Stolicka k PC
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 27. Sep, 2011, 13:10
Re: Stolicka k PC
objednané:
https://www.kancelarska-zidle.cz/ld-sea ... 0n6_d8033/
do 5dní príde domov. recenzia až po vianociach lebo darček.
https://www.kancelarska-zidle.cz/ld-sea ... 0n6_d8033/
do 5dní príde domov. recenzia až po vianociach lebo darček.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Na Game Šéf VIP možno budeš čakať až do konca januára, Alba pozastavila výrobu, takže ak neriešiš nejakú skladovku, tak sa čaká.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
To kvoli Corone ?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Je možné, že aj kvôli Kevinovi ale hlavne kvôli sviatkom - je celkom možné, že to je každý rok.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Necakal som ani som sekundu , maju ju priamo v predajni na Alzbetinej v zakladnej ciernej farbe a vo vybave, ako som chcel - 3D podrucky, standardny kriz, opierka hlavy, kolieska na tvrde podlahy za 258. Cakat mesiac kvoli pruhu inej farby na boku by som necakal tak ci tak.
Podla majitela ich maju na sklade stale, je to standard ako ta Lara. Nakoniec som to mal aj s odvozom domov zadarmo, riesili montaz nedaleko.
Podla majitela ich maju na sklade stale, je to standard ako ta Lara. Nakoniec som to mal aj s odvozom domov zadarmo, riesili montaz nedaleko.
Ahojte ! chcel by som sa spýtať či táto https://www.ikea.com/sk/sk/p/markus-kan ... 8WcUBMPBXQ stolička je stále super alebo je niečo lepšie od nej ak sa bavíme o cene do 150e, Ďakujem
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Do 150€ môžeš pokojne brať Markus, solídnejšie stoličky, ktoré by sa oplatili viac stoja viac ako 200€.
Za 120€ je to steal za tú koženú verziu (čakal som, že to bude koženka ale to je normálne hovädzinka ).
Za 120€ je to steal za tú koženú verziu (čakal som, že to bude koženka ale to je normálne hovädzinka ).
Ďakujem krásne
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Na tom Markuse sa mi zacala odlupovat horna cast kozenky nad sietovinou po par rokoch. Plus z dlhodobeho hladiska a sedenia nema nastavitelne podrucky a ani bedrovu podporu. Znova by som ju asi nekupoval uz. Ale pochybujem, ze za tu cenu realne zozenies nieco lepsie.
Spoiler: ukázať
- reflex
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 23. Nov, 2020, 08:30
ak si z BA, cez vikend tam mali v zlacnenom tu stolicku z druhej ruky za 30e ... ako pise @icefire ta kozenka hore vyzerala hrozne ... cele olupane ...
podsedak tiez nevyzeral moc vabne, neviem ci poskodenie, alebo mozno to bolo len spinave ... cize v hlave som mal zmiesane pocity, ci by som to kupil alebo nie ...
podsedak tiez nevyzeral moc vabne, neviem ci poskodenie, alebo mozno to bolo len spinave ... cize v hlave som mal zmiesane pocity, ci by som to kupil alebo nie ...
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Možno kedysi bola koženková verzia ale toto je koža, tá sa neolupuje, tá môže len prasknúť a trhať sa (ak je príliš tenká)
https://www.kancelarskestolicky.com/sto ... -akcia.php .
Dúfajme, že je to taktiež Kevinom a nakoniec sa to vráti do starých dobrých koľají.
Za 119€ nezoženie nikde nič lepšie, hlavne teraz, keď už aj Lara/Game zdraželi. Taktiež už skončila tá dlhodobá akcia pre BZJ-383, resp. akcia je ale o 60€ drahšia akciaMateriál:farbená hovädzia koža s impregnovaným, reliéfovým a pigmentovaným povrchom
https://www.kancelarskestolicky.com/sto ... -akcia.php .
Dúfajme, že je to taktiež Kevinom a nakoniec sa to vráti do starých dobrých koľají.
- icefire
- Pokročilý používateľ
loleq ja som schvalne pozeral tu stolicku 3 tyzdne dozadu v Ikei (kupoval som vyskovo nastavitelny stol) a ten material je ten isty ako na mojej z par rokov dozadu. Koza to nie je, uz len pocitovo.
A to som ju este pritom setril a daval na cistenie aj sadu origo od Ikei raz za mesiac cca. V zarucnych mas navyse aj napisane, ze ich 10 rocna zaruka je iba na konstrukciu a mechanizmus, nie prederavenie alebo odlupovanie. Co je teda logicke, lebo ta stolicka sa nebude dat pouzivat daleko skorej, ako tieto veci so zarukou odidu (resp. kto by ju chcel pouzivat tak).
A to som ju este pritom setril a daval na cistenie aj sadu origo od Ikei raz za mesiac cca. V zarucnych mas navyse aj napisane, ze ich 10 rocna zaruka je iba na konstrukciu a mechanizmus, nie prederavenie alebo odlupovanie. Co je teda logicke, lebo ta stolicka sa nebude dat pouzivat daleko skorej, ako tieto veci so zarukou odidu (resp. kto by ju chcel pouzivat tak).
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Výborne, klamlivý popis výrobku. Tak potom určite nie tú koženkovú, i tých 20€ navyše za látkovú sa oplatí a stále je to to najlepšie, čo človek za tie peniažky dostane.
- icefire
- Pokročilý používateľ
No ono to nie je klamlive, ale je rozdiel medzi pravou, polo- a syntetickou kozou zial, plus rozne variacie kozenky.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Ak je niečo raz "hovädzia koža", tak je to hovädzia koža a nie koženka. To je uvedené na webe v materiáloch, nie je tam okrem toho žiadna iná zmienka kože/koženky.