýlilo, som myslel že aj ja ich mám lebo si pamätám že nejaké m a čísla ale nie, to len platničky do mojich sú kompatibilné aj s Tektro m510. Hydraulické brzdy m510 Shimano vyzerá že nie sú.
https://www.eshop.sportservis.sk/radien ... ierna-lava
http://kosice.kellysbike.com/brzdove-pa ... deore.html
Ale pozerám že ma to pomýlilo, som myslel že aj ja ich mám lebo si pamätám že nejaké m a čísla ale nie, to len platničky do mojich sú kompatibilné aj s Tektro m510. Hydraulické brzdy m510 Shimano vyzerá že nie sú.
- adam102
- Nový používateľ
No, tieto lankove mi naslo tiez, preto som sa cudoval. Oznacenie je velmi podobne a matuce, musel som si preverit. Ale to uz patri do cyklo debaty, silny OT.
K teme ma uz len zo srandy zaujima to jednodnove dodanie z Ciny, asi to bol len preklep.
K teme ma uz len zo srandy zaujima to jednodnove dodanie z Ciny, asi to bol len preklep.
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Na mojom ucte mam 270 objednavok a vzdy to prislo maximalne do 2-3 mesiacov (zvycajne do 3 tyzdnov) alebo nikdy.
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS