Mani napísal: Ne 13. Dec, 2020, 21:00
Preco minus za spongie? Ved je to RPG hra, tie su o lootovani, levelovani, "itemovani" a aj o tom, ze nepriatelia su spongie - rovnako ako vo Falloute, Division, Zaklinacovi alebo Outer Worlds.
Tuto sa to nehodi a od posledneho Falloutu uz preslo par rokov. V Cyberpunku ides proti ludom a ziadnymi implantatmi nevysvetlis to ze typek potrebuje 3 - 5 striel do hlavy z brokovnice. Po tom co som si to znizil z Hard na Normal to uz nie je az tak velky problem. Ale AI je uplne tupa, obtiaznost je robena cez spongie.
Division ma nejak nezaujima, hoci viem o tom ze tam su nepriatelia uplne len a len spongie. Ale inak som to nikdy ani neskusi. Nie je to moj typ hry. Zaklinac uz tiez ma svoje roky, ale nemal som tam takyto problem. Menej to tam vadi. Nepriatelia su nejake prisery, ok vydrzia toho vela. Outer worlds som zatial tiez nehral. Spongie mi inak brutalne vadili na AC:Odyssey, nedokazem to kvoli tomu hrat (plus je to obrovske a stale to iste dokola - nuda).
Ked uz spominas Fallout... mas tam mutantov, pripadne zmutovane zvierata. Nejak viac dokazem pochopit, ze potrebuju viac striel ako typek s legendarnym trickom z nanovlakien... A mas power armor, to iste.
To ze nejake stare hry to maju inak je irelevantne. Toto ma byt next-gen? Kde je potom ten next-gen ked to ma take iste nedostatky ako hry stare 5+ rokov?
Combat a item progression mali vyzerat uplne inak. Toto nie je next-gen. Nejak mi to proste nechce hlava pobrat, ze tricko z nanovlakien mi dava 60.5 armor. A o 3 fighty dalej vylootujem uplne take iste tricko co mi dava 61.3 armor... A este si to tricko mozem postupne upgradeovat... A vylootujem presne rovnaku zbran, len ma 203.1 DPS miesto 199.5 DPS. Ako toto v tom svete dava zmysel? Corpo vyraba tu zbran podla standardizovaneho navrhu a sype ich tam 1000 za sekundu, whatever. Rovnaky model zbrane by mal mat podla mna rovnake parametre - v zaklade, a daju sa upravit modmi. Absolutna vacsina RPG to tak robi. A typicky ich mas rozdelene do nejakych urovni a mozno mas radost z toho ze jej nasiel som novu zbran. Tuto proste prides das dole nejaku skupinku a vylootujes tie iste zbrane co is uz 1000 krat videl (to je OK) ale nevysvetlitelne s inymi parametrami... next gen my ass.
Dalej ta doba. Mas tam zbrane, ktore si mozes predstavit ze su omnoho silnejsie ako dnes. Samozrejme musis upravit gameplay, ale proste tie zbrane by mali vyvolavat dojem ze su to brutalne smrtiace nastroje. Nic take tam pre mna nie je.
BTW, daju sa modovat auta? Inak mam ponuky na kupu aut dohromady mozno za 500 000 EDs. Bol som rad ze som konecne naskriabal na nejake rychle auto - Quadra Avenger za nejak 50 - 60k. Teraz mam tak 25k na ucte. To len ja som chudobny V alebo robim nieco zle?