COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Ja nerozumiem akym sposobom moze niekto, nejako, obvinovat Sulika absolutne inde musime mat hodnoty.
Kolega mi dnes skoncil v nemocnici, starsieho veku, snad bude v pohode... zdravy pracovity turista.
Kolega mi dnes skoncil v nemocnici, starsieho veku, snad bude v pohode... zdravy pracovity turista.
Čo, je čistý ako ľalia, nepoškvrnený, len preto že naňho furt kydá Matovič? Si to napísal tak že nijakým spôsobom, nikto, nijak nemôže obviňovať Sulíka. Sorry, ale toto je väčší fanatizmus ako Matovičovi fanúšikovia lebo oni pripúšťajú aspoň nejakú kritiku
A nemusíš reagovať, nekritizujem ťa, ber to ako joke
Chcel som sem prestať reagovať, ale dendroid ma proste musel spomenúť ako obhajovača Matoviča. Tak som len chcel upresniť moju pozíciu, ale asi lepšie by som spravil keby som ho ignoroval lebo k žiadnemu vyjasneniu to neviedlo, len k väčšiemu zmätku.
Celé zle toto škatuľkovanie, kto kritizuje Sulíka je Matovičov fanboy, kto kritizuje Matoviča je Sulíkov fanboy
Inak pár dní dozadu Matovič priznal že v druhej vlne počúvali rýchle a lacné riešenia a že to bola chyba, aspoň dačo, bohužiaľ zatiaľ nevyzerá že by bol ochotný vyvodiť nejakú zodpovednosť voči sebe či Krajčimu. Aj keď možno sa to dnes rozuzlí, uvidíme ako sa rozhodne Kollár. Ja len že nejak to tu popri tých jeho útokoch nezaznelo.
A nemusíš reagovať, nekritizujem ťa, ber to ako joke
Chcel som sem prestať reagovať, ale dendroid ma proste musel spomenúť ako obhajovača Matoviča. Tak som len chcel upresniť moju pozíciu, ale asi lepšie by som spravil keby som ho ignoroval lebo k žiadnemu vyjasneniu to neviedlo, len k väčšiemu zmätku.
Celé zle toto škatuľkovanie, kto kritizuje Sulíka je Matovičov fanboy, kto kritizuje Matoviča je Sulíkov fanboy
Inak pár dní dozadu Matovič priznal že v druhej vlne počúvali rýchle a lacné riešenia a že to bola chyba, aspoň dačo, bohužiaľ zatiaľ nevyzerá že by bol ochotný vyvodiť nejakú zodpovednosť voči sebe či Krajčimu. Aj keď možno sa to dnes rozuzlí, uvidíme ako sa rozhodne Kollár. Ja len že nejak to tu popri tých jeho útokoch nezaznelo.
Spoiler: ukázať
to nestaci ze nad a krajci maju biele na hube ? este aj brigadnikov mu treba
Pozor Radicova bola na Sulikovej strane. Sulik ma vzdy pravdu a mozes len suhlasit alebo ti rozbije koaliciu.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Nebol nahodou Sulik s Radicovou a Dzurinda s Miklosom su strojcami polozenia vlady?
Nevyvodi zodpovednost. Ani u seba, Krajciho, Sulika atd
Inac podla vcerajsieho vyjadrenia, by sme mali mat tu najhorsiu cast za sebou
Nevyvodi zodpovednost. Ani u seba, Krajciho, Sulika atd
Inac podla vcerajsieho vyjadrenia, by sme mali mat tu najhorsiu cast za sebou
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
mna pobavilo jak biskup (alebo kto to) prelietaval s "kristovou krvou" ponad republiku..
keby sa mu to vylialo, bol by z toho brontofialkovy chemtrails
keby sa mu to vylialo, bol by z toho brontofialkovy chemtrails
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Wingo pohode ja vobec na teba konkretne, vseobecne ci pri radicovej ci pri korone, co sulikov krok to moj suhlas, preto pisem, asi ine hodnoty
teda, FB vojne s matovicom sa mohol gentlmansky distancovat skor, doslo mu to ale neskoro....
teda, FB vojne s matovicom sa mohol gentlmansky distancovat skor, doslo mu to ale neskoro....
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
A mame to doma, zena pozitivna, priznaky relativne slabe ale stupnuju sa no vyzera to ze bude fajn (klop klop). O mesiac a pol rodi druhe tak casovanie zaujimave
Ja zatial nic uvidime o par dni...
Ja zatial nic uvidime o par dni...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Drzte sa, nech to prekonate co najlepsie
nech vam to dobre dopadne, ty to inak nemusis ani chytit, v okoli som mal pripady kde jeden z domacnosti pozitivny a druhy nic.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Very zatial to vyzera ze ja vobec nic, nerozumiem ako to funguje... mozno som to uz mal a mam protilatky? Uvidime
Vravela doktorka ze dieta by nemalo byt ohrozene, a radsej teraz ako pocas porodu, to je potom antisocial horor, beru dieta hned od matky.
Dakujeme za podporu jedine co je problem je 80 rocna teta, nemam jej ako ist nakupit, opat si to odnesu ti najslabsi...
Vravela doktorka ze dieta by nemalo byt ohrozene, a radsej teraz ako pocas porodu, to je potom antisocial horor, beru dieta hned od matky.
Dakujeme za podporu jedine co je problem je 80 rocna teta, nemam jej ako ist nakupit, opat si to odnesu ti najslabsi...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Skus zavolat na obec alebo mesto. Mali by mat ludi co vedia v takychto pripadoch pomoct. S tou tetou.
Urcite lepsie teraz ako ho mat pri porode. Bohuzial beru deti od matiek hned po porode. Je to smutne
Urcite lepsie teraz ako ho mat pri porode. Bohuzial beru deti od matiek hned po porode. Je to smutne
daj si spraviť test na protilátky. Môžeš mať potom na tri mesiace pokoj. U nás to isté. Ja pozitívny, frajerka ani ťuk. Zaplatila si test na protilátky a včera som bol pre potvrdenie o prekonaní kovidu. Aj keď jej vyšli hraničné hodnoty
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Tak drzim prsty nech je to len "chripka". Inak nechcem ta strasit ale jeden lekar mi hovoril o pripade na slovensku ( mozno priamo v KE, nepamatam), kde u tehotnej zeny s tazsim priebehom museli vyvolat predcasny porod aby ochranili dieta aj samotnu mamicku. A nebolo to zrovna tyzden pred terminom...Jednoduska napísal: ↑Pi 12. Mar, 2021, 09:25 Very zatial to vyzera ze ja vobec nic, nerozumiem ako to funguje... mozno som to uz mal a mam protilatky? Uvidime
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X