vsetci nad 45 by uz mali byt davno zaockovani, tak ocakavam takmer uplne uvolnenie opatreni
COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Poznam ludi co su v moskve uz teraz. Nevidim v tom problem.
.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Lepsie podla mna bude ale asi aj prisnejsie podmienky na dovolenky. Ja som dal minule leto chorvatsko a toho roku ak by bola siatuacia podobna idem tiez. Kamos letel pre tyzdnom do dubaja, kamoska je snad mesiac na zanzibare... vsetko sa da, len je to komplikovanejsie. Ale urcite by som sa netrepal niekam, kde je mizerna zdravotna starostlivost. Napr. egypt alebo liptovska mara
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Celkom fajn sumarizacia, kde sme to dopracovali
www.startitup.sk/slovensky-lockdown-je- ... nefunguje/
www.startitup.sk/slovensky-lockdown-je- ... nefunguje/
zavretie fabrik je najhorsie mozne riesenie, dufam, ze to nikdy neprejde
mimochodom, vcera sme to dosiahli
mimochodom, vcera sme to dosiahli
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Kazdemu pricetnemu, ktory nema iq hojdacieho konika je jasne, ze lockdown u nas nie je. Bavime sa skor o tamkmer nefunkcnych obmedzeniach, rujnujuce ekonomiku. V tejto faze povazujem, za schvalenie naozajstneho lockdownu cestou do pekla. Neverim, ze nasa vlada by dokazala pripravit celu krajinu na vypnutie.
Tato vlada sa ukazala ako maximalne neschopna viest krajinu v takto kritickej situacii. Nevravim ale, ze predchadzajuca vlada by to spravila lepsie. Tato situacia chce naozaj krizovo zmyslajucich ludi, pocuvat kazdu zainteresovanu stranu a vediet z toho spravit nejaky vysledok. Nie citovo sa rozkladat alebo nadavat a kopat do vsetkych okolo pred kamerami.
Dufam, ze marec bude mesiacom ,kedy sa to zlomi. Ockovanost stupa a malo by menej kritickych pripadov pribudat
Tato vlada sa ukazala ako maximalne neschopna viest krajinu v takto kritickej situacii. Nevravim ale, ze predchadzajuca vlada by to spravila lepsie. Tato situacia chce naozaj krizovo zmyslajucich ludi, pocuvat kazdu zainteresovanu stranu a vediet z toho spravit nejaky vysledok. Nie citovo sa rozkladat alebo nadavat a kopat do vsetkych okolo pred kamerami.
Dufam, ze marec bude mesiacom ,kedy sa to zlomi. Ockovanost stupa a malo by menej kritickych pripadov pribudat
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
dnes som videl na okresoch dve hliadky a pekne odstavili fesakov s "nahovno" spz.
taka skodoradost. ked ja som zavrety v okrese, nech su aj ostatni ! co maju co behat a rozprasovat virus..
taka skodoradost. ked ja som zavrety v okrese, nech su aj ostatni ! co maju co behat a rozprasovat virus..
Spoiler: ukázať
A pritom chudak z rovnakeho okresu len s autom na firmu. Len do nich, smejdi! Buzerovat a sikanovat ako kazdy den. Bud nema kto kontrolovat lebo meraju alebo kontroluju ale len tych co maju nehodiace sa spztky.
Naposledy upravil/-a stiv v So 27. Feb, 2021, 13:40, upravené celkom 1 krát.
.
Lockdown fabrik okrem kritickej infrastruktury je nevyhnutny. Vie to kazdy len lobbing firiem je privelky a tecu stamad love do politickych stran.
Kamarat robi vo firme na autosedacky - automotive. Z kanclu chodi vypomahat na pas lebo vypadavaju ludia. Nakazil sa tiez v robote. Korona sa siri hlavne tam. Vsetko ostatne je demagogia.
Kamarat robi vo firme na autosedacky - automotive. Z kanclu chodi vypomahat na pas lebo vypadavaju ludia. Nakazil sa tiez v robote. Korona sa siri hlavne tam. Vsetko ostatne je demagogia.
