COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
lokalny extrem, ludia boli doma niekolko mesiacov, musia to vybit
lol, nech sa daju dokopy so skrachovanymi katolikmi z olajno.HaDeS napísal: ↑Po 22. Feb, 2021, 09:58 mno pre silnejsie povahy. korelacia s morom je viac nez prihodna.
https://slovensko.hnonline.sk/2303796-k ... -vysvetlit
myslim ze je uz najvyssi cas aby sme opatovne zaviedli inkviziciu. znacne by mohla prispiet k rieseniu pandemie
jeden "egspert" vasecka mal namietky voci ejakulacii mimo posvu, nekonecne interrupcie starej bosorky zaborskej, a podobne ftakoviny.
Spoiler: ukázať
Kostoly večná téma OĽANO, asi na nich zase tlačí tá naša sebranka skorumpovaných biskupov.
Inak čiastočne aj má pravdu, v (takmer) každej blbosti je aspoň zrnko pravdy. Ľudia čo majú prečo žiť majú väčšiu šancu sa vyliečiť, človek je tvor sociálny, plus placebo efekt, no shit sherlock, ale okrem viery v boha tam patrí aj kopec iných vecí a určite to nie je "jav, ktorý sa podľa neho nedá vysvetliť vedecky ani logicky"
Inak dakedy škoda komentovať, každý si tu vyberá len tie hrozienka ktoré sa mu hodia do koláča a ide si svoju pesničku. Confirmation bias confirmed
A skôr než sa dakto spýta, áno, myslím tým aj seba
Inak čiastočne aj má pravdu, v (takmer) každej blbosti je aspoň zrnko pravdy. Ľudia čo majú prečo žiť majú väčšiu šancu sa vyliečiť, človek je tvor sociálny, plus placebo efekt, no shit sherlock, ale okrem viery v boha tam patrí aj kopec iných vecí a určite to nie je "jav, ktorý sa podľa neho nedá vysvetliť vedecky ani logicky"
Inak dakedy škoda komentovať, každý si tu vyberá len tie hrozienka ktoré sa mu hodia do koláča a ide si svoju pesničku. Confirmation bias confirmed
A skôr než sa dakto spýta, áno, myslím tým aj seba
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
beardie: tiez neregistrujem vasci narast klientov v potravinach, kvoli zavretym maloobchodom alebo restikam. Ako ruku na srdce, toto nariadenie urcite obmedzilo mobilitu. Suhlas stym, ze nevidim dovod preco by mala byt taka napriklad taka obuva zavreta. Moze sa otvorit, za bezpecnejsich podmienok, nemozme taketo podniky donekonecna drzat zavrete. Respektive mozme, ale nasledky si vieme asi predstavit.
wingo: ja ked som dnes cital to Krajniakovo odvodnenie otvorenie kostolov, ze to pomaha pri liecbe, ale nema na to hmatatelny dokaz mi odpalilo takmer dekel. Tak deti drzime doma, po dlhej dobe sa otvorili skoly a skolky, trpnem ci ich o par dni nezavru, ale tema dna je opatovne otvarat kostoly do ktorych chodi ta najrizikovejsia skupina. OMG
wingo: ja ked som dnes cital to Krajniakovo odvodnenie otvorenie kostolov, ze to pomaha pri liecbe, ale nema na to hmatatelny dokaz mi odpalilo takmer dekel. Tak deti drzime doma, po dlhej dobe sa otvorili skoly a skolky, trpnem ci ich o par dni nezavru, ale tema dna je opatovne otvarat kostoly do ktorych chodi ta najrizikovejsia skupina. OMG
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Sirenie sa zrychluje myslim najma kvoli UK mutacii, ktora je uz v AT na rozbehu, kdezto doteraz tomu tak nebolo. S tym uz nenarobia nic, akurat si to zliznu neskor ako na Slovensku.maniak napísal: ↑Po 22. Feb, 2021, 14:03 Beardie: v rakusku to bolo napadnute na jar minuly rok. V poslednych lockdownoch boli aj tak tie iste obchody zavrete. Cely problem bol vo formulovani zakona, opravili formulaciu, zavreli obchody. A ak nam opat stupne incidencia nad 200/100t/7d, tak to znovu zavru (moj tip, tak o 2 tyzdne, uz su naznaky zrychlovania sirenia).
Ked som cital tie dnesne pribehy ohladom kostolov, skoro mi zabehla kava. To co si Krajci pretlacil tie interrupcie nad 40 a teraz toto? Oni su uz nacisto mimo realitu? Vsak takto ideme do stredoveku a vsetci dobre vieme, co vtedy cirkev robila, ked bola pri moci. By ma zaujimalo, preco ma banda uchylakov v dnesnej dobe taky vplyv stale na nasu krajinu (cest tym par normalnym, ale vzhladom na to, ze som studoval 8 rokov v jednej z ich institucii, tak velmi dobre viem, ako to u nich chodi).
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
ak sa mylim, opravte ma.
co sa interupcii tyka, mam za to, ze doteraz to bolo tak, ze ak dosla zena na interupciu a mala 35 rokov, cvakla si za nu sama. Zeny nad 40 rokov boli z nejakeho archaickeho dovodu uz v kolonke rizikove a preplacala to poistovna. Na to ale je uz z pohladu dnesnej prenatalnej mediciny nie je dovod.
Ak bude interupcia z medicinskeho hladiska potrebna, bude preplatena ci uz tej 35ke alebo 40+. Akurat doteraz 40+ mali na to narok automaticky.
co sa interupcii tyka, mam za to, ze doteraz to bolo tak, ze ak dosla zena na interupciu a mala 35 rokov, cvakla si za nu sama. Zeny nad 40 rokov boli z nejakeho archaickeho dovodu uz v kolonke rizikove a preplacala to poistovna. Na to ale je uz z pohladu dnesnej prenatalnej mediciny nie je dovod.
