miniITX zostava s R5 3400G a aliexpress adapterovym zdrojom/picoPSU, podvoltovane co to dalo (bez znizenia taktov):
idle: 25W
4K HDR video: <35W
ETS2: <80W
OCCT PSU: 150W (180W bez undervoltu)
"Merac spotreby energie" z Lidlu
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: "Merac spotreby energie" z Lidlu
minuly tyzden mi prisli wifi merace z ali, tak tu davam moj stary komp v podpise (len komp, bez obrazovky):
Idle: 85 W
death stranding: 300 W
mafia definitve edition: 350 W
Idle: 85 W
death stranding: 300 W
mafia definitve edition: 350 W
Spoiler: ukázať
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Re: "Merac spotreby energie" z Lidlu
vcera som skusal sa hral s meracom spotreby na mojom TV - samsung UE55RU8002 merat spotrebu a vyslo nasledovne:
(ak to niekoho zaujima a nema merac - len pre info nejedna sa o OLED/QLED tv, ale klasicky LCD displej s led podsvietenim)
dynamicky obraz: 115W
potom manualne nastavenie podsvietenia: (0-50 je max):
6: 35W
50: 60W
ten dynamicky obraz mal este trosku vyssie podsvietenie ako ked to manualne nastavim na maximum tj hodnotu - 50 ale rozdiel v spotrebe je jak hovado
v tychto zimnych tmavych veceroch to mam nastavene na 10 a zere to len 40W co som velmi prijemne prekvapeny ako malo dnes BEZNE 55" tv zeru, ked to nevalite na max nastaveniach
(ak to niekoho zaujima a nema merac - len pre info nejedna sa o OLED/QLED tv, ale klasicky LCD displej s led podsvietenim)
dynamicky obraz: 115W
potom manualne nastavenie podsvietenia: (0-50 je max):
6: 35W
50: 60W
ten dynamicky obraz mal este trosku vyssie podsvietenie ako ked to manualne nastavim na maximum tj hodnotu - 50 ale rozdiel v spotrebe je jak hovado
v tychto zimnych tmavych veceroch to mam nastavene na 10 a zere to len 40W co som velmi prijemne prekvapeny ako malo dnes BEZNE 55" tv zeru, ked to nevalite na max nastaveniach
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...