mna by zaujimalo ako by mali byt tie cipy "pohanane", ci to aj s cipom dostaneme baterku, alebo uz vymysleli aj perpetum mobile?beardie napísal: ↑Pi 11. Dec, 2020, 18:26 SdjeLAjj kim Nesmasu!!1!
https://diit.cz/clanek/kdo-vyrabi-covid ... lla-gatese
COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Spoiler: ukázať
Indukcne, ked nabijas napr hodinky pri postely tak sa ti predsa nabija aj cip
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Krásne, ako som hovoril ? Tvrdý lockdown že bude v decembri ? No začína to všetko k nemu smerovať. Už sa ukazujú aj bezruskove demonštrácie, krásne to do seba zapadá.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ak to nastavia ako to bolo v oktobri/novembri (bez priepustky), tak to je stale este jemny lockdown. Polotvrdy lockdown na Slovensku bol viacmenej iba na velkonocne sviatky, a naozaj tvrdy lockdown este nebol vobec.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
Ale bude.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Toto naozaj nie je tvrdy lockdown este. Predpokladam, ze vynimku na cestu medzi okresmi by dali pre cesty do/z prace, a zvysok je tak ako sme mali v oktobri/novembri.V hre je aj zákaz vychádzania.Ten by fungoval tak, že by sa nedalo cestovať medzi okresmi. Povolené by boli cesty do práce či školy a do obchodu, ktorý je najbližšie k bydlisku.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
Čo je momentálne "v hre" nemusí byť aktuálne o 3 dni.
Momentálna situácia nevyzerá dobre a to že idú sviatky tomu nepomáha.
IMHO toto čo píšeš už dávno malo byť, proste režim ako za času testovania keď ľudia nemali certifikát +cesta do práce.
Čím neskôr to bude tým bude horšie, situácia je zlá a nevyzerá že bez rýchleho zásahu bude lepšia.
Momentálna situácia nevyzerá dobre a to že idú sviatky tomu nepomáha.
IMHO toto čo píšeš už dávno malo byť, proste režim ako za času testovania keď ľudia nemali certifikát +cesta do práce.
Čím neskôr to bude tým bude horšie, situácia je zlá a nevyzerá že bez rýchleho zásahu bude lepšia.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
lockdown u nas prakticky este nebol. Na velku noc tu boli iste obmedzenia, ale stale neslo o lockdown. Skor by som to pomenoval prisnejsimi opatreniami.
Opatrenia, ktore vcera Mathovic a spol prezentovali, bolo len sprisnenie niektorych doterajsich opatreni, ale ako celok nedavaju vobec zmysel. Bolo vidiet na Krajcimu, ze tie opatrenia o ktorych musel hovorit, su mu nie po srsti. Dnes uz sa prezantuje, ze lockdown musi prist a Krajci sa vyjadril, ze na pandemickej komisii zan hlasoval. Stale, ale nejde o brutalny lockdown. Miestami, ale budu pravidla prisne. No uvidime v pondelok, co nas caka. Moj nazor je, ze by mali Matovica zosadit z ulohy "veduceho" korony. Jednak tie pravidla o ktorych rozprava a ich prezentuje ako celok nedavaju zmysel a po druhe, aj keby predstavil neviem aky dokonaly plan, tak verejnost ho uz neprijme
Opatrenia, ktore vcera Mathovic a spol prezentovali, bolo len sprisnenie niektorych doterajsich opatreni, ale ako celok nedavaju vobec zmysel. Bolo vidiet na Krajcimu, ze tie opatrenia o ktorych musel hovorit, su mu nie po srsti. Dnes uz sa prezantuje, ze lockdown musi prist a Krajci sa vyjadril, ze na pandemickej komisii zan hlasoval. Stale, ale nejde o brutalny lockdown. Miestami, ale budu pravidla prisne. No uvidime v pondelok, co nas caka. Moj nazor je, ze by mali Matovica zosadit z ulohy "veduceho" korony. Jednak tie pravidla o ktorych rozprava a ich prezentuje ako celok nedavaju zmysel a po druhe, aj keby predstavil neviem aky dokonaly plan, tak verejnost ho uz neprijme
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Najhoršie na tom všetkom je že v podstate máme vo všeobecnosti jedny z najmiernejších opatrení (nehovorím že ideálne čo sa týka selekcie, ale čo už), jedny z najlepších štatistík ale aj tak všetci do radu nadávajú na Matoviča ako nič nezvláda, ako sú tie opatrenia na chuja a je to celé zle. Odborníci by radi videli prísnejšie, ľudia ho už majú chuť zabiť lebo si myslia že sú príliš prísne a médiá ho kritizujú za oboje, a občas aj naraz v jednom článku - v jednej vete kritizujú že nepočúva odborníkov a v druhej kritizujú že prečo ide sprísňovať v čase keď sa ľudia búria
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
nemame ani zdaleka moc prisne opatrenia. Co ale mame hrozne, je cele menezovanie okolo korony. Neustale zmeny pravidiel. Co sa povie dnes, zajtra sa meni. Napriklad aj dnesne vyjadrenie, ze. treba este prisnejsie pravidla, ako bolo vcera prezentovane, pretoze situacia je naozaj vazna? To ako vcera ta situacia tak vazna nebola, respektive par poslednych dni? Urcitie nie.
