Politicka debata
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: Politicka debata
Kolar uz natocil videjko s vyjadrenim. Sasulino k tomu tiez svoje povedal. Asi tak o 90% miernejsia verzia oproti "ESKORTU V NOCI U KOLARA" z topiek.
Sestra bola drza, tak ju vyfakoval, snad si nema ist so zosrobovanou hlavou robit caj. Ako aj matovic povedal, navstevy kolara boli ostro sledovane novinarmi, nie je zas taky dement aby zbytocne robil teatro. Mozno aj ta sestra dostane odmeny ( ale od niekoho ineho), ze to trosku nafukla.
Ista davka papalasizmu za tym bude ale podla mna ozaj mozu byt sestricky rady, ze ho nemuseli obskakovat tolko, co inych pacintov. ale je pravda, ze tie navstevy vystavili o nejake percento vyssiemu riziku zdravotnicky personal.
Dobre spravil, ze sa stahuje domov.
Sestra bola drza, tak ju vyfakoval, snad si nema ist so zosrobovanou hlavou robit caj. Ako aj matovic povedal, navstevy kolara boli ostro sledovane novinarmi, nie je zas taky dement aby zbytocne robil teatro. Mozno aj ta sestra dostane odmeny ( ale od niekoho ineho), ze to trosku nafukla.
Ista davka papalasizmu za tym bude ale podla mna ozaj mozu byt sestricky rady, ze ho nemuseli obskakovat tolko, co inych pacintov. ale je pravda, ze tie navstevy vystavili o nejake percento vyssiemu riziku zdravotnicky personal.
Dobre spravil, ze sa stahuje domov.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Na jeho vyjadrenia serie pes.
Mal tam návštevy keď tam byť nemali ? Mal.
Keď vezmeme že má izbu sam pre seba, aj tak narúšali poriadok a šli proti pravidlám.
Mal tam návštevy keď tam byť nemali ? Mal.
Keď vezmeme že má izbu sam pre seba, aj tak narúšali poriadok a šli proti pravidlám.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No mal tam navstevy, ktore mu povolilo vedenie nemocnice s tym, ze odbremeni sestry a je v smostatnom trakte, rovnako odobrili matovicovu navstevu ... Aj mna by sa tieto "vyhody" dotkli ale sak mu tam matovic nesiel pofajcit... ja osobne by som som s konstrukciou kolo hlavy nedvihol ani pracovny telefon nieto organizoval pracovne stretnutia... Media maju senzaciu, vsetko je okej a dokopy sa nic nestalo, skor ta sestra bola viac drza ako sa patri ( nebolo by to prvy krat)
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a prislo k tomu po par dnoch, ako Jankovska zacala hovorit
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja len hore ku Kolarovi, obhajovat narusanie zakona lebo chory clovek chcel svedomito pracovat nie je velmi cool
Je uplne jedno ci covid, ci zlomenina, ked raz niekto nie je praceschopny nema pracovat, ak za seba nema pripraveneho nahradnika jeho manazerska chyba.
Kompletne porusit pravidla a zakony ktore si sami nastavili je absolutne neprijatelne a o to viac do oci bijuce...
Je uplne jedno ci covid, ci zlomenina, ked raz niekto nie je praceschopny nema pracovat, ak za seba nema pripraveneho nahradnika jeho manazerska chyba.
Kompletne porusit pravidla a zakony ktore si sami nastavili je absolutne neprijatelne a o to viac do oci bijuce...
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
to je skor absenciou kovacika
anyways, take manevre robia zbytocne ale tak to by nebola show
https://www.aktuality.sk/clanok/844714/ ... -obvineny/
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Jj, zadrzanie Kovacika malo asi vaacsiu vahu. Hascaka ale beriem v ramci Penty, ako medialnu tvar, ktora zastupuje firmu navonok. Uvidime co to prinesie, ale nemam od toho velke ocakavania. Ratam, ze v Pente si davali sakra pozor co robili
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
tak urcite,
a ty si tam pritom bol, ked si dovolis toto so 100% istotou napisat? to ze si zazil niekde (najskor asi u obvodnej) nejake nervne sestry, tak nemozes pausalizovat tak teraz vsetky.
vedenie nevedenie, plati nariadenie, ze su zakazne navstevy. bodka.
matky nemozu vidiet svoje predcasne narodene deti, a pozostali nejsu pripustani k svojim najblizsim v ich hodine smrti.
tento zebrak mafiansky, nepotreboval nic extra.
tu neni co ospravedlnovat a zlahcovat
a len tak na okraj
tie jeho cubky sa tam promenadovali mirnix dirnix, chodili sestram do chladnicky, brali si z ich kuchynky pribory/salky a "prepadavali" ich, ked sa napr bavili o diagnozach inych pacientov. uz ked som <> a nemam tieto vlastne veci pripravene a so sebou, tak sa snazim co najviac byt slusny.
+ otravovali tam do rana.
ja by som nebol v uplnej pohode na mieste tych sestier.
kazda jedna z tych cubiek mohla byt pozitivna a vyradit tak cele oddelenie!
tebe tam nelezal asi zrejme nikto z pribuznych.
odbremenili? od toho tam tie sestry a sanitarky su. nepotrebuju nic odbremenovat.
to ze chrapun chcel caj (a nedostal ho hned, co je pointa celej veci), na to tam ta sestra nie je, a ked uz, tak si mal vymasteny kktko pockat, kedze tam nejsu len pre nho.
zmrd primar sa postavil samozrejme na stranu mafiana, obe sestry prisli zrejme o vianocne odmeny.
nemocnica patri pod minsterstvo vnutra, olano.
a to nehovorim o svojej skusenosti s sbs, co som tam bol v nedelu (par dni predtym), ked sa stala tato strasna "tragedia".
cakal som dole vo vestibule, na papiere pre jednu osobu na pn pre jej zamestnavatela.
mlady suhaj premotivovany vybehol z toho svojho trtkumbalu, ze platia nariadenia pre kazdeho a zacal ma vyhanat odtial.
tak mi povedz, kde bol o dva dni, ked sa tam dialo toto?!
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Boli v NAKA v poslednom case nejake zmeny vo vedeni ? Nejak mi to pripada, ze jedna(nova) mafia, likviduje tu staru