Ak bude interupcia z medicinskeho hladiska potrebna, bude preplatena ci uz tej 35ke alebo 40+. Akurat doteraz 40+ mali na to narok automaticky.
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ano tie interupcie boli schvalene presne tak ako pises Hades. Inac by to nepreslo. Tak ako pred cca rokom, kedy to bol dost prisny zasah do slobody matky
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
no dobre, Oviateho duchom svatym mam riadne v zuboch, ale vtomto nevidim nic take strasne co by malo vyvolat hysteriu. Cvakat budu vsetky, bez ohladu na vek. Ak bude medicinsky dovod (hej a tu naivne dufam ze lekar nebude katolibanec) budu to mat vsetky zeny zas rovnake. Alebo mi nieco unika ?
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Ano,toto co schvalili v podstate zrusil interupciu zadarmo pre zeny nad 40. Uvidime, ale ako budu pokracovat dalej. Povodne za Zaborska celkom dost chcela zasiahnut do prava zeny, ktora sa rozhodla interupciu podstupit. Myslim si osobne, ze budu chciet v proti interupcnej politike chciet pokracovat
ajajajaj
SaS a Za ľudí chcú hovoriť aj o Krajčího konci na poste ministra
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22602923/sas-a-z ... istra.html
SaS a Za ľudí chcú hovoriť aj o Krajčího konci na poste ministra
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22602923/sas-a-z ... istra.html
.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Z tych dvoch riadkov, ktore vidim, sa teda moc nedocitam
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
uz okrem aktualit sa neda takmer nic citat bez predplatneho
inac to bude zase vyplakavania od Matovica, zase budu vsetci blbi, idioti, neschopaci.... a ja neviem co este. A Sulika posle do horucich pekiel
edit: tu je to na aktualitach:
https://www.aktuality.sk/clanok/867626/ ... ou-sulika/
no nic, matovic pojde do radia k zavodskemu a tam opatovne vyzve Sulika k odchodu
inac to bude zase vyplakavania od Matovica, zase budu vsetci blbi, idioti, neschopaci.... a ja neviem co este. A Sulika posle do horucich pekiel
edit: tu je to na aktualitach:
https://www.aktuality.sk/clanok/867626/ ... ou-sulika/
no nic, matovic pojde do radia k zavodskemu a tam opatovne vyzve Sulika k odchodu
Prvych 30min su clanky odomknute. spoiler
.
Zasluzime si asi vykapat. Sluzobne dnes cestujem na opacny koniec sveta. Keby nemusim s radostou sedim doma. V lietadle skupinka cca 15 CZ/SK ludi z toho min polovica deti s cielom cesty Maledivy, vsetko business class.
Este par stran dozadu k tomu prehlaseniu za vylieceneho. Tiez to nechapem, ze po skonceni karanteny sa kazdy, kto bol pozitivny povazuje za osobu, ktora prekonala covid. Nechapem preco sa nejde radset uz v tejto situacii po testovani protilatok. Aspon by mohli cielenejsie ockovat. A s tym vyliecenym je aj moja skusenost. Nebyt pcr testovania kvoli praci, zaciatkom januari, tiez neviem, ze to mam. V podtate absolutne bezpriznakovy, jedine co mozem povedat, ze cca 2 dni som obcas nieco citil na plucach ako ked sa clovek prebehne po studenom vzduchu. Nic viac, keby nemam vtedy pozitivny test, ani tomu nevenujem pozornost. Po 10 dnoch ukoncena pn, izolacia a prehlaseny za osobu, ktora prekobala covid. Aspon mam pokoj do polovice aprila, pokial kvoli sluzobnym cestam za hranice nepotrebujem pcr test. A to sa snazim dodrziavat nariadenia.
Este par stran dozadu k tomu prehlaseniu za vylieceneho. Tiez to nechapem, ze po skonceni karanteny sa kazdy, kto bol pozitivny povazuje za osobu, ktora prekonala covid. Nechapem preco sa nejde radset uz v tejto situacii po testovani protilatok. Aspon by mohli cielenejsie ockovat. A s tym vyliecenym je aj moja skusenost. Nebyt pcr testovania kvoli praci, zaciatkom januari, tiez neviem, ze to mam. V podtate absolutne bezpriznakovy, jedine co mozem povedat, ze cca 2 dni som obcas nieco citil na plucach ako ked sa clovek prebehne po studenom vzduchu. Nic viac, keby nemam vtedy pozitivny test, ani tomu nevenujem pozornost. Po 10 dnoch ukoncena pn, izolacia a prehlaseny za osobu, ktora prekobala covid. Aspon mam pokoj do polovice aprila, pokial kvoli sluzobnym cestam za hranice nepotrebujem pcr test. A to sa snazim dodrziavat nariadenia.
A co maju byt doma? Ved len nedavno povolili chodit mimo okres do prirody s testom. Progress jak hovado. Lockdown od minuleho roka a aspon sme zapratali nemocnice. Necudujem sa ze ludia utekaju kym sa da. A hlavne kym maju peniaze.
Lyze nic, obchody nic, chaty a vikendove domy nic, sluzby nic... ale aspon sa testujeme kazdy tyzden a ockujeme rapidnym tempom mozno aj 3000 denne. Vratane astry&zeneky odpadu.
Lyze nic, obchody nic, chaty a vikendove domy nic, sluzby nic... ale aspon sa testujeme kazdy tyzden a ockujeme rapidnym tempom mozno aj 3000 denne. Vratane astry&zeneky odpadu.
.