Monitor UWQHD 144 Hz, alebo QHD 165 Hz
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Re: Monitor UWQHD 144 Hz, alebo QHD 165 Hz
Ten pixel je 1 cm od pravého okraja a zrovna napravo mám windows lištu, čiže nemám šancu ho zbadať ak pracujem. No uvidíme večer, či sa mi dačo podarí s tým spraviť.
- GASPi
- Používateľ
Odskúšané to isté na IPS 24" a je to tam tiež, len som to akosi nevnímal (možno to je tým nižším ppi).
Taktiež som vyskúšal Doom aj AS Odyssey a nezachytil som žiadny ghosting, či niečo podobného. Vyzerá to skôr na planý poplach (snáď).
Čiže mínusom zostáva flickering pri g-sync a ten neštastný pixel.
Taktiež som vyskúšal Doom aj AS Odyssey a nezachytil som žiadny ghosting, či niečo podobného. Vyzerá to skôr na planý poplach (snáď).
Čiže mínusom zostáva flickering pri g-sync a ten neštastný pixel.
Staršie IPS mali tiež ghosting
VA má najvýraznejší ghosting pri tmavých scénach, ak je to moderné kvalitné VA v svetlých scénach je to OK. Problém je že sa tým eliminuje hlavná výhoda VA, pekná čierna, lebo práve tú hlbokú čiernu najviac rozmazáva
VA má najvýraznejší ghosting pri tmavých scénach, ak je to moderné kvalitné VA v svetlých scénach je to OK. Problém je že sa tým eliminuje hlavná výhoda VA, pekná čierna, lebo práve tú hlbokú čiernu najviac rozmazáva
Spoiler: ukázať
ja som dneska objednal GB m27q vsetky negativne recenzie som si ospravedlnil tym integrovanym KVM
- GASPi
- Používateľ
Tak Xiaomi vrátené a teraz dilema, či zobrať ešte raz, alebo skúsiť niečo iné. Rád by som zostal pri UWQHD a na cenovej úrovni Xiaomi.