Mali by sa posluchat odbornici za zdravotnictvo, ale aj z ekonomiky. Najist niekde stred a rozhodnutia, ktore sa odprezentuju verejnosti skusit robit na dlhsie casove obdobie ako hodina, alebo den. Opatrenia sice nemame prisne, hlavne pre ludi, ale pre podnikatelov (hlavne gastro a cestovny ruch) su tie pravidla uz likvidacne.
A ta situacia, ze mame jedni z najlepsich cisel, urcite nie zasluhou Matovica.
Mali by sa posluchat odbornici za zdravotnictvo, ale aj z ekonomiky. Najist niekde stred a rozhodnutia, ktore sa odprezentuju verejnosti skusit robit na dlhsie casove obdobie ako hodina, alebo den. Opatrenia sice nemame prisne, hlavne pre ludi, ale pre podnikatelov (hlavne gastro a cestovny ruch) su tie pravidla uz likvidacne.
A ta situacia, ze mame jedni z najlepsich cisel, urcite nie zasluhou Matovica.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
By si neveril, kolko ludi tomu veri. Sam som mal moznost sa s jednym rozpravat. Tak mi odpalilo dekel, ze som nevedel ani reagovat. Iba som si povedal, ze ty si riadne je..nu.a
Viem, počúvam (a čítam) to až moc často na môj vkus. Ale až teraz sa mi otvorili oči aké je to u nás v skutočnosti rozšírené, furt som myslel že ide iba o "vocal minority" a hľa, podľa tohto prieskumu je to u nás dokonca väčšina populácie, čo veľa vecí ktoré som doteraz nechápal vysvetľuje. Bohužiaľ okrem dlhodobo podfinancovaného a trápiaceho sa školstva neprospieva tomu ani komunikácia politických špičiek a dlhodobý marazmus korupcie a arogancie moci a z toho vyplývajúca nedôvera v inštitúcie.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Hell: v zasade su asi dve dobre otazky. Spytat sa na velkost ihly, ktorou sa dopravuje vakcina a ako by ten cip mal fungovat (napajanie, ako ma vysielat data, prijimat data, ak nas ma ovladat, ako to bude robiť, ...). Este som sa do tejto debaty realne nedostal, z okolia nikto takej blbosti neveri. Ale trosku skusit potrapit zavity daneho cloveka nemusi byt odveci.
Beardie: co s tym Svedskom? Akurat som pozeral, vyzera, ze uz aj koniec novembra maju doplneny ohladom umrti. Smrtnost na potvrdene pripady nasleduje cca o 2-3 tyzdne (vravel som 3-4) a je okolo 1%.
Inak ano, svedi maju z nejakeho dovodu menej umrti tento rok (zatial) (https://www.scb.se/en/About-us/news-and ... y-deficit/).
Zato SK uz vykazovalo v Q3 vyssiu umrtnost nez bezny priemer.
Beardie: co s tym Svedskom? Akurat som pozeral, vyzera, ze uz aj koniec novembra maju doplneny ohladom umrti. Smrtnost na potvrdene pripady nasleduje cca o 2-3 tyzdne (vravel som 3-4) a je okolo 1%.
Inak ano, svedi maju z nejakeho dovodu menej umrti tento rok (zatial) (https://www.scb.se/en/About-us/news-and ... y-deficit/).
Zato SK uz vykazovalo v Q3 vyssiu umrtnost nez bezny priemer.
FVE 12.45 kWp V/Z