Zdravim, hladam pre priatelku telefon do 300 EUR s co najlepsou kamerou ( kamera je zaklad ). Co sa tyka ostatnych parametrov, nech je vacsi ako 5'' a nie starsi ako rok. Cena sa navysovat nebude, 300 je strop.
Prebehol som fora, recky, clanky a dokola sa spomina Moto G pro, xiaomi redmi note 9 pro, iphone se (2020), poco, pixel 4a, honor 9x. Iphone je zjavne najlepsia volba co sa fotiek tyka, no ten je uboho maly, cize v ziadnom pripade.
Niekto nejake osobne skusenosti ?
Naposledy upravil/-a mArtinko5MB v Ut 10. Nov, 2020, 18:07, upravené celkom 1 krát.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
Z vlastnej skúsenosti veľa spraví OIS (optická stabilizácia foťáku), hlavne pri slabšom svetle a bežnom fotení bez prípravy, ale netuším či sa nejaký s OIS nájde aj v tejto cenovke. Z tvojho výberu Pixel 4a ho má a mal by to byť výborný fotomobil z recenzií (nemám vlastnú skúsenosť), ale čo pozerám bežne sa predáva za vyše 400€.
- nevsimol som si, ze 4a je az tak drahy, takze ho skrtam :-/
- 3a je uz pomaly dvojrocny fon
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
ale foti dobre
xiaomi mi note 10 lite (ja som si ho vzal) so sony IMX686 alebo samsung M31s s sony IMX 682 ale horsie fotky v noci, samsung S5KGW1 su na tom podobne
alebo https://www.deviceranks.com/en/phone/-t ... nge_7%5D=0
Marek125 napísal: ↑St 11. Nov, 2020, 10:27
V podstate je jedno ako je starý pokiaľ splnuje tvoje požiadavky.
presne tak
mArtinko5MB napísal: ↑Ut 10. Nov, 2020, 10:37
Co sa tyka ostatnych parametrov, nech je vacsi ako 5'' a nie starsi ako rok.
- Satoshi Nakamoto
mám poco F1 a som spokojný, mám doma sony RX100 V, a zrkadlovku canon 550D, viem čo idem fotiť a viem kde sú limity toho ktorého zariadenia. Záleží čo od toho chceš, ja najviac využívam momentálne mobil lebo je stále vo vačku. A viem kde má limit a čo ešte dokáže odfotiť a čo nie.
Sony je super, ale tiež ho neťahám všade, robím dosť extrémne jazdy na biku, a skialp, a bolo by mi ľúto ho zničiť... Pekné fotky idú aj z toho mobilu a málo čo ide na iné ako net a pod...
Dosť ma nasrala poslená aktualizácia rozbilo mi to natáčanie videa, hlavne spomalovačky. Ale to si budem musieť len lepšie naštudovať... Bol som už zžitý s tým čo tam bolo predtým.
sedivka? cena oproti priemeru je dost nizka, rozhodli sme sa nakoniec pre biely redmi note 9 pro, BF nedoniesol ziadne paradne akcie, ideme teda touto cestou
- Satoshi Nakamoto