Pridat graficku kartu vs nova
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Re: Pridat graficku kartu vs nova
Ake mas ostatne komponenty? Nebrzdi ta nahodou cpu?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Dec, 2020, 16:54
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Ako pisal Froster, 3080 do SLI nezapojis. Jedine 3090 ide v SLi a to nie buhvi ako....
-
- Nový používateľ
Okik dik vsetkym za rady
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Pre niektore CPU heavy hry moze byt 6c/6t obmedzujuce, neuvazoval si radsej nad upgreadom napriklad naMladyCimko napísal: ↑Ne 06. Dec, 2020, 22:04Nemyslim...vsetko mi zatial ide krasne,i5 9600K,32 gb ram,m2 disk,1200wat zdroj,len uvazujem nad novou grafikou popripade skusenosri s 2mi...ale ako citam asi lepsia 1 lepsia...
AMD ryzen 7 5800x a nova doska
alebo
len nakup procesora i9 9900kf aby si nemusel menit aj dosku?
tych 10-20% z toho mozno vybuchas:
https://www.youtube.com/watch?v=awLlX60OjsM
Co sa tyka pouzitia viac ako jednej gpu tak vzdy s tym bolo vela roboty a malo pozitiv, v tvojom pripade sa ako rozumny upgreade javi bud 6800 xt alebo rtx 3080
-
- Nový používateľ
Asi skvor len graficka a uz aj big tower skrinka nech sa to tam zmati a aj lepsie chladi...
No este mozno 6900xt ak bude okolo litra stat len sa dost ludia stazuju na ovladace k amd...vzdy som preferoval nvidiu a tak sa aj bojim do ati
No este mozno 6900xt ak bude okolo litra stat len sa dost ludia stazuju na ovladace k amd...vzdy som preferoval nvidiu a tak sa aj bojim do ati
-
- Nový používateľ
Ovládače u AMD boli častým problémom to je pravda, ale už sa to ako tak zlepšuje. No ani pri Nvidii to nebolo vždy tak ružové.
AMD pracuje na mnohých dobrých technológiách teraz, no stále sú len v štádiu prípravy, pričom Nvidia už naplno rozbehla svoje technológie napr. DLSS či RT, kde AMD zatiaľ ťahá za kratší koniec. Ak by som mal vyberať teraz viac by som sa priklonil k Nvidii, v tvojom prípade RTX 3080 (ak ju zoženieš za normálne peniaze).
AMD pracuje na mnohých dobrých technológiách teraz, no stále sú len v štádiu prípravy, pričom Nvidia už naplno rozbehla svoje technológie napr. DLSS či RT, kde AMD zatiaľ ťahá za kratší koniec. Ak by som mal vyberať teraz viac by som sa priklonil k Nvidii, v tvojom prípade RTX 3080 (ak ju zoženieš za normálne peniaze).