Politicka debata
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Politicka debata
tiez to nesledujem, len som akurat skusal skylink live tv
to bolo v kontexte k Pcolinskemu, podozreniam a zadrzaniu (ako si ho vobec dovolili zobrat...) a pod.a
co je horsie, prezentoval to uplne vazne duchapritomne, keby bol aspon vtedy vyfukany tak to pochopim skor.
Rovny a rovnejsi mam denne v praci, takze som na to extremne citlivy, ak clovek raz zazije pravnu bezbrannost/obj. nespravodlivost, tazko sa cez to prehryznut, o to viac ked to mas ako denny chlebik
to bolo v kontexte k Pcolinskemu, podozreniam a zadrzaniu (ako si ho vobec dovolili zobrat...) a pod.a
co je horsie, prezentoval to uplne vazne duchapritomne, keby bol aspon vtedy vyfukany tak to pochopim skor.
Rovny a rovnejsi mam denne v praci, takze som na to extremne citlivy, ak clovek raz zazije pravnu bezbrannost/obj. nespravodlivost, tazko sa cez to prehryznut, o to viac ked to mas ako denny chlebik
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Jo, to je u mna podobne, nespravodlivost neznasam, prave mam pred sebou svoju prvu zalobu (zatial predzalobna vyzva poslana) lebo so mnou chce vydrbat byