Politicka debata
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Politicka debata
Satek asi vie o com hovori a s jeho slovami sa dokazem stotoznit
wingo: to ano, ale aspon objasnit, ze ci islo skutocne o sebevrazdu, alebo v tom mal prsty niekto iny. Je privela otaznikov nad jeho smrtou
wingo: to ano, ale aspon objasnit, ze ci islo skutocne o sebevrazdu, alebo v tom mal prsty niekto iny. Je privela otaznikov nad jeho smrtou
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
myslim ze toto to vyjasnuje uplne:
nie ze by ostal par rokov sediet ale urcite by mu siahli aj na uplatky co bral a z coho uz mozno jeho deti maju niekde byty. takto zachranil rodinu.
https://dennikn.sk/2207783/bola-to-naoz ... u/?ref=titČo bude s jeho majetkom?
Lučanského stíhanie sa po jeho smrti v zmysle zákona zastaví. V prípade jeho majetku prebehne dedičské konanie a majetok zostane rodine.
nie ze by ostal par rokov sediet ale urcite by mu siahli aj na uplatky co bral a z coho uz mozno jeho deti maju niekde byty. takto zachranil rodinu.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
na nete sa objavila "udajna" lekarska sprava o Lucanskom. celkom drsne. Zatial sa toho chytili len kontroverzne portaly a stranky. Neviem ci tato vlada ma dostatok doverihodnosti, aby danu vec vysetrila
Uz napisal aj Nad status
V jeho sprave aj pekna veta o tom, ako ho niekto tlacil na vozicku a on spravil backflip. Neviem v ktorom svete sa toto moze stat.
„Dnes ráno pri pokuse prevozu na kontrolné očné vyšetrenie sa pacientovi pošmykol vozíček, prevrátil sa a udrel si hlavu vzadu v oblasti temena“
Udavacom zdar.Naopak, ak ma aj priamo bude kontaktovať osoba, ktorá mi poskytne informáciu o tom, ako sa zdravotný záznam dostal na verejnosť, tejto osobe garantujem anonymitu, odmenu a beztrestnosť. Nemôžeme si dovoliť kvôli osobným zlyhaniam poškodzovať vynikajúce meno, ktoré ÚVN v Ružomberku má, a to aj vďaka, ale nielen kvôli úžasnej práci počas COVID 19 krízy.
V jeho sprave aj pekna veta o tom, ako ho niekto tlacil na vozicku a on spravil backflip. Neviem v ktorom svete sa toto moze stat.
„Dnes ráno pri pokuse prevozu na kontrolné očné vyšetrenie sa pacientovi pošmykol vozíček, prevrátil sa a udrel si hlavu vzadu v oblasti temena“
.
Lebo sa mi nezda aby si pacient mohol chodit sam s vozickom kde chce. Ono zanho aj niekto zodpoveda. Ak to teda nebolo nejake choditko.
.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
a ten clovek ma povinnost non stop drzat ten vozik? kazdu sekundu? rozbit si hubu na vozicku mozes aj za 10 sekund, nepotrebujes si k tomu spravit hodinovy trip bez dozoru cez celu nemocnicu dvoma vytahmi a piatimi schodmi
Zjavne si na vozicku nikdy nesiel a ani ta nikto netlacil. Ano, na toto vsetko ma personal co tlaci vozik davat pozor. V nemo sa cele dni vozia pacienti na vozickoch a teda nikto sa neprevratil ani nespravil backflip. Mozes sa z neho tak zosmyknut ked odpadnes. Asi chyba v matrixe, ale neviem naco si s tebou o tom pises ked zjavne nemas ani sajn.
.
