Politicka debata
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Re: Politicka debata
Práve preto že vnímam vidím situácia všade rovnako biednu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Nevzda, nie dobrovolne. Som zvedavy ako sa bude vyvyjat situacia Za Ludi, lebo ak u nich v strane dojde k rozstiepeniu Marovic ma problem. Ratam ze Sulik po poslednych dnoch nema problem opustit koaliciu a pridal by sa k Za Ludi. Ak sa zbavia Remisovej, mali by sancu sa dostat opatovne do parlamentu
Aj keby sa nic neudialo a vsetko ostava pri starom,obavam sa v pokracovani v chaotickych rozhodnutiach a nezvladnutie uz tak zlej situacie
Ivko: ukaz mi kde je taka sotuacia ako u nas? Myslym zdravotne a politicky. Okrem ciech
Aj keby sa nic neudialo a vsetko ostava pri starom,obavam sa v pokracovani v chaotickych rozhodnutiach a nezvladnutie uz tak zlej situacie
Ivko: ukaz mi kde je taka sotuacia ako u nas? Myslym zdravotne a politicky. Okrem ciech
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Používateľ
Ten Sputnik kúpili preto, lebo tu bolo kopec hlasov, že ked zaočkovať tak jedine Sputnikom
A za druhé vedeli (údajne vedeli) že rusi chcú požiadať o registráciu
Ja sa pýtam prečo okolo Sputniku taká kovbojka, ked ním očkujú kadetade vo svete mimo EU...
Tam sa neboja? By som povedal že boli vdačný za to že nejakú zohnali
A teraz ked sa to porovná s Astra Zaneca, ktorá schválená síce je, ale v mnohých krajinách odmietajú sa nou nechať zaočkovať a tak isto nebola schválena hlavne pre tie najrizikovejšie vekové skupiny
Politicky možno nie, lebo tam je menej štváčov. Ale v iných krajinách nie je taká situácia ako u nás, kde su politické špičky a vedenie polície, sudcovia, prokurátor zapletený do korupcie a to je práve tá skupina čo tu vytvára zámerne chaos
A za druhé vedeli (údajne vedeli) že rusi chcú požiadať o registráciu
Ja sa pýtam prečo okolo Sputniku taká kovbojka, ked ním očkujú kadetade vo svete mimo EU...
Tam sa neboja? By som povedal že boli vdačný za to že nejakú zohnali
A teraz ked sa to porovná s Astra Zaneca, ktorá schválená síce je, ale v mnohých krajinách odmietajú sa nou nechať zaočkovať a tak isto nebola schválena hlavne pre tie najrizikovejšie vekové skupiny
Politicky možno nie, lebo tam je menej štváčov. Ale v iných krajinách nie je taká situácia ako u nás, kde su politické špičky a vedenie polície, sudcovia, prokurátor zapletený do korupcie a to je práve tá skupina čo tu vytvára zámerne chaos
Naposledy upravil/-a Ivko v So 06. Mar, 2021, 23:30, upravené celkom 1 krát.
Ta kovbojka je tu preto, ze keby si chcel kupit sputnik najhorsim moznym sposobom tak to horsie nespravis. Uz sa o tom pisalo vsade mozne. Nechce sa mi vymenovavat co vsetko na tom bolo zle.
.
-
- Používateľ
Na zakúpení akejkolvek vakcíny nevidím nič zlé, pre mna za mna aj čínsku. Akúkolvek aby bolo čím očkovať a nie vyčkávať až nám pošle "dačo" výrobca, alebo iný štát urobí gesto a niečo nám daruje.
Niečo také ako že nám iný štát vakcíny požičia nie je rieršenie
Ak rusi budú mat vakcínu schválenu, zasa bude nedostupná
Niečo také ako že nám iný štát vakcíny požičia nie je rieršenie
Ak rusi budú mat vakcínu schválenu, zasa bude nedostupná
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Ivko ignorujes realitu a fakty. Ako napisal STIV. Preco taky poprask kvoli sputniku kvoli zakupeniu tejto vakciny, ale o sposob akym bola nakupena. A o tom, ze sa za jej pouzitie nepostavil Matovic ani Krajci je skoda hovorit. Jasne ukazali, ze co si o nej myslia
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
https://www.aktuality.sk/clanok/871347/ ... a-cistiek/
mne stacilo co vystrajal "one time" a placovky. vtedy som pochopil ze on neni psychicky ok. a teraz toto.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Okolo Sputniku je kovbojka z niekolkych dovodov:
- sposob, akym sa to zakupilo - tebe sa nakup bez sutaze, bez zverejnenia ponuky zda normalny ? Cele posledne desatrocie pindal Matovic & spol ohladne par milionovych IT projektov, a teraz si len tak kupime za desiatky milionov vakciny ci testy, bez sutaze, priamym zadanim atd.
- sposob, akym sa Matovic a Krajci zbavili zodpovednosti za pripadny pruser pri ockovani. Ci tebe pripada normalne ze zodpovednost je na lekaroch?
A co sa tyka koalicie - Matovic sposobuje rozpad strany Za ludi - ta nim spomenuta "polovicka co chce odist lebo Sulik rozbija Za ludi" su realne poslanci, ktorym vadi Matovic.
