Vysavac do domacnosti
Vysavac do domacnosti
Caute, trocha nezvycajna otazka na PC fore, ale potreboval by som mozno rozseknut dilemu aky vysavac kupit do domacnosti. Prakticky sa rozhodujem medzi dvoma variantami:
- prva je Dyson Big Ball MultiFloor 2 (vyhody: prislusenstvo v baleni, nie je potreba kupovat spotrebak ako sacky a filtre, pohodlnejsie ovladanie ako samonavyjacia snura, ...)
- druha je multifunkcny vysavac napr. od Karcheru v podobnej cene (vyhody: vysava aj vodu, ma moznost fukania, posluzi aj v garazi, ...)
Cenovka je cca 280€. Vazne neviem do coho investovat, mate nejaku radu, popripade skusenosti?
- prva je Dyson Big Ball MultiFloor 2 (vyhody: prislusenstvo v baleni, nie je potreba kupovat spotrebak ako sacky a filtre, pohodlnejsie ovladanie ako samonavyjacia snura, ...)
- druha je multifunkcny vysavac napr. od Karcheru v podobnej cene (vyhody: vysava aj vodu, ma moznost fukania, posluzi aj v garazi, ...)
Cenovka je cca 280€. Vazne neviem do coho investovat, mate nejaku radu, popripade skusenosti?
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Re: Vysavac do domacnosti
Vytoto sa na tie designové somariny za neskutočný peniaz so smiešnym objemom nádoby
Moja rada - nájdi si nejaký shop čo predáva čistiacu techniku a tam si vyber z kategorie hotelových vysavačov.
Bude tichý, výkonný (nie ako tie srandy čo sa tvária ako vysavače) a ani ho nemusíš vyčistiť každých 10min
Moja rada - nájdi si nejaký shop čo predáva čistiacu techniku a tam si vyber z kategorie hotelových vysavačov.
Bude tichý, výkonný (nie ako tie srandy čo sa tvária ako vysavače) a ani ho nemusíš vyčistiť každých 10min
-
- Používateľ
Ešte sa vyjadrím k tomu Dysonu...
Uvedená hlučnosť katastrofa a sací výkon uvedú v takej hodnote, že si to nevieš porovnať, hlavne že má v energetickom štítku nejaké "A-čka"
Takto sa oblbujú zákazníci
Hotelový vysavač musí byť tichý, aby nerušil hosta vo vedlajšej izbe a nemusíš sa bať že by to bola nejaká obluda, sú malé - len majú iný design
Uvedená hlučnosť katastrofa a sací výkon uvedú v takej hodnote, že si to nevieš porovnať, hlavne že má v energetickom štítku nejaké "A-čka"
Takto sa oblbujú zákazníci
Hotelový vysavač musí byť tichý, aby nerušil hosta vo vedlajšej izbe a nemusíš sa bať že by to bola nejaká obluda, sú malé - len majú iný design
Saci vykon to ma taky, ze na max nepovysavas koberec lebo sa to pricucne, toho sa bat nemusis. A taka mala vyhoda maju 5r zaruku. Naviac kto je alergik tak to pozna. S hotelovou obludou si mozem dat tak povysavat auto.
Doma sa idu dysony odkakziva (myslim ze ziaden nestal pod 500) a maju problem skapat. Filtre kupis este aj na 17 rocny vysavac.
Doma sa idu dysony odkakziva (myslim ze ziaden nestal pod 500) a maju problem skapat. Filtre kupis este aj na 17 rocny vysavac.
.
-
- Používateľ
Hotelová obluda má o 2kg menej ako ten Dyson na ktorý sa pýtal. Je tichšia, má lepší sací výkon...
Dyson Big Ball MultiFloor 2 - hmotnosť 7,5kg, rozmery 34,7 × 39,9 × 30,8 cm, hlučnosť 80dB
NILFISK VP300 HEPA EU2 - hmotnosť 5,5kg, rozmery 39,5 x 34 x 39cm, hlučnosť uvádza podla dvoch noriem, tá najvyššia hlučnosť je ale 62dB
Dyson Big Ball MultiFloor 2 - hmotnosť 7,5kg, rozmery 34,7 × 39,9 × 30,8 cm, hlučnosť 80dB
NILFISK VP300 HEPA EU2 - hmotnosť 5,5kg, rozmery 39,5 x 34 x 39cm, hlučnosť uvádza podla dvoch noriem, tá najvyššia hlučnosť je ale 62dB
Robot je tiez v plane (spolu s parnym mopom), ale potrebujeme najskor aj normalny vysavac.
https://www.mall.sk/vysavace/bosch-bwd4 ... rm=1354528
Mam ho necely mesiac,maximalna spokojnost,tah brutalny,tepovanie tiez fajn.
Mam ho necely mesiac,maximalna spokojnost,tah brutalny,tepovanie tiez fajn.
CPU: AMD Ryzen 9 5900X Chladic: Noctua NH-D14 MB: B550 Aorus ELITE V2 PSU: Corsair cs750M GPU: RTX 3090 + 3060Ti RAM: G-SKILL Aegis 64GB 3200Mhz SSD: Intel 660p 1TB M.2
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja mam na tepovanie kercher 4002, tieznieco cez 200 stoji. Ironicky je prave na reklamacke prestal tlacit vodu ale sbad to je nahoda, lebo ked ide, tak paradne.
Ale na bezne vysavanie by som to neriesil, nieco male do ruky, tam tiez karcher pouzivame a velka spokojnost. Prosto velke hebedo casto vytahovat nechces.
Ale na bezne vysavanie by som to neriesil, nieco male do ruky, tam tiez karcher pouzivame a velka spokojnost. Prosto velke hebedo casto vytahovat nechces.
raz za tyzden by mi velke hebedo nevadilo pokial by dobre vysavalo
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Potom moze byt bosh pre teba zaijimavy, je mensi ako moj karcher.
Ak mas kde tepovanie vyuzit ja ho mam velmi rad, hlavne ak su doma zvierata.
Ak mas kde tepovanie vyuzit ja ho mam velmi rad, hlavne ak su doma zvierata.