Ale no tak... ja som bol vlani v Atenach ale bola uplne ina situacia, tento rok isto nikde. Riziko za to nestoji.scream napísal: ↑So 27. Feb, 2021, 12:04 Lepsie podla mna bude ale asi aj prisnejsie podmienky na dovolenky. Ja som dal minule leto chorvatsko a toho roku ak by bola siatuacia podobna idem tiez. Kamos letel pre tyzdnom do dubaja, kamoska je snad mesiac na zanzibare... vsetko sa da, len je to komplikovanejsie. Ale urcite by som sa netrepal niekam, kde je mizerna zdravotna starostlivost. Napr. egypt alebo liptovska mara
dnes je sobota, tym padom neodchytia vacsinu s vynimkou-cesta do prace. ale spekulantov.
tento nonsens s "firmami" sme preberali uz davno, mi nehovorte ze polovica aut na sk je sama firma...
ako fakt casty vyskyt kadejakych spz...nech sa to kontroluje.
slovaci hladaju diery kde sa da, aj tie zjazdovky su zakazane, tak nasli dieru ze ich tahaju ratrakom hore
presne toto ta drbnuta mentalita, a potom sa este cuduju ze bacil narasta na sile..
ja tiez pochadzam z ineho okresu ale mam tu byt a trvale b. nepochopim nekonecnych vandrakov co dokonca zivota chodia na tyzdnovky a su v podnajme ci vlastnia byty v 2 miestach.. riadny diskomfort.
tento nonsens s "firmami" sme preberali uz davno, mi nehovorte ze polovica aut na sk je sama firma...
ako fakt casty vyskyt kadejakych spz...nech sa to kontroluje.
slovaci hladaju diery kde sa da, aj tie zjazdovky su zakazane, tak nasli dieru ze ich tahaju ratrakom hore
presne toto ta drbnuta mentalita, a potom sa este cuduju ze bacil narasta na sile..
ja tiez pochadzam z ineho okresu ale mam tu byt a trvale b. nepochopim nekonecnych vandrakov co dokonca zivota chodia na tyzdnovky a su v podnajme ci vlastnia byty v 2 miestach.. riadny diskomfort.
Naposledy upravil/-a Pietro sk v So 27. Feb, 2021, 13:50, upravené celkom 1 krát.
Firemnych aut je vela a v BA bude urcite vela znaciek mimo okres. To same vsetky krajske mesta.
Ja som si tiez papiere nikdy nemenil, cista picovina. U nas to nefunguje. V CR su napr. prenosne SPZ aj medzi krajmi.
Podla mna ta krivka ide OK, logaritmicky, smutny stav ale je to vysledok rozhodnutia a opatreni z minuleho roka, kde sa ludia nepremorili. Bohuzial su tu nove kmene.
Ja som si tiez papiere nikdy nemenil, cista picovina. U nas to nefunguje. V CR su napr. prenosne SPZ aj medzi krajmi.
Podla mna ta krivka ide OK, logaritmicky, smutny stav ale je to vysledok rozhodnutia a opatreni z minuleho roka, kde sa ludia nepremorili. Bohuzial su tu nove kmene.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Tak najprv chcete aby sa kontrolovalo dodrzivanie opatreni a potom pi*ujete ked sa kontroluju. Boze ebnuta slovac
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Pietro, ja zas nepochopím ľudí, ktorí si myslia, že majú návod na život. To, čo píšeš, by som čakal od 60tnika, ktorý žil v minulom režime. Nie od človeka v dnešnej dobe, ale ako pohoda
Kyselinka ale však nech kontrolujú. Je to ich práca. Ale je to k ničomu
Kyselinka ale však nech kontrolujú. Je to ich práca. Ale je to k ničomu
Od leta sa viedla ostrá kampaň opatrenia=Matovič, Matovič=šašo, a teraz sa všetci čudujú že opatrenia nezaberajú nezávisle na tom kto ich navrhne. Go figure