Situacia je taka, ze Za ludi musi dostat Matovica prec, v opacnom pripade sa strana rozpadne. A Sulik si to spocital 2+2=4, teda ze takto sa Matovica mozu tiez zbavit - ignorovat Za ludi je jednoduche, ignorovat Za ludi aj SaS sa uz neda.
Jednoducho k odchodu Matovica nie je alternativa. Ak neodide z pozicie premiera, tak sa Za ludi rozpadne. To by nebolo dobre pre Sulika, pretoze potom by uz bol uplne za fackovacieho panaka. Zaroven SaS pri pripadnych predcasnych volbach sice pride mozno o poziciu vo vlade, avsak zvysok vlady strati este viac - Olano bude rado, ak dosiahne dvojciferny vysledok, Sme rodina bude rada ak sa dostane do parlamentu, o strane Za ludi ani nehovorim. Zaroven je jasne, ze Sme rodina sa svojho koryta nepusti.
Vysledok je taky, ze Za ludi nema co stratit - ak sa Matovica nezbavia, tak skoncili. SaS nema co stratit, moze iba ziskat. Sme rodina moze stratit vsetko. Preto je jednoducho Matovic a Krajci akceptovatelnou obetou, ak sa teda Olano nezatne a nesposobi predcasne volby alebo vladnutie s odidencami z LSNS. Takyto krok (spolupraca s LSNS) by ale Olano poslalo pod 5%.
Navyse svojimi poslednymi krokmi Matovic sposobuje este vacsi tlak na jeho odchod - hned 3x poskodil poziciu ministra zahranicia (vitanie Sputniku, vtip o Ukrajine , komunikacia Olano so Szijartom poza chrbat ministra).
- sposob, akym sa to zakupilo - tebe sa nakup bez sutaze, bez zverejnenia ponuky zda normalny ? Cele posledne desatrocie pindal Matovic & spol ohladne par milionovych IT projektov, a teraz si len tak kupime za desiatky milionov vakciny ci testy, bez sutaze, priamym zadanim atd.
- sposob, akym sa Matovic a Krajci zbavili zodpovednosti za pripadny pruser pri ockovani. Ci tebe pripada normalne ze zodpovednost je na lekaroch?
A co sa tyka koalicie - Matovic sposobuje rozpad strany Za ludi - ta nim spomenuta "polovicka co chce odist lebo Sulik rozbija Za ludi" su realne poslanci, ktorym vadi Matovic.
Situacia je taka, ze Za ludi musi dostat Matovica prec, v opacnom pripade sa strana rozpadne. A Sulik si to spocital 2+2=4, teda ze takto sa Matovica mozu tiez zbavit - ignorovat Za ludi je jednoduche, ignorovat Za ludi aj SaS sa uz neda.
Jednoducho k odchodu Matovica nie je alternativa. Ak neodide z pozicie premiera, tak sa Za ludi rozpadne. To by nebolo dobre pre Sulika, pretoze potom by uz bol uplne za fackovacieho panaka. Zaroven SaS pri pripadnych predcasnych volbach sice pride mozno o poziciu vo vlade, avsak zvysok vlady strati este viac - Olano bude rado, ak dosiahne dvojciferny vysledok, Sme rodina bude rada ak sa dostane do parlamentu, o strane Za ludi ani nehovorim. Zaroven je jasne, ze Sme rodina sa svojho koryta nepusti.
Vysledok je taky, ze Za ludi nema co stratit - ak sa Matovica nezbavia, tak skoncili. SaS nema co stratit, moze iba ziskat. Sme rodina moze stratit vsetko. Preto je jednoducho Matovic a Krajci akceptovatelnou obetou, ak sa teda Olano nezatne a nesposobi predcasne volby alebo vladnutie s odidencami z LSNS. Takyto krok (spolupraca s LSNS) by ale Olano poslalo pod 5%.
Navyse svojimi poslednymi krokmi Matovic sposobuje este vacsi tlak na jeho odchod - hned 3x poskodil poziciu ministra zahranicia (vitanie Sputniku, vtip o Ukrajine , komunikacia Olano so Szijartom poza chrbat ministra).
-
- Používateľ
Informácie mám aktuálne, doteraz nebola a k tomu ju ludia odmietali a aj stále odmietajú ...
U nás použitie do 70 rokov schválili len teraz a v okolitých krajinách schválenie je rovnako čerstvé
Samozrejme ked sa nou u nás očkovali mladší = nižší ako max. odporúčaný, tak znovu bolo zle, lebo sa neočkujú prednostne rizikové skupiny, ktorý sa nou v danom momente očkovať menohli
najrizikovejsie vekove skupiny = nad 60 rokov
schvalene to bolo pred tyzdnom
schvalene to bolo pred tyzdnom
-
- Používateľ
A čo tým chceš vlastne povedať?
Platilo že rizikové skupiny si nemal čím očkovať
Platilo že rizikové skupiny si nemal čím očkovať
ze som ta opravil, ze uz bola schvalena aj pre rizikove skupiny s vyssim vekom a ze si mas aktualizovat informacie
-
- Používateľ
Mna si v ničom neopravil...
Reportáž v správach TV kde vraveli dôvod prečo očkovali aj mladých ludí nebola dnes ani včera
Reportáž v správach TV kde vraveli dôvod prečo očkovali aj mladých ludí nebola dnes ani včera
pozri sa na co som reagoval