Tak zial ziadna vakcina nema 100% ucinnost
COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
vytiahne kufrikovy pristroj a zmera "emisie"
Spoiler: ukázať
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Naco toho kupil 2 000 000 ? Pochybujem, ze sa tym da dobrovolne zaockovat 1 000 000 ludi. Sorry, je to z Ruska a nie je to registrovane. Aj ti vzdelanejsi sa podla mna tomu vyhnu z obav, aj ked tie obavy nemusia byt logicke. Cokolvek, co suvisi s medicinou a Ruskom vo mne hned vyvola predstavy ruskych zdravotnickych zariadeni. Som tiez zvedavy, co na to rusofilni konspiracni antivaxeri, ako sa s takym vnutornym konfliktom vysporiadaju
Celkom by stacilo, nech sa tym zaockuju rusofili, skor pride rad na ostatnych. Ludia sa ale odmietaju AstraZenecou ockovat, nie este tymto. Ten clovek je uz vazne zufaly a straca kontakt s realitou. Tot moj nazor.
Su to podla mna vyhodene prachy. Aspon nejaky prieskum verejnej mienky mohli najprv urobit. Vyhadzuju sa tu peniaze na taketo nezmysly a mame tu zavrete prevadzky od oktobra niektore. Co je celkom prekvapive, majitelia su ticho. Nemam dojem, ze by nejako masivne zatvarali.
Celkom by stacilo, nech sa tym zaockuju rusofili, skor pride rad na ostatnych. Ludia sa ale odmietaju AstraZenecou ockovat, nie este tymto. Ten clovek je uz vazne zufaly a straca kontakt s realitou. Tot moj nazor.
Su to podla mna vyhodene prachy. Aspon nejaky prieskum verejnej mienky mohli najprv urobit. Vyhadzuju sa tu peniaze na taketo nezmysly a mame tu zavrete prevadzky od oktobra niektore. Co je celkom prekvapive, majitelia su ticho. Nemam dojem, ze by nejako masivne zatvarali.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Ale veď prieskum verejnej mienky robil. Aspoň to spomínal.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bolo by fajn, zverejnit aj testy vakciny, nejake studie.
Inac sputnikom sa ockuje v azii a v pohode.
Dendroid: rusi patria madzi svetove spicky prave vo vyskume vakcinacie/ockovania
Inac sputnikom sa ockuje v azii a v pohode.
Dendroid: rusi patria madzi svetove spicky prave vo vyskume vakcinacie/ockovania
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Ja som nikde nezachytil ziadne vysledky prieskumu, kolko ludi by bolo ochotnych sa tym zaockovat. A k tomu aj svoje deti. Sedliacky rozum mi hovori, ze to dohromady bude hlboko pod milion. Ale dufam, ze sa mylim, ze sa daju vsetci rusofili a volici Smeru a Hlasu a OLANO co najskor zaockovat, nech skor pride na rad registrovana vakcina pre tych s mozgovymi bunkami Ale asi sa znova opakujem, uz som ticho, nech neprebudim spiaceho D....ra a jeho utoky ROFL smajlikmi.
Myslim, ze to spustu ludi zaujimat nebude, ci patria v tomto medzi spicky alebo nie. Dovod som napisal vyssie.
Myslim, ze to spustu ludi zaujimat nebude, ci patria v tomto medzi spicky alebo nie. Dovod som napisal vyssie.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Za očkovanie vakcínou Sputnik sú hlavne Kotlebovci, teda boli do momentu kedy tu nebola.
Teraz ked prišla tak možno zasa zmenili rétoriku, záleží aj ako sa k tomu postaví samotný vodca LSNS
Teraz ked prišla tak možno zasa zmenili rétoriku, záleží aj ako sa k tomu postaví samotný vodca LSNS
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Vodca LSNS ? Pekne ho to nazyvas, asi by sa cervenal od radosti.
Tak som si pozeral, kde sa nou v tej Azii a inde ockuje. V krajinach tretieho sveta No jo, dobre sme sa to zaradili. Vlastne tam aj patrime politickou kulturou a korupciou. Keby to tu cele prestahovali na kusok zeme medzi Indiou a Pakistanom, sme na tom horsie ako Banglades
Z EU zatial len exot Orban a ten nas to odsuhlasili. Nic to, Matovic ma vlastny svet a vlastne pravidla. Zial nie celkom kompatibilne s realnym svetom.
Tak som si pozeral, kde sa nou v tej Azii a inde ockuje. V krajinach tretieho sveta No jo, dobre sme sa to zaradili. Vlastne tam aj patrime politickou kulturou a korupciou. Keby to tu cele prestahovali na kusok zeme medzi Indiou a Pakistanom, sme na tom horsie ako Banglades
Z EU zatial len exot Orban a ten nas to odsuhlasili. Nic to, Matovic ma vlastny svet a vlastne pravidla. Zial nie celkom kompatibilne s realnym svetom.
Naposledy upravil/-a dendroid v Po 01. Mar, 2021, 21:50, upravené celkom 1 krát.
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
No kiez by sputnik mal tu 100% ucinnost jak u neho. Celkom by svetu odlahlo. Malo to rychly spad, vakcina a o 10 dni kremacia.
Holt to bolo este v oktobri, dnes uz mozno maju release 1.0.75b, kto vie.
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Chcelo by to pridat hlasovanie k teme, ci sa ludia nechaju zaockovat Sputnikom ...
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
No ono trva niekolko tyzdnov kym sa zacnu vytvarat protilatky. Nakazenych a myslim ze zial aj mrtvych hlasia po prvej davke vo viacerych statoch. Treba byt aj potom opatrny. Kazdpadne R.I.P
Mozte hlasovat
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
A je to tu zasa...
Jedny kritizujú že nenakúpil Sputnik a po nakúpení Remišová kritizuje nákup a Valášek rovnako zo strany Za ludí opúšta kvôli nákupu stranu...
A ked tu píšem že Matovičovi nie je čo závidieť, lebo pracovať s kktmi sa nedá, že mu partneri podrážajú nohy...
A to Remiška vyzerala ešte pár dní dozadu, že aspon krotí emocie v koalícii, dnes to dogabala sama a v nedelu to poondiala znovu aj Čaputka...
Matovič tiež nie je dokonalý, to vôbec nie, ale tá banda čo tam bola doteraz sa tam nesmie znovu dostať aj keby mali traktory z neba padať
Jedny kritizujú že nenakúpil Sputnik a po nakúpení Remišová kritizuje nákup a Valášek rovnako zo strany Za ludí opúšta kvôli nákupu stranu...
A ked tu píšem že Matovičovi nie je čo závidieť, lebo pracovať s kktmi sa nedá, že mu partneri podrážajú nohy...
A to Remiška vyzerala ešte pár dní dozadu, že aspon krotí emocie v koalícii, dnes to dogabala sama a v nedelu to poondiala znovu aj Čaputka...
Matovič tiež nie je dokonalý, to vôbec nie, ale tá banda čo tam bola doteraz sa tam nesmie znovu dostať aj keby mali traktory z neba padať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
^this
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10