COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
prave na utorok opozicia planuju peticie a strajky...
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
lenze opozicia je banda ..... a ani jedna strana tam nema co uz vo vlade robit. To je prave momentalne tiez problem. Volilo sa mensie zlo, Matovic sa dostal k moci populizmom a v kritickej situacii sa ukazal ako maximalny neschopak a este vacsi ignorant ako Fico.
Inac dnes som si vsimol, ze nase media presedlali z hlavnej informacie o pocte novych pripadov o pocte umrti.
Inac dnes som si vsimol, ze nase media presedlali z hlavnej informacie o pocte novych pripadov o pocte umrti.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
igorko to.uz len z trucu neotvori restiky jak chcel risko . ale ta tie aquaparky maju viac zamestnancov ako 6 ta si tam posedia vo vyrivke sami. juj spominam.jak sme v usa museli hosti poslat do prdele bo.zahrmelo a my seci do viriviek sup.sup.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Nesúhlasím. Ešte raz - podľa mňa nič strategické u nás nikdy zavreté nebolo - energetika, priemysel, doprava, IT služby... a od budúceho týždňa zatvorené zostanú prakticky už len gastro služby (viaceré iné budú v obmedzenom režime - ak som na niečo zabudol opravte ma). Školstvo je technicky otvorené na "home office" a nie je to úplne bez logiky, školy sú prvé čo sa pri akejkoľvek epidémii zatvárajú a aktuálne prihliadajú aj na to že deti do 10r to prenášajú minimálne. Čo (dosť silno) pokrivkáva je samozrejme porovnanie s otváraním kostolov... ale vyzerá že Grohling na tom pracuje, už len nech ho nesabotuje zase Sulík svojimi teatrálnymi výstupmi.
SaS by som nenazval jedinými s rozumom, spočiatku som tiež mal ten pocit ale Rišo nie je o nič lepší ako ješitný Matovič, vyžíva sa vo vyvolávaní často zbytočných konfliktov (pamätáme na jeho foto s demonštrantmi?) a teatrálnych vystúpeniach (odídenie na začiatku rokovania keď nič nebolo dohodnuté a vypisovanie statusov na FB namiesto rokovania) lebo mu to prihráva preferencie, Remišová ho výstižne označila za sólo jazdca. Celé sektory používa ako politické karty, pričom im tým viac škodí ako pomáha. A aktuálne si namiesto rokovania o otváraní hospodárstva po celoplošných testoch užíva dovolenku v Dubaji
SaS by som nenazval jedinými s rozumom, spočiatku som tiež mal ten pocit ale Rišo nie je o nič lepší ako ješitný Matovič, vyžíva sa vo vyvolávaní často zbytočných konfliktov (pamätáme na jeho foto s demonštrantmi?) a teatrálnych vystúpeniach (odídenie na začiatku rokovania keď nič nebolo dohodnuté a vypisovanie statusov na FB namiesto rokovania) lebo mu to prihráva preferencie, Remišová ho výstižne označila za sólo jazdca. Celé sektory používa ako politické karty, pričom im tým viac škodí ako pomáha. A aktuálne si namiesto rokovania o otváraní hospodárstva po celoplošných testoch užíva dovolenku v Dubaji
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Tak ten dubaj vysvetlil. Nejde len o gastro ani zdaleka. Hotelierstvo, aquaparky, dovolenkove strediska, wellnes.... kopec prevadzok. Ano tie strategicke podniky pre ekonomiku funguju dalej, ale bavime sa hlavne o velkych podnikoch. Strategickymi nemam na mysli enegrgetika a podobne. Tie su nutne na prevadzku aj keby bomby padali.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Dnes si uvedomil ze chytit covid vobec neni taky zly powerup.mas sice 10 dni respawn time, ale potom ziskas na 3 mesiace iddqd
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Hell ma pravdu.
Miesto toho aby sa otvárali podniky na ktorých Slovenska ekonomika závisí, tak sa otvoria kostoly. Miesto toho aby sa deti mohli učiť v škole na to určenej, sa budú môcť dochodci modliť v kostola. Mi to príde ako keby bolo 10 storočie, cirkev najdôležitejšia a všetko pod ňou. O mesiac príde tvrdý lockdown ale hlavne že sa všetci so sebou pomodlili na hromade.
