Tiez to kamos presiel za cca. 20 hod. No on popri tom nerobil ziadne (fakt ziadne) side misie. Rushoval zaradom pribehove. Napriklad ja som sa realne do hry dostal po 20 hodinach. Po 20 nahratych hodinach som presiel tu hlavnu misiu The Heist (teda to intro kde sa to cele zacne). Popri tom som sa kochal mestom, zistoval ze nahanat s policajtami sa neda
, robil nejake side misie, lootoval a tak.
Prečo mám pocit že keby toto spravilo hoc ktoré iné štúdio tak je zozrate za živa.
Je to tak. Co sa tyka tych bugov je to hrozne. Mna najviac vytaca ten crime system a AI nepriatelov celkovo, tesil som sa na nejaky hratky s fizlami, ale tak asi nie no. Dnes som sa pri behani po meste pristavil na side aktivite kde sa policajti strielali s gangstermi. Pri ulici boli pristavene 2 policajne auta s fizlami ktorí sa kryli a strielali po nich. V sekunde ako som vystrielal gangstrov a otocil sa, vsetky policajne auta a policajti zrazu zmizli, proste wtf. Alebo take krasne spawnovanie sa NPC civilistov pol metra od nas, ked sa zrazu zo vzduchu vyrysuju 3 chodiaci ludia
A o tych bugoch ako typek siel na motorke, nabural do zvodidiel a odstrelilo ho to na mrakodrap, to asi ani spominat netreba
V tomto inak strasne vidno pokryteckost gaming komunity. Ked vysiel napriklad Watch Dogs Legion, ktory nemal ani zdaleka tolko game breaking bugov ako toto (!), tak sa vsetci hrdinovia dušovali ze aky odpad to "Ubishit" vydal. Pri tom ked si to subjektivne porovname, tak AI tam tak vytupena nie je, policajti funguju normalne a v meste je viac aktivit co robit (pribeh samozrejme pokulhava). Este ani co sa technickeho stavu tyka, tam nemuseli hraci na reddite vyhladavat taketo "podpultove" fixy, aby tu hru vobec ludia s AMD procesormi mohli hrat bez ako takych prepadov FPS.
Tu je ale samozrejme vsetko prepacene, lebo meh tvorcovia Witchera. Strasny dvojity meter. Tak strasne som sa ako predobjednavatel tesil a napriek tomu ze pribeh ma zatial vtiahol a prostredie je krasne, tie vyssie spominane bugy mi kazia celkovy immersion z hry a cloveku sa az rozum zastavuje, ako to v takomto stave po tolkych rokoch a odkladoch mohli vydat.