Cenu si predstavujem tak 600-1000€ podľa kvality TV, ideálne 65" keďže sedím cca 2,5m od obrazovky. Kukám že Nay bude mať zaujímavé akcie zajtra, ale zaujal ma Hisense H65U8B keďže je za super cenu 650€: https://www.andreashop.sk/hisense-h65u8b
Je to dobrá voľba? Je to pozerateľné aj z mierneho uhla? RTINGS nemá recenzie európskych modelov Hisense a TCL TV, len americké

Bude to primárne na Skylink TV zo satelitu z Android krabičky, KODI (spojazdnil som ho aj v Xbox takže nemusí byť v TV), YouTube (potešilo by ak sa dá nahrať do TV alebo Xbox nejaká verzia bez reklám, v android krabičke mám ale tá nepodporuje HDR), Xbox One S a možno aj streaming hier z PC cez LAN - PC je v inej izbe, nechce sa mi moc ťahať 10-15m HDMI kábel (čital som že s takou dĺžkou sú veľké problémy), ale je možné že časom to spravím ak bude na to dôvod.
Zvuk bude zabezpečovať receiver Yamaha RX-V475 + 5.1 zostava repro takže na kvalite repro v TV vôbec nezáleží. Rozmýšľam však ako zapojiť ten zvuk - receiver má 4K passsthrough, ale nie HDR. Takže asi zostáva optika alebo HDMI ARC?