Politicka debata
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: Politicka debata
Dobre dostal zjeba. Pravdaže podávajú ho martýra ktorého si vydupal Sulík ináč by šiel preč a vláda by sa rozpadla. Tak oni chudáčikovia dali obetu.
Kravina
Kravina
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
No teraz tazko povedat, uz som zahliadol sumy, ze to sasovic s placovkou zas a znova troooosicka prehnal a zaludi a sas sa znova idu silno radit ci memorandum o dobrej vlade co podpisali pouziju na toalete, alebo daju do zbernych surovin. Boris tiez naznacil, ze mensinova vlada s O-lajno nie je cesta.
edit Ci su to len politicke tlaky co maju mat na Sasovica ucinok koktejlu valia, prozacu, xanaxu a citalexu alebo je to uz vazna vyhrazka si nedovolim odhadnut.
edit2 TV Narkoza odvysielala reportaz, ze Igor vymyslel paradne riesenie koalicnej krizy - Ze sa na nejaky cas stiahne a namiesto neho by premieroval niekto iny. Akurat legislativne je to otazne ako to chcu spravit. To sa hodi na dlhodobu PN a budeme mat premiera "v zastupeni"?
edit Ci su to len politicke tlaky co maju mat na Sasovica ucinok koktejlu valia, prozacu, xanaxu a citalexu alebo je to uz vazna vyhrazka si nedovolim odhadnut.
edit2 TV Narkoza odvysielala reportaz, ze Igor vymyslel paradne riesenie koalicnej krizy - Ze sa na nejaky cas stiahne a namiesto neho by premieroval niekto iny. Akurat legislativne je to otazne ako to chcu spravit. To sa hodi na dlhodobu PN a budeme mat premiera "v zastupeni"?
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
nepotrebuje niekto schopneho programatora, ktory da dokopy appku z vecera do rana? /#m. estok/
Spoiler: ukázať
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... -a-sulika/
No už sa pomaly schyľuje k riešeniu čo som navrhoval už dávno, Sulík s Matovičom musia z kola von, Krajči už je z kola von. Odvolanie Krajčiho síce reálne nič nerieši, ale aspoň ukľudní davy a prakticky iba o to tam išlo.
No už sa pomaly schyľuje k riešeniu čo som navrhoval už dávno, Sulík s Matovičom musia z kola von, Krajči už je z kola von. Odvolanie Krajčiho síce reálne nič nerieši, ale aspoň ukľudní davy a prakticky iba o to tam išlo.
Tak tak. Matovic povie ze musi odist remisova a sulik. Remisova povie ze musi odist matovic a sulik a sulik povie ze matovic a remisova.
.
- HaDeS
- Používateľ
a hura k urnam o 6 mesiacov... uzasne...
Z mojho pohladu by uplne stacilo keby vypadol Sulik a na tri roky bude klud. On by mal robit pre NATO rozburovaca rezimov ✌
- HaDeS
- Používateľ
alebo Sasovic a bude klud naveky. On by mohol robit sultana v arabskych krajinach alebo kludne poradcu Mugabemu, Taylorovi, Habremu atd.... vyber si. Pristup k moci uplne rovnaky
edit: alebo uzitocneho idiota NKVD...pardon FSB
sorry, nedalo mi to nerypnut.
Idealne stiahnut sa vsetci 4 z verejnych postov. Snad by zavladol klud
edit: alebo uzitocneho idiota NKVD...pardon FSB
sorry, nedalo mi to nerypnut.
Idealne stiahnut sa vsetci 4 z verejnych postov. Snad by zavladol klud
Posledny prieskum AKO, koalicii HLAS + Smer + Sme Rodina chyba jeden poslanec do zlozenia koalicie... KDH je spat v hre, Kotleta a Za Ludi von.
To sme teda dopadli, rok po volbach .
To sme teda dopadli, rok po volbach .
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Sme Spodina sa do parlamentu na 1000% nedostane
- HaDeS
- Používateľ
tyler91, bodaj by si mal pravdu.
Tento prieskum sa mi zda troska nestastny, davam do pozornosti ze sa mi zda malo pravdepodobne ze by tych cca 10% "madarov" (juzania odpustia za oznacenie) sa rozpustilo medzi strany ktore su v prieskume. Este v novembri malo SMK+HID okolo 7%, teraz ledva 3? to je IMHO malo realne.
Tento prieskum sa mi zda troska nestastny, davam do pozornosti ze sa mi zda malo pravdepodobne ze by tych cca 10% "madarov" (juzania odpustia za oznacenie) sa rozpustilo medzi strany ktore su v prieskume. Este v novembri malo SMK+HID okolo 7%, teraz ledva 3? to je IMHO malo realne.
AKO nie su az taky presny, asi maju inu metodiku. Focus sa trafia lepsie. Ale mat toho mafiana von, by nemuselo byt zle.
Najhorsie na tom je, ze tie prieskumy vzdy vyjdu po nejakom WTF na druhu obdobi a je tazke povedat, ci su este platne. Napr. taky Pcolinsky by ma zaujimal, ci sa nejako prejavi na preferenciach.
Najhorsie na tom je, ze tie prieskumy vzdy vyjdu po nejakom WTF na druhu obdobi a je tazke povedat, ci su este platne. Napr. taky Pcolinsky by ma zaujimal, ci sa nejako prejavi na preferenciach.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Na zostavenie vlady potrebujes vacsinu v 150 clennom parlamente, teda 76 poslancov, 75 poslancov ti nestaci. HLAS 47 + SMER 16 + SME RODINA 11 je "len" 74 poslancov.
Ak si dobre pamätám AKO sa naposledy práveže najlepšie trafilo do volieb, nechápem toto spochybňovanie. Na základe čoho by mal byť Focus akože presnejší? Lebo sa ti viacej páčia čísla? Samozrejme otázne je či im to aj teraz vyjde najlepšie, alebo s dakto trafí presnejšie. A prípadné predčasné voľby (ak budú) sú ešte ďaleko, dovtedy sa toho ešte zmení, niekto ešte môže raketovo vystreliť, iný padnúť, tieto čísla by som bral len veeeeeľmi orientačne.