2 otazky
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
2 otazky
Cize mam dve otazocky:
1. preco v tomto prispevku nemozem pridavat ziadne prilohy?
2. po poslednej ''oprave'' fora, ked Jerry postoval Test1, Test2 a Test3 nove temy v nakupnej poradni, zmizlo v mobilnom rozhrani, ze kto postoval posledny prispevok a navyse zmizla aj ikonka, ktora umoznila skocit na posledny prispevok, tzn., ze uz nevidim, ktory pouzivatel postoval do akej temy ako posledny a ani nemozem ist na posledny neprecitany prispevok temy. Toto bola velmi uzitocna funkcia. Tu je, ako to teraz vyzera z mobilu (davam link na imgur, kedze neviem, kde zmizlo pridanie priloh, vid otazka #1): https://imgur.com/a/t9HfziU
1. preco v tomto prispevku nemozem pridavat ziadne prilohy?
2. po poslednej ''oprave'' fora, ked Jerry postoval Test1, Test2 a Test3 nove temy v nakupnej poradni, zmizlo v mobilnom rozhrani, ze kto postoval posledny prispevok a navyse zmizla aj ikonka, ktora umoznila skocit na posledny prispevok, tzn., ze uz nevidim, ktory pouzivatel postoval do akej temy ako posledny a ani nemozem ist na posledny neprecitany prispevok temy. Toto bola velmi uzitocna funkcia. Tu je, ako to teraz vyzera z mobilu (davam link na imgur, kedze neviem, kde zmizlo pridanie priloh, vid otazka #1): https://imgur.com/a/t9HfziU
Spoiler: ukázať
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Re: 2 otazky
1. Nevidim dovod preco by to nemohlo byt povolene aj tu. Bolo to vypnute v "Spravach pre adminov", zapol som to....zatial.
2. Toto sa nam stalo pri testovani a aj ja som to videl ako ty presne, ale to by malo byt spravene. Mne to ide normalne. Skus si precistit cookies v mobile. Otestoval som forum pod tvojimi opravneniami a neobl problem.
2. Toto sa nam stalo pri testovani a aj ja som to videl ako ty presne, ale to by malo byt spravene. Mne to ide normalne. Skus si precistit cookies v mobile. Otestoval som forum pod tvojimi opravneniami a neobl problem.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- icefire
- Pokročilý používateľ
Diky za odpoved. Zmazal som teda na Safari cookies a full history, teraz sa uz nedokazem ani len prihlasit - tlacidla na prihlasenie uz neexistuju, resp. nie su tam, kde boli a fakt ich neviem nikde najst. A ked chcem postnut nieco do nejakej temy, tiez nemam tlacidlo tam na odoslanie prispevku a ani len na prihlasenie. Nieco je s tym zle. Vidte prilohy. Vsetko je pokazene iba na mobilnej verzii, desktop browser ide v poriadku.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
- gammaray
- Administrátor
Testujeme plugin pre lajky. Je mozne ze je to kvoli tomu. Poprosim ostatnych uzivatelov nech reportuju zmeny ako napr icefire. Ja pouzivam na mobile chrome a mne to ide v poriadku.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Skus tzeraz, ci to ide alebo nie a napis ... Pred tym bolo php ina verzia, teraz je ina ... Este to ladime, dakujeme za trpezlivost.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Zial nie, reportujem nasledovne: otvoril som incognito okno, aby boli ciste cookies, etc., a znova mi nejde sa prihlasit na mobile (nie je tam ziadny button) a ani posielat prispevky Je to de-facto take iste, ako v screen-e vyssie odo mna (Safari, iOS 14.4).
Navyse, uz vidim znova tuto temu (diky za fix gammaray), ale stratil som moznost vidiet prilohy:
Navyse, uz vidim znova tuto temu (diky za fix gammaray), ale stratil som moznost vidiet prilohy:
- icefire
- Pokročilý používateľ
Btw stratil som moznost editovania prispevkov na desktopovej verzie taktiez (preto robim teraz double post) a navyse ked kliknem na desktopovej verzii na Moje prispevky, tak mi taktiez zmizla graficka sipocka na kliknutie posledneho prispevku od uzivatela (t.j. nemozem sa dostat na posledny neprecitany post temy).
