COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Hell: plan vravi, ze od Aprila by mala byt vakcina k dispozicii pre siroku populaciu. Takze v zasade hned ako sa bude dat, tak ideme. Len chcem este vidiet lepsie data k AstraZeneca. Este jedna vakcina ma prist zaciatkom roka, Johnson& Johnson.
FVE 12.45 kWp V/Z
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Rátam, že k dobrovoľne mu očkovaniu sa dostaneme až za pár mesiacov a dovtedy budú vakcina lepšia. Akože do tejto vakcíny sa napchali neskutočné peniaze a do vývoja sa zapojil celý svet. Tak sa spolieham, že bude OK
Matoviča s Ficom nejde úplne porovnávať. Fico je aký je, žiadnu obhajobu alebo velenbene si nezaslúži, ale ako líder je podstatné lepší
Matoviča s Ficom nejde úplne porovnávať. Fico je aký je, žiadnu obhajobu alebo velenbene si nezaslúži, ale ako líder je podstatné lepší
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
no nemali chodit Borisovi na koalicnu radu. A mozu byt radi, ze vlastne chytili len koronu. Taky syfilis alebo kvapavka alebo este nieco podobne to by boli titulky
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
toto je take typicke pre slovenskych volicov, ktori uprednostnuju sympatie/nesympatie k niekomu pred zdravym rozumom. A pri Sulikovi vytahovat zasa pad Radicovej vlady je uz celkom otrepane, ale asi nic lepsie sa nenaslo, teda este ranajky s Kocnerom by sa dali spomenut.stefan222 napísal: ↑Pi 18. Dec, 2020, 19:51 nene bratu.ja som nestranny pozorovatel. ja ho nevolil. nemal som dovod ho volit. ale bez vetra listie neoadne ci jak sa vravi. zas ten plesoun neni neviniatko. mne pride ako pokrytecka svina a zas s radicovou sa mu tiez nedarilo. ale ja celu politiku beriem ako take divadelne predstavenie kde ma clovek tragikomediu spojenylu s muzikalom. a remisova nosi body ako v ringu
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Škoda, že trvalo tak dlho, kým to niekto povedal na plnú hubu, lebo konečne môže argumentovať číslami. Síce je nám to už teraz na prd....
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... pozitivny/Matematik Richard Kollár, ktorý sa zaoberá analýzou šírenia vírusu túto situáciu komentoval na sociálnej sieti.
„Lepší príklad, prečo plošné testovanie antigénovými testami nedokáže zastaviť šírenie vírusu a potrebujeme momentálne skutočne tvrdý lockdown (osobný alebo vynútený opatreniami), inak teda bude zle, sa asi vymyslieť ani nedá. Jaroslav Naď, kapitán vylodenia v Normandii, ktorý mi takmer osobne pred nedávnom na tlačovke vysvetľoval, ako je tento test skoro 100%-ný, ako neviem čítať príbalový leták, a ako tento test zachytáva všetkých infekčných, tak práve on mal negatívny antigénový test dnes ráno o 6:00,“ uviedol Kollár.
tie jeho konkubiny.. chrobaky ci spalovna si poradi s bio materialom. ale ked sa plastu nahromadi viac ako je priemer... neviem ako s tym popasuju
zas vedci vyhrali:
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ak hockto bude sulikovi vycitat nakupy testov tak nema argumentlen emociu...
Budeme v pohode verim, vianoce snad ludia zoberu zodpovedne.heh
Budeme v pohode verim, vianoce snad ludia zoberu zodpovedne.heh
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Hej, zodpovedne, preto vela krajin ordinovalo lockdown, zakaz vychadzania, zakaz opustit okres/mesto, ...
FVE 12.45 kWp V/Z
Za presun mimo okresov som rad. Mne sa nechce byt 3 tyzdne na jednom mieste ked mozem ist na chalupu a pod. A taktiez sa mi ani tam nechce byt 3 tyzdne nonstop. Zase by som musel tlacit papiere ze idem vykonavat podnikatelsku alebo obdobnu cinnost.
Cakal som ale podstatne tvrdsie opatrenia a zakazanie kostolov. To ze v tescu nekupis baterky je tiez slusny fail.
Cakal som ale podstatne tvrdsie opatrenia a zakazanie kostolov. To ze v tescu nekupis baterky je tiez slusny fail.
.
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
zajtra pojdem vsetky auta tankovat. som zvedavy, ci baterky zmizli aj z pump. (ak hej bude pruser, maly dostane na vianoce robota a verim, ze tie 2 pakle bateriek co mam doma vymlati za 3 dni)
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Nič nové, FR malo podobné obmedzenie už 1,5 mesiaca dozadu:
https://www.connexionfrance.com/French- ... ller-shops
https://www.connexionfrance.com/French- ... ller-shops
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
lenze rozdiel medzi nasim lockdownom a smerom na zapad tu je. Susedia sa snazia obmedzenia istou formou korigovat, zdravie a ekonomika tam ide ruka v ruke. U nas ale nie, tu sa vacsinu casu riesia niekoho emocionalny pocit. Co je dobra sprava, konecne som videl, ze je aj nejaky plan ako sa bude pokracovat po lockdowne.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Podla vecernych sprav aspon v niektorych dostali rozum a zatvaraju s tym, ze bohosluzby budu iba online. Dufam, ze ich bude nasledovat co najviac dalsich.