Politicka debata
Re: Politicka debata
Remišová najskôr vravela že predsedníctvo rozhodlo a ak sa nesplnia podmienky (odstúpenie Matoviča) zasadne a rozhodne znova predsedníctvo ako ďalej, s najväčšou pravdepodobnosťou odídu z vlády. Ale novinárom to nestačilo a na neustále naliehanie nakoniec povedala že ak zostane Matovič premiér ani ona vo vláde nebude.
Ale v tomto konkrétne má pravdu - ak chceš aby niekto odišiel, ideálne je vyjednať to za zatvorenými dverami ale verejne mu dať šancu odstúpiť tak aby si zachoval tvár pred svojimi voličmi a tak sa to aj v politike zvyčajne robieva, a nielen tam - napr. CEO sa nevyrazia, oni sami rezignujú z "rodinných dôvodov" aj keď každý tuší čo za tým reálne je. V tomto sa zachovala ako politik, to Sulík to dáva "na burana", vezie sa na vlne hejtu.
Ale v tomto konkrétne má pravdu - ak chceš aby niekto odišiel, ideálne je vyjednať to za zatvorenými dverami ale verejne mu dať šancu odstúpiť tak aby si zachoval tvár pred svojimi voličmi a tak sa to aj v politike zvyčajne robieva, a nielen tam - napr. CEO sa nevyrazia, oni sami rezignujú z "rodinných dôvodov" aj keď každý tuší čo za tým reálne je. V tomto sa zachovala ako politik, to Sulík to dáva "na burana", vezie sa na vlne hejtu.
Spoiler: ukázať
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Mozeme tipovat kto a ci otoci, Mne prisli vieryhodni Bencik a Kolikova, ak niekto otoci moj tip je Letanovska.
@Blackhawk zahryzol som si do klavesnice, aj ked si myslim ze Werichovske "Nad lidskou blbostí se taky nedá zvítězit. Ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat" ma svoje caro.
@wingo S tym hejtom aj ked to nerad priznam musim suhlasit. Mozno uz rupli nervy, mozno ze je to kamikaze, mozno chladny kalkul. neviem posudit.
@Blackhawk zahryzol som si do klavesnice, aj ked si myslim ze Werichovske "Nad lidskou blbostí se taky nedá zvítězit. Ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat" ma svoje caro.
@wingo S tym hejtom aj ked to nerad priznam musim suhlasit. Mozno uz rupli nervy, mozno ze je to kamikaze, mozno chladny kalkul. neviem posudit.
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Spor Sulik vs Matvic je uz asi prilis osobny, na to aby este nieco riesili za zatvorenymi dverami. Po pravde v jeho kozi by som asi tiez nemal naladu sa snim este bavit ako s clovekom. Po obvineniach zo zabitia tisicky ludi a kuciaka by som sa mu uz asi ani nepozdravil.
Za ludi, Kolikova sa podla mna uchyti aj inde. Da sa pocuvat, vie argumentovat a nejde do veci osobne
Za ludi, Kolikova sa podla mna uchyti aj inde. Da sa pocuvat, vie argumentovat a nejde do veci osobne
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- HaDeS
- Používateľ
Jako este jedna vec sa tu opomina,
nenasiel som to narychlo inde nez na aktualitach, ale utkvelo mi v pamati
nenasiel som to narychlo inde nez na aktualitach, ale utkvelo mi v pamati
Ak odide SaS - uz hotova vec a otazka casu, Za ludi sa rozpadnu alebo odidu - tu spekulujem na rozpad ak Remisova otoci , je ina moznost ako predcasne volby?Kollár tiež vyhlásil, že nepripúšťa možnosť fungovať v menšinovej vláde strán OľaNO a jeho hnutia.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Ak by to dopadlo ako pises, mame tu predcsne volby. Ale asi to tak ma byt
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
mensinova vlada s odpadlikmi zo Smeru, nackov, atd, chvilu budu vediet potiahnut
- HaDeS
- Používateľ
@beardie , to je silny konstrukt. Uhrikovci sa uz nechali pocut ze ee, no frickin' way.
Teda za predpokladu, ze Vexlak si nenakadil do huby.