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tie nove prispevky funguju vo firefox, ale v chromium-based browseroch nie. je to pekna otrava, cudujem sa ze zatial sa nikto nestazoval. dufal som ze je to v procese
- gammaray
- Administrátor
Icefire, mal by si vidiet uz prilohy a aj editovat svoje prispevky.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Ano, na desktop-e (Google Chrome) to uz ide.
Cize jediny problem je ten isty co som reportoval hned v prvom prispevku, a to ze na Safari a iOS stale neviem nic robit, ani sa len prihlasit. Skusal som aj moznost Request Desktop Website, ale ani to nepomaha. Ako som pisal, cookies a history su zmazane, cize ja uz fakt neviem Prestalo to fungovat tak 3 tyzdne cca dozadu apropo.
Cize jediny problem je ten isty co som reportoval hned v prvom prispevku, a to ze na Safari a iOS stale neviem nic robit, ani sa len prihlasit. Skusal som aj moznost Request Desktop Website, ale ani to nepomaha. Ako som pisal, cookies a history su zmazane, cize ja uz fakt neviem Prestalo to fungovat tak 3 tyzdne cca dozadu apropo.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Ahojte, bude sa teda riesit chybajuci button na prihlasenie na mobilnej verzii fora a nemoznost prechodu na posledny neprecitany prispevok temy (ked ani nie je mozne vidiet, ze kto prispevok postoval)? Dost to pije krv, ze to nefunguje a nevidim zmysel chodit viac cez mobil na forum bez toho. Diky.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
toto si pozeral?
viewtopic.php?p=1533011#p1533011
viewtopic.php?p=1533011#p1533011
mne to na iPade ide cez Safari v pohode
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
@icefire len tebe nezobrazuje ani ads na uvodnej stranke. Nepouzivas nejaky adblock alebo nieco podobne? Otestovane na poslednom iOS zmazane cookies a vsetko mi zobrazuje korektne.
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
Potvrdzujem, tie problémy robí tento doplnok - I DON'T CARE ABOUT COOKIES
Mám ho nainštalovaný vo Fireoxe aj v Opere. V obidvoch mi zmizli minimálne tieto tlačítka:
- Založiť novú tému
- Napísať odpoveď
- Označiť fórum ako prečítané
- Prihlásenie (dalo sa to obísť tak, že som klikol na meno Administrátora a ponúklo mi prihlásenie)
Riešenie je jednoduché:
1. vypnúť tento doplnok I DON'T CARE ABOUT COOKIES
2. kliknúť na tlačidlo Akceptovať cookies
3. zapnúť naspäť doplnok - I DON'T CARE ABOUT COOKIES
Otázka na Adminov. Aká dlhá je platnosť cookies ?
Ak by som to takto robil raz alebo dvakrát do roka tak by sa to dalo prežiť, ale ak to budem musieť robiť každú chvíľu, tak by to bolo dosť otravné ...
Mám ho nainštalovaný vo Fireoxe aj v Opere. V obidvoch mi zmizli minimálne tieto tlačítka:
- Založiť novú tému
- Napísať odpoveď
- Označiť fórum ako prečítané
- Prihlásenie (dalo sa to obísť tak, že som klikol na meno Administrátora a ponúklo mi prihlásenie)
Riešenie je jednoduché:
1. vypnúť tento doplnok I DON'T CARE ABOUT COOKIES
2. kliknúť na tlačidlo Akceptovať cookies
3. zapnúť naspäť doplnok - I DON'T CARE ABOUT COOKIES
Otázka na Adminov. Aká dlhá je platnosť cookies ?
Ak by som to takto robil raz alebo dvakrát do roka tak by sa to dalo prežiť, ale ak to budem musieť robiť každú chvíľu, tak by to bolo dosť otravné ...