COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
FFP2 s vydychovym ventilom je sice egoisticka ale stale je to ochrana nositela na urovni ffp2. Ak by taky mal kazdy, stale je to efektivne. Tym, ze nema, tak prolem sa presuva primarne na pani s ruskom hore.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Pietro si retardovany alebo sa robis? To je recnicka otazka.
https://www.3mslovensko.sk/3M/sk_SK/com ... 385&rt=rud
To ze to ma vydychovy ventil mi je srdecne jedno. Len obcas plebs vyplakavaju s ruskami ze sa nakazia. Tak preto to rusko cez ventil. Ja sa nenakazim.
A samozrejme ze sa v tych cinskych necertifikovanych <>vinach neda dychat a este aj tlacia.
https://www.3mslovensko.sk/3M/sk_SK/com ... 385&rt=rud
To ze to ma vydychovy ventil mi je srdecne jedno. Len obcas plebs vyplakavaju s ruskami ze sa nakazia. Tak preto to rusko cez ventil. Ja sa nenakazim.
A samozrejme ze sa v tych cinskych necertifikovanych <>vinach neda dychat a este aj tlacia.
.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Toto je uzasna hlupost, co si napisal. Evidentne si nikdy v zivote respirator s ventilom v ruke nedrzal.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Preco hlupost ? Tym respiratorom chranis seba, na ostatnych to vsetko vypustas. Ved ich aj zakazali, respektive ho musis mat prekryte ruskom. Uz ich ani velmi nevidno. Dalsia hysteria s tymi respiratormi, vystupi Krajci v TV a zavedu ich povinne v Rakusku a uz vsetci saleju za respiratormi. Taka ista hysteria s vitaminom D. Pritom cisla u nas pozvolna klesaju a aj tak sedi spusta ludi doma. Neverim, ze za 10-15 minut v buse alebo v obchode je riziko kvoli britskej variante take vysoke, aby sa museli nosit respiratory. Busy su poloprazdne aj tak a v obchodoch je tiez menej ludi ako byvalo.
EDIT: Necital som ten jeho prispevok, beriem späť Je to kravina.
EDIT: Necital som ten jeho prispevok, beriem späť Je to kravina.
komunikovat sa da aj slusne bez urazok...
otvorte si hocjaky web napr min zdravotnictva; ta veta sa opakuje snad 1000krat :
otvorte si hocjaky web napr min zdravotnictva; ta veta sa opakuje snad 1000krat :
masky, respiratory, kombinezy som nosil davno pred tym, nez to bolo cool (kedysi som robil s karbonom a lakom). dost nepohodlne, ale musel silno tlacit na tvar, aby tesnil. ruska to je pohodicka, netlaci a fuci kade tade..... budú musieť mať prekryté horné dýchacie cesty rúškom, respirátorom bez výdychového ventilu, šálom alebo šatkou
o tomto to cele je.
Spoiler: ukázať
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Vyznelo to tak, ze to rusko neochrani ani teba, kedze si napisal, ze si do neho mozes vyrezat otvor rovno.
Citujem:
Kto nepotrebuje test:
Test nepotrebujú ani osoby, ktoré mali od 18. januára až 26. januára nariadenú izoláciu regionálnym úradom verejného zdravotníctva alebo nariadenú pracovnú neschopnosť z dôvodu karantény svojím všeobecným lekárom a nemuseli sa podrobiť testu na ochorenie COVID-19.
- Ak pojdem v pondelok do prace a zastavia ma policajti, ako im dokazem, ze som bol v karantene?
Kto nepotrebuje test:
Test nepotrebujú ani osoby, ktoré mali od 18. januára až 26. januára nariadenú izoláciu regionálnym úradom verejného zdravotníctva alebo nariadenú pracovnú neschopnosť z dôvodu karantény svojím všeobecným lekárom a nemuseli sa podrobiť testu na ochorenie COVID-19.
- Ak pojdem v pondelok do prace a zastavia ma policajti, ako im dokazem, ze som bol v karantene?
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
tvoj všeobecný lekár vydáva potvrdenie o prekonaní, prípadne sms s covid pasom(to neviem či stačí)
Ale ja nemam nic.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
na zaklade niecoho si bol v karantene, na zaklade toho si vypytaj papier bud od lekara alebo RUVZ
ak si bol dobrovolne chod sa otestovat
ak si bol dobrovolne chod sa otestovat
ak si mal covid, tak pokial viem, krajci na tlacovke co vysielala ta3 povedal, ze staci sms/email o pozitivite co posiela NCIZ s cislom covid passu, no na oficialnych strankach som to ale akosi nenasiel.
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Dobre chapem ze, kto sa bol do 26 testovat, tak moze chodit do prace max. do 2.2? Kto sa bol testovat 27 tak moze do prace do 7.7?
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
preto bol pre tych, co testovanie neznasaju "najlukrativnejsi" termin na objednanie 27.1... dovtedy realne nic netreba a 27.1 mas vynimku, lebo si na ceste na test a potom ho uz mas a plati do 7.7