Musim povedat, ze predpokladam (a mozno naivne) ze kazdy z uvedenych dodrzi co vyhlasili.
Edit Svet sa v pr*el obracia, Matovic je toxicky spojenec uz aj pre Kotleby. Kam sa da za necely rok dopracovat. From hero to zero in less than 1 year....
edit: Arpad Soltesz to celkom fajn zhrnul v podcaste
A bez Borisa to Matovic neda.„Naši poslanci v NR SR v žiadnom prípade nepodporia menšinovú vládu vedenú OĽaNO. Vládu Igora Matoviča považujeme za to najhoršie, čo kedy Slovenskú republiku postihlo,“ uviedol Milan Uhrík
Teda za predpokladu, ze Vexlak si nenakadil do huby.
Musim povedat, ze predpokladam (a mozno naivne) ze kazdy z uvedenych dodrzi co vyhlasili.
Edit Svet sa v pr*el obracia, Matovic je toxicky spojenec uz aj pre Kotleby. Kam sa da za necely rok dopracovat. From hero to zero in less than 1 year....
edit: Arpad Soltesz to celkom fajn zhrnul v podcaste
Matovič by s kotletami nešiel. Nevravím že nehľadá podporu aj mimo súčasných strán, určite sa nad tým aspoň zamýšľajú, ale aby pribrali kotlety to by museli otočiť o 180° a začať vyzývať na dodržiavanie opatrení a očkovanie = nemysliteľné. Sa čudujem že na to Sulíkovi dakto skočil, ale tak očividne hate train funguje.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
"Sa čudujem že na to Sulíkovi dakto skočil" ? Vsak prvy bol Nad (nevylucil spolupracu), nasledne na to nevylucenie spoluprace zareagoval Sulik, voci comu sa ohradil Nad, a potom zareagovali Uhrikovci.
Tu aspon bol nejaky zaklad pre celu debatu, nie ako ta teoria co pouzivaju fanusikovia Olano, ze SaS priamo ide do vlady s Hlasom, aj ked to Sulik priamo vylucil.
Ak by sa niekto pytal ze o com hovorim:
https://slovensko.hnonline.sk/2317955-k ... hlasil-nad
Naď:
- poslanci Hlasu
- Uhrikovci
- odidenci zo Za ludi.
Nad teda mohol mysliet Hlas, co by znamenalo spolupracu s "mafiou". Alebo mohol mysliet Uhrikovcov. Alebo mohol mysliet odidencov zo Za Ludi, ktori odisli, pretoze nemozu dalej podporovat Matovica. Prve dve moznosti su pre Nada katastrofou ak to priznava, a tretia moznost neexistuje.
Na toto potom zareagoval Sulik https://slovensko.hnonline.sk/2318087-s ... a-hranicou - a podla teba toto akoze vymyslel on, celu tuto teoriu ?
Tu aspon bol nejaky zaklad pre celu debatu, nie ako ta teoria co pouzivaju fanusikovia Olano, ze SaS priamo ide do vlady s Hlasom, aj ked to Sulik priamo vylucil.
Ak by sa niekto pytal ze o com hovorim:
https://slovensko.hnonline.sk/2317955-k ... hlasil-nad
Naď:
Nezaradení poslanci su:Všetko je podľa neho možné, nevylúčil ani to, že vláda bude hľadať podporu aj u nezaradených poslancov v parlamente.
- poslanci Hlasu
- Uhrikovci
- odidenci zo Za ludi.
Nad teda mohol mysliet Hlas, co by znamenalo spolupracu s "mafiou". Alebo mohol mysliet Uhrikovcov. Alebo mohol mysliet odidencov zo Za Ludi, ktori odisli, pretoze nemozu dalej podporovat Matovica. Prve dve moznosti su pre Nada katastrofou ak to priznava, a tretia moznost neexistuje.