Spravit backflip s vozickom je fakt umenie, takmer nemozne ak vnom sedis a nejdes po schodoch... a voziky vatsinou pacienti na izbach nemaju ak niesu ich vlastne, ked sa niekde ide s vozikom, vzdy ide doprovod snim. Teda neviem ako to funguje v tamtej nemocnici ale takto to funguje u nas.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Kde to viem nájsť?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Napriklad, ten web ale nepovazujem za doveryhodny. Ta sprava bola uverejnena na viacerych miestach
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Dakujem
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Akonáhle je pacient na vozíku, aj keby zrovna prešiel po svojich, tak sa ide výťahmi...
Pochybujem že nejaká nemocnica by nemala výťahy
Pochybujem že nejaká nemocnica by nemala výťahy
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
MARTINA LUČANSKÁ: Prečo mi nedovolili odkryť jeho telo? Prečo sa tak báli, aby som ho videla?
Jediné, čo som videla, bola jeho hlava a krk. Ten bol úplne čistý bez šrámov po údajnom obesení.
SVOJHO MANŽELA POZNÁM, NIKDY BY SA K BITKE NEPRIZNAL
Milan sa pobil počas svojho života nespočetne krát. Jeho zásada bola “nikdy nezačať, ale ubrániť sa”. Bol športovec s urastenou postavou a znalosťami bojových umení. Nebol už však v takej kondícii ako pred rokmi a už nebol ani ten istý mladík. Takže ak sa na neho vrhli štyria s obuškami a kondičkou, nemal šancu. Napriek tomu viem, že jeho povaha a situácia, v ktorej bol, mu nedovolila sa priznať. Po prvé, ublíženie verejnému činiteľovi by mu len uškodilo a po druhé, vedel, že tam vnútri je iný svet. Pravdepodobne by sa pobil opäť.
Medializované informácie o potknutí sa o papuču a zranení oka presne vystihujú, čo by Milan povedal, aby bitku nepriznal.
Ja som ho však videla na smrteľnej posteli. Nesmela som ho odokryť, lebo inak sa mi jeho “po zuby ozbrojení ochrankári” zo ZVJS vyhrážali, že mi viac nedovolia, aby som pri ňom bola. Prečo sa asi tak báli, aby som videla jeho telo?
Jediné, čo som videla, bola jeho hlava a krk. Ten bol mimochodom úplne čistý bez šrámov po údajnom obesení.
Čakáme na výsledky pitvy. Dúfam, že ich dostanem skôr ako médiá.
- Martina Lučanská
Jediné, čo som videla, bola jeho hlava a krk. Ten bol úplne čistý bez šrámov po údajnom obesení.
SVOJHO MANŽELA POZNÁM, NIKDY BY SA K BITKE NEPRIZNAL
Milan sa pobil počas svojho života nespočetne krát. Jeho zásada bola “nikdy nezačať, ale ubrániť sa”. Bol športovec s urastenou postavou a znalosťami bojových umení. Nebol už však v takej kondícii ako pred rokmi a už nebol ani ten istý mladík. Takže ak sa na neho vrhli štyria s obuškami a kondičkou, nemal šancu. Napriek tomu viem, že jeho povaha a situácia, v ktorej bol, mu nedovolila sa priznať. Po prvé, ublíženie verejnému činiteľovi by mu len uškodilo a po druhé, vedel, že tam vnútri je iný svet. Pravdepodobne by sa pobil opäť.
Medializované informácie o potknutí sa o papuču a zranení oka presne vystihujú, čo by Milan povedal, aby bitku nepriznal.
Ja som ho však videla na smrteľnej posteli. Nesmela som ho odokryť, lebo inak sa mi jeho “po zuby ozbrojení ochrankári” zo ZVJS vyhrážali, že mi viac nedovolia, aby som pri ňom bola. Prečo sa asi tak báli, aby som videla jeho telo?
Jediné, čo som videla, bola jeho hlava a krk. Ten bol mimochodom úplne čistý bez šrámov po údajnom obesení.
Čakáme na výsledky pitvy. Dúfam, že ich dostanem skôr ako médiá.
- Martina Lučanská