Všeobecná diskusia
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Všeobecná diskusia
Nakolko su japonci neskutocne efektivny narod tal tam ta energetika bude problemom, tiez maju politiku a populizmus, zakazali si jadrove elektrarne a teraz to nejde zo dna na den zmenit...
Ved orabe oni nas podla mna prekvapia vodikom
Stefan Sandero fajn, sympos, ale u vas to podla mna nepojde, z karoka nepojdete do sandera.
Ved orabe oni nas podla mna prekvapia vodikom
Stefan Sandero fajn, sympos, ale u vas to podla mna nepojde, z karoka nepojdete do sandera.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
pretoze oni sa skor snazia dostat na tu vodikovu cestu, ale ktovie co tym myslel.SKiLEX napísal: ↑Ne 20. Dec, 2020, 20:13
https://www.auto.cz/elektromobily-jsou- ... imi-137242
od sefa toyoty som to prave necakal
A vodík vyrobia ako? Zase len elektrinu treba a vyrobiť vodík elektrolýzou...
Spoiler: ukázať
to by bol schvaleny proces bruselskymi ekoteroristami... no prilis drahy vodik. a este ucinnost neni 100% lebo fyzika
takze je lacnejsie rovno nabit bateriu tou elektrinou..
druhy, ekonomickejsi sposob, chemicke stiepenie metanu/ropy v rafinerke.
co s tym uhlikom v surovinach? fabrika ho pusti von ako co2 alebo prinajlepsom ako tuhy uhlik.
lacnejsie je rovno natankovat cng do spalovaku..
takze je lacnejsie rovno nabit bateriu tou elektrinou..
druhy, ekonomickejsi sposob, chemicke stiepenie metanu/ropy v rafinerke.
co s tym uhlikom v surovinach? fabrika ho pusti von ako co2 alebo prinajlepsom ako tuhy uhlik.
lacnejsie je rovno natankovat cng do spalovaku..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
vsade nech daju lpg a dobre bude. na cas. a to samdero som myslel skor do rodiny,startovacie auto atd... podla mna vyzera slusne a pockam na cennik u nas. ale taky spacestar od mitsu za 12 s automatom zatial vedie
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ten spacestar je pekny ale aj ja, velky nadsenec malych aut musim povedat, ze to ma mega slaby motor za tie peniaze
Respektive sulko to testil a s tou cvt co ja vim. Take prachy mi nepridu az tak dobre. To mas pomaly nejake citrony s mnoho stylovejsim interierom.
Respektive sulko to testil a s tou cvt co ja vim. Take prachy mi nepridu az tak dobre. To mas pomaly nejake citrony s mnoho stylovejsim interierom.
-
- Pokročilý používateľ
hej som videl tiez tu garaz recku.zas 12 s automatom nemas na vyber ak je rozpocet a musi nove byt. ja som vahal mame pred fabiou ci automat a dodnes lutujem ze som manual vzal. nadavam jak pes v zapche jak radim 12321
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
za mna plyn gut, urcite aj nabuduce. len to vyzera ze nabuduce bude asi problem, lebo uz len dacia robi plyn. a ak dovtedy este budu spalovaky existovat
s lpg vsetko fasa, len tie podzemky..
hej lebo znacka zakaz vjazdu plyn, je lacnejsia jak vybudovat riadne odvetravanie. lol
v pl, it kde je popularita uplne ine % by si to nemohli dovolit.
v pl, it kde je popularita uplne ine % by si to nemohli dovolit.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ako nehovorim, ked su poziadavky ako pises Stefan tak je to asi dobra kupa. Mamka nebude pucit do kopca pohodicka.
Mne sa inak zda ze CNG, teda plyn, vyradili z dotacii zelena domacnostiam ci tak nejako, teda mozme asi pocitat ze ani auta na CNG tam uz nebudu? ak vobec nejake dotacie budu teda po korone, na hocico
Mne sa inak zda ze CNG, teda plyn, vyradili z dotacii zelena domacnostiam ci tak nejako, teda mozme asi pocitat ze ani auta na CNG tam uz nebudu? ak vobec nejake dotacie budu teda po korone, na hocico
Má zmysel u nás riešiť CNG ? veď tá sieť "čerpačiek" je úbohá. Ďalšia vec, neviem teda ako u iných áut, ale napr. taká octávia CNG, má oba 10l nádrž na benzín, čo je ako veľký trapas.
klasicky motor +cng je asi naj v dnesnej dobe, technicke moznosti,emisie.
3-4pumpy na cele sk, je epic fail.
3-4pumpy na cele sk, je epic fail.
-
- Pokročilý používateľ
ved to ale ci neni lepsie pre krajinu mat viac cng pump ako el. nabijacky?
ako dlho sa capuje cng vlastne? to ze ja uz manual neplanujem kupit a kebyze hladam auto pre zenu/do mesta tak automat musi byt. a tu sa preriedilo vsetko a ostal spacestar. ako mama na fabie spravila 15tis km za 2 roky a cim dalej menej jazdi ale premyslam zeby smo fukol fabiu a kupol daco s automatom.
ako dlho sa capuje cng vlastne? to ze ja uz manual neplanujem kupit a kebyze hladam auto pre zenu/do mesta tak automat musi byt. a tu sa preriedilo vsetko a ostal spacestar. ako mama na fabie spravila 15tis km za 2 roky a cim dalej menej jazdi ale premyslam zeby smo fukol fabiu a kupol daco s automatom.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook