Politicka debata
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Politicka debata
Ake neoverene clanky? Vacsina linkov je z overenych zdrojov, nie z hlavneho dennika alebo kultur blogu. Beardi tu linkuje take veci a grafy, ze ak toto niekto povazuje za nepravdive informacie z ktorych sa neda vychadzat tak ja uz neviem. Toto nema cenu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Ja sa bavím o článkoch, kde riešia ako napríklad funguje Ivermektín...
Tak ked funguje a pozriem si graf danej krajiny, kde to tí odborníci praktizujú tak to bude musieť byť vidieť na klesajúcej tendencii ohladne covidu.
A nie že nejak mierne klesá, ale musí tam byť vidieť výraznejšie klesajúcu krivku voči iným krajinám.
A je jedno či to je na Kulturblogu, alebo Aktualitách. Aj na aktualitách môžu zdielať somarinu
EDIT: by ma zaujímalo kto z vás si pozrie Kulturblog ako tam kváka Mazurek, alebo Štubniaka, Michelka, Bukovského, Jakubca...
Pre mna sú to ccti, ale pozriem si to preto aby som bol v "obraze" čo sa deje a preto sa nečudujem chaosu na SK
Tak ked funguje a pozriem si graf danej krajiny, kde to tí odborníci praktizujú tak to bude musieť byť vidieť na klesajúcej tendencii ohladne covidu.
A nie že nejak mierne klesá, ale musí tam byť vidieť výraznejšie klesajúcu krivku voči iným krajinám.
A je jedno či to je na Kulturblogu, alebo Aktualitách. Aj na aktualitách môžu zdielať somarinu
EDIT: by ma zaujímalo kto z vás si pozrie Kulturblog ako tam kváka Mazurek, alebo Štubniaka, Michelka, Bukovského, Jakubca...
Pre mna sú to ccti, ale pozriem si to preto aby som bol v "obraze" čo sa deje a preto sa nečudujem chaosu na SK
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
no pan premier sa znova predviedol. este ze ma Sasovic dost velky statny aparat na ospravedlnenia. Korcok sa ospravedlni Ukrajine, Batova za SUKL zas EMA... Snad vsetkych neminie do konca jeho posobenia. Bolo by trapne keby sa uz opakovalo poradie.
Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) sa v utorok ospravedlnil predsedníčke dozornej rady Európskej liekovej agentúry (EMA) za vyjadrenia premiéra Igora Matoviča (OĽANO).
„Verím, že dnešné vyjadrenie pána premiéra bolo výsledkom neznalosti procesov a neznalosti pracovného nasadenia expertov z celej EÚ, ktorí od času pandémie pracujú 24 hodín denne bez ohľadu na to, či sú Vianoce, sviatky alebo nedele. Dr. Christu Wirthumer-Hoche som dnes osobne kontaktovala a vyjadrila som jej svoje ospravedlnenie,“ spresnila riaditeľka ŠÚKL Zuzana Baťová.
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
krok 2- zabezpecit aby to mal napisane aj v obcianskom
few weeks later....
*world war 3 ignited by slovakia prime minister i-gore sasovic*
Naposledy upravil/-a Pietro sk v Ut 09. Mar, 2021, 20:54, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
On nema narok na obciansky, som zvedavy na prejav kde to vysvetli. Ocakavam ze za to moze Sulik ako aj za mrtvoly
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
@IVNAtor ti vysvetli, ze za to moze Sulik
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
sak sa smej, ale ked sa zbavi sulika, zavladne nirvana. bude duha 24/7 jak pracovna doba v EMA, z vyfukov 8 valcov budu lietat vily a jednorozce a na slovensku zalozia ambasadu vulkani vorloni a vogoni. ak im to teda igor dovoli.
aby som nezabudol, corona spacha seppuku a bude to streamovat live na igorovom facebooku
Pamataj, ze taketo svetle zajtrajsky nemali ani komanci a to je co povedat. Porucime vetru, desti !
edit: pani, ale zasadna otazka nastane ak sa teda zbavi sulika, kto bude na vine ? ostava mi len Caputova, druh 8742, Tiene a mozno mozno Darth Vader.
aby som nezabudol, corona spacha seppuku a bude to streamovat live na igorovom facebooku
Pamataj, ze taketo svetle zajtrajsky nemali ani komanci a to je co povedat. Porucime vetru, desti !
edit: pani, ale zasadna otazka nastane ak sa teda zbavi sulika, kto bude na vine ? ostava mi len Caputova, druh 8742, Tiene a mozno mozno Darth Vader.
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
http://dsl.sk/article.php?article=24818
už dlho moja babka vravieva, že ku šťastiu jej chýba len tablet.
už dlho moja babka vravieva, že ku šťastiu jej chýba len tablet.
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Taka tunelovacka dpc..
SUUURE"Tablet bude uspôsobený iba na sprístupnenie vopred definovanej množiny aplikácií a funkcionalít, aby sa zamedzilo zneužívaniu tohto systému v rámci rodiny alebo predajom na čiernom trhu," uvádza sa v návrhu.
Jesus Christ, fakt toto musi byt priorita momentalne pre štat... asi ma vykoti.Projekt bude vyžadovať vývoj a adaptáciu aplikácií, centrum podpory a celkovo má investícia dosahovať 70 miliónov eur.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Cez tablet sa budes moct len objednat na testy, ockovanie alebo citat premierove statusy.
Dufam ze to bude aspon nejaky ipad nech to na bazosi dlho nestoji.
Dufam ze to bude aspon nejaky ipad nech to na bazosi dlho nestoji.
.
Tie tablety:
Too little, too late. Ako nápad to nie je úplne zlý, ale kým to doručia dôchodcom už budú všetci zaočkovaní a voľne chodiť medzi ľudí, a samozrejme otázna bude realizácia. Toto mala byť priorita hlavne pre deti ktorým sa zatvorili školy, a hneď v októbri keď bolo jasné že to za mesiac neprehrmí, mám pocit že som o tom čítal ako v niektorých štátoch toto riešili už počas prvej vlny. Len neviem či aj nakúpili alebo len o tom diskutovali.
Too little, too late. Ako nápad to nie je úplne zlý, ale kým to doručia dôchodcom už budú všetci zaočkovaní a voľne chodiť medzi ľudí, a samozrejme otázna bude realizácia. Toto mala byť priorita hlavne pre deti ktorým sa zatvorili školy, a hneď v októbri keď bolo jasné že to za mesiac neprehrmí, mám pocit že som o tom čítal ako v niektorých štátoch toto riešili už počas prvej vlny. Len neviem či aj nakúpili alebo len o tom diskutovali.