v principe mi staci ak to dokaze uzivatelov prihlasit pod vlastnym kontom, lebo ako windows vyzaduje MS account na login tak vsetci pouzivaju ten isty ucet
user management bez Active directory
- molnart
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
user management bez Active directory
Poznate nejaky pouzitelny nastroj na centalny manazment uzivatelov, to znamena ze login na windows stroje, moznost zablokovania uzivatela centralne, reset hesla apod. Nieco co sa da prevadzkovat z cloudu a zoberie uzivatlom admin prava. Pozeram GCPW https://support.google.com/a/answer/9250996?hl=en ze by mal by sucastou G Suite, takze by to mohla byt idealna volba. Pripadne pozeram ze Azure Active Directory ma aj free verziu, neviem ci tieto veci su nejako pouzitelne.
v principe mi staci ak to dokaze uzivatelov prihlasit pod vlastnym kontom, lebo ako windows vyzaduje MS account na login tak vsetci pouzivaju ten isty ucet
Spoiler: ukázať
- Hexaris
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Re: user management bez Active directory
Ak mas win pro a mas napr. zelezo tak linux base zentyal? Pripadne clearOS, rieseni je viac, ale ak nemas cas riesit troubles, tak neco v azure asi ... az tak na vyber nemas. Su pokrocilejsie veci ako AD, ale za vesmirne ceny a to asi nechces 
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
- molnart
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Ja viem ze su. Potrebujem co najjednoduchsie a njalacnejsie co nepotrebuje lokalny countroller (remote useri) a funguje s win home
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Od Google som to v minulosti testoval, nefungovalo to vobec. Endpoint manager + Autopilot? Ale ono to nebude najlacnejsie, odhadom cca 6-8 ojro / user / mesiac .
EDIT: este ku Googlu, je mozne a pravdepodobne, ze sa s tym nejako posunuli, je mozne, ze do cca meisaca to budem testovat ( ale neslubujem )
EDIT: este ku Googlu, je mozne a pravdepodobne, ze sa s tym nejako posunuli, je mozne, ze do cca meisaca to budem testovat ( ale neslubujem )