COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Ja by som dal tomu titul Tazky rok s Igorom Matovicom.
SAJBAMA , preco by to nemali riesit ? Ved sa bavime o liekoch, mali by ich ked uz nic ine aspon predavat licencovane subjekty teda lekarne. A nie nejaky exot na bazosi nieco kupi a potom to predava dalej. Ty by si si to kupil ? Ako vies, co to obsahuje a ci ta to nemoze prinajhorsom zabit ?
SAJBAMA , preco by to nemali riesit ? Ved sa bavime o liekoch, mali by ich ked uz nic ine aspon predavat licencovane subjekty teda lekarne. A nie nejaky exot na bazosi nieco kupi a potom to predava dalej. Ty by si si to kupil ? Ako vies, co to obsahuje a ci ta to nemoze prinajhorsom zabit ?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
áno všeobecne k liekom a obchodovaniu s nimi (výroba, dovoz, kúpa, predaj atď) sa viaže § 170a Trestného zákona. K tomu, ako aj ku skutkom s drogami/anabol. steroidmi, aktuálne s obľubou vznášajú, legalizáciu výnosu z trestnej činnosti...to je tiež krásny paragraf.
Osobne aktuálne dianie - predaje a pod nejak nesledujem, nakoľko mám dosť svojej roboty. Vôbec ma však neteší, že musíme behať po výsluchoch, basách atď...bohužiaľ niektoré veci (väzobné) neznesú odklad, a preto sa to robí/robilo aj počas covidu, keď bol/ je lockdown. Na druhej strane zakážu ľudom k nám chodiť, resp. nie sme vo výnimkách a pod. fakt taká "divná doba na prácu".
Osobne aktuálne dianie - predaje a pod nejak nesledujem, nakoľko mám dosť svojej roboty. Vôbec ma však neteší, že musíme behať po výsluchoch, basách atď...bohužiaľ niektoré veci (väzobné) neznesú odklad, a preto sa to robí/robilo aj počas covidu, keď bol/ je lockdown. Na druhej strane zakážu ľudom k nám chodiť, resp. nie sme vo výnimkách a pod. fakt taká "divná doba na prácu".
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nakup liekov cez bazar by mali zakazat. Velmi nebezpecna vec a samoordinovanie liekov bez lekarskeho dozoru vacsinou konci velmi zle. Ked nie smrtou tak dozivotnym problemov
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Ako to je inac s tou karantenou, musibto byt presne 2 tyzdne na hodiny ? Ak som mal pozitivny vysledok povedzme v stredu o 14 00, musi byt v karantene do stredy 14 00 ? Alebo sa rataju len dni a v stredu mozem uz cely den fungovat ?
Nejaky typek ktory volal z uvzsr vravel ze na 15. den.
.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Zbytocne sa rehoces, to vychadza presne na stredu
V stredu mi to zacalo, vratane tej stredy, co som dostal potvrdenie o tom, ze su banda ch..ov to je 14 dni do utorka tento tyzden.
Pozitivna sprava. Od stredy sa potom nemusim vobec testovat ani keby som si pluca siel vyplut do ksichtu zubarovi
V stredu mi to zacalo, vratane tej stredy, co som dostal potvrdenie o tom, ze su banda ch..ov to je 14 dni do utorka tento tyzden.
Pozitivna sprava. Od stredy sa potom nemusim vobec testovat ani keby som si pluca siel vyplut do ksichtu zubarovi
Ja som to pocital ako 14 dni lebo medirex pisal 14. a uz to aj tak bolo dokopy 20+. lebo pcr sa robil az o par dni. Tak nech sa dohodnu.
.
Samozrejme ak budes zubarovi kaslat do xichtu moze ta poslat prec, korona nie je jedina choroba na svete a uz aj pred nou malo vela zubarov napisane ze chorych neordinuju
Spoiler: ukázať
Existuje aj pohotovost pre covidakov kde je zubar v skafandri tusim v starej nemo, na objednanie.
.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Samozrejme som to myslel obrazne, aby som ilustroval, ake nezmyselne je rozdavat diagnozy ludom na zaklade testu, ktory na to vobec nie je urceny. Bez toho, aby ho pretestovali PCR testom. A ak by som mal slabsie priznaky typu strata cuchu a chuti bez zvysenej teploty, tak na toho zubara kaslat (obrazne aj doslova) mozem, nikdy na to nepride. Lebo mam doklad, ze som prekonal COVID, aj ked mi nic nebolo. Som zvedavy, kolko z tych ludi, co sa ide do MOM testovat a vyjde im pozitivny vysledok, je skutocne pozitivnych. Ked momentalne clovek cita, ze im vychadzaju presne percenta pozitivity +- na urovni chyby testu a to je situacia omnoho horsia ako pri plosnom testovani, ked im vychadzali cisla na urovni aj 2 percenta. Predpokladam tiez, ze sa tam chodia testovat hlavne ludia bez priznakov a ktori neboli v kontakte s pozitivnymi ludmi (inac by mali byt v karantene), aby mohli chodit dalej do prace. Takze zdravi ludi bez anamnezy. Fakt by sa to zislo pekne pretestovat PCR.
po precitani (dlhodobych) vedlajsich ucinkov ma smiech presiel. reagujem na niektore tu spomenute.
a to je legalne nadobudnuty liek, nie cosi z bazaru, co ani cert nevie co je naozaj vnutri. ako sa hovori, sprosta hlava-trpi cele telo..
pre inspiraciu, a to kedysi bol bez predpisu- https://zena.sme.sk/c/22610807/talidomi ... ml?ref=tit
Spoiler: ukázať
Keby sa niekto cudoval preco sa neda prihlasit alebo preco nemozte prihlasit starku https://dennikn.sk/2301796/na-prednostn ... xekutorov/
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Tak exekutorov treba. Za par mesiacov budu mat roboty vyse hlavy
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
https://www.old.korona.gov.sk/covid-19- ... n-form.php
Nabehli vakciny trenciansky a BA kraj... ak mate koho, registrujte
stranka sice pada, urcite pretazena, ale viacery refresh
// v BA aktualne presne 1488 volnych miest
Nabehli vakciny trenciansky a BA kraj... ak mate koho, registrujte
stranka sice pada, urcite pretazena, ale viacery refresh
// v BA aktualne presne 1488 volnych miest
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850