Na toto potom zareagoval Sulik https://slovensko.hnonline.sk/2318087-s ... a-hranicou - a podla teba toto akoze vymyslel on, celu tuto teoriu ?
https://www.aktuality.sk/clanok/874345/ ... tlebovcov/
Tak ja neviem, tu píšu že s tým najskôr prišiel v utorok Sulík, v stredu spravil Naď rozhovor kde chcel byť strašne vágny že nič nevylučuje ale naznačoval že možno zlanária nespokojných z SaS, a na to Sulík zaútočil že Matovič sa dohaduje s fašistami, na čo to následne Naď skorigoval svoje vyhlásenia že si to nevie predstaviť a neskôr aj oficiálne OĽANO cez hovorcu odmietlo spoluprácu s fašistami.
Tak ja neviem, tu píšu že s tým najskôr prišiel v utorok Sulík, v stredu spravil Naď rozhovor kde chcel byť strašne vágny že nič nevylučuje ale naznačoval že možno zlanária nespokojných z SaS, a na to Sulík zaútočil že Matovič sa dohaduje s fašistami, na čo to následne Naď skorigoval svoje vyhlásenia že si to nevie predstaviť a neskôr aj oficiálne OĽANO cez hovorcu odmietlo spoluprácu s fašistami.
okrem toho, Sulik k spolupraci s Hlasom povedal, že si ju nevie predstaviť... a tušim, že povedal presne, že si ju TERAZ nevie predstaviť.. tak či onak je to to iste ako "nič nevylučujem"
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Nad sa vyjadruje presne podla vzoru premiera, nahnevany, rozkricany.
Inak ze aj vam Matovic stale viac pripomina Fica? dost rychlo padol ku podobnym odpovediam...
a koli jeho egu prideme o najlepsieho politika akeho mame... skoda skoda, Sulik bolo ozaj svetlo logiky a pragmatizmu v nasom tupom narode.
Inak ze aj vam Matovic stale viac pripomina Fica? dost rychlo padol ku podobnym odpovediam...
a koli jeho egu prideme o najlepsieho politika akeho mame... skoda skoda, Sulik bolo ozaj svetlo logiky a pragmatizmu v nasom tupom narode.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
hej totalna skoda, holt jednooky medzi slepymi je kralJednoduska napísal: ↑Pi 19. Mar, 2021, 12:05 ... skoda skoda, Sulik bolo ozaj svetlo logiky a pragmatizmu v nasom tupom narode.
bohuzial som musel v pondelok zachytit je skvele logicke a pravne korektne zmyslanie ked na TA3 vyhlasil, nieco v tom duchu: "prosim netvarme sa,ze Pcolinsky je s pravami na rovnakej urovni ako obycajni ludia" -trosku parafrazujem, lebo archiv ta3 nemam, ale myslel som,ze ma vykoti zo stolicky.
uz som pocul za vlady smeru vselico, ale toto som od sulika, aj ked ho nemusim, necakal princip rovny a rovnejsi v praxi a verejne, absurdne, obzvlast ked pri svojej praci denne vidim ako za pomaly kradnute tenisky beru sudy obvinenych do vazby na pol roka, tak toto je len zly vtip.
PZ, prokuratura, justicia maju u ludi viac ako zle renome, vratane advokatov, a taketo verejne vyhlasenie je bohapusty vyplach do tvare.
mna len mrzi,ze si sucasna koalicia svoju "sancu" konecne nieco zmenit poondiala. aj to malo co zachytim z politiky mi vacsinou akurat tak otoci zaludok.
zrejme sa zas mozme tesit na vladu "absolutne novej cistej neskorumpovanej strany hlas"
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Teraz nevim co z toho myslis ironicky a co vazne ale netusim TYA3 ani celkovo telku nepozeram, neviem ako by to bolo vynate z kotextu. ale v principe nepovedal nic nespravne, su rovni a rovnejsi bohuzial na svk je to dlhodoby problem....
a hej, do**bali to maximalne, urcite je vina na viacerych stranach ale imho je aspon 80% na pleciach matovica a jeho neschopnosti odlozit ego nabok. Aj Sulik s tym maval problemy (vid ich FB suboje) ale prosto na Igora sa nic nechyta...
a hej, do**bali to maximalne, urcite je vina na viacerych stranach ale imho je aspon 80% na pleciach matovica a jeho neschopnosti odlozit ego nabok. Aj Sulik s tym maval problemy (vid ich FB suboje) ale prosto na Igora sa nic nechyta...