Miesto toho aby sa otvárali podniky na ktorých Slovenska ekonomika závisí, tak sa otvoria kostoly. Miesto toho aby sa deti mohli učiť v škole na to určenej, sa budú môcť dochodci modliť v kostola. Mi to príde ako keby bolo 10 storočie, cirkev najdôležitejšia a všetko pod ňou. O mesiac príde tvrdý lockdown ale hlavne že sa všetci so sebou pomodlili na hromade.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
tak otvori kostoly a za 2-3tyzdne sme nas5 a toto mozno aj chce. naco otvori plavaren na 6ludi ked ohrev a filtracia bazena s personalom nezaplatia 6 zakaznici. detto fitnes. no naco to otvara?no nato aby im nemusel davat dotacie a spetne uhradzat skody. to e ako keby otvori restiku a zakaze vstup do kuchyne
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
nie, 6 ludi max. celkovo a zaroven 1 na 15m2
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
a potom si vyber
kks mam tu riesit dobre ze nie kvadraticke rovnice
kks mam tu riesit dobre ze nie kvadraticke rovnice
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Nech hlavne otvoria už reštaurácie nemienim cez zimu jesť v aute na stavbe jako debil, všade kde sa pozriem sú ľudia jak stáda oviec na sebe ale nažrat sa normálne človek ísť nemôže.... hlavne sú bohoslužby.
Veriaci si poradia aj bez kostola ako kamarátov otec každú nedeľu sa pekne oblečie pred telku ako keby šiel do kostola a tam sa pomodliť pri omši žiadny problém aspoň sa nenakazi od druhých veriacich ktorý sú zdravý.
Veriaci si poradia aj bez kostola ako kamarátov otec každú nedeľu sa pekne oblečie pred telku ako keby šiel do kostola a tam sa pomodliť pri omši žiadny problém aspoň sa nenakazi od druhých veriacich ktorý sú zdravý.
Igor Matovic
Včera o 14:04 ·
Takže moje návrhy boli práve na Pandemickej komisii schválené:
1) od pondelka otvorené divadlá, kiná a kostoly s maximálnou kapacitou 50%
2) fitness a plavárne, max. 6 osôb, 15m2/os
3) spustená Slovenská hokejová liga a 1. futbalová liga, zatiaľ bez divákov
#NielenZChlebaJeČlovekŽivý
Sám Matovič povedal včera na tlačovke, že on s úradom vlády nemá nič, že ten ma svojho vedúceho a dáva zlé informácie.
Včera o 14:04 ·
Takže moje návrhy boli práve na Pandemickej komisii schválené:
1) od pondelka otvorené divadlá, kiná a kostoly s maximálnou kapacitou 50%
2) fitness a plavárne, max. 6 osôb, 15m2/os
3) spustená Slovenská hokejová liga a 1. futbalová liga, zatiaľ bez divákov
#NielenZChlebaJeČlovekŽivý
Sám Matovič povedal včera na tlačovke, že on s úradom vlády nemá nič, že ten ma svojho vedúceho a dáva zlé informácie.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
presne tak, co tam nejaky vladny web... zalezi, co ma Igor na fejsbuku:
https://www.facebook.com/obycajni.ludia ... 2388856780
EDIT: tak som to trosku guglil, tych 6 na 15m2 sa objavilo iba v sprave TASR, ktora je citovana aj na tom vladnom webe. Denniky, co vsak boli priamo na tej tlacovke, kde sa to ohlasilo, to maju v zhode s tym, co povedal Igor a on ma dokonca aj graficky plagatik, co som nalinkoval. Kto to preberal z TASR, ma tu verziu, ze 6 na 15m2
https://www.facebook.com/obycajni.ludia ... 2388856780
EDIT: tak som to trosku guglil, tych 6 na 15m2 sa objavilo iba v sprave TASR, ktora je citovana aj na tom vladnom webe. Denniky, co vsak boli priamo na tej tlacovke, kde sa to ohlasilo, to maju v zhode s tym, co povedal Igor a on ma dokonca aj graficky plagatik, co som nalinkoval. Kto to preberal z TASR, ma tu verziu, ze 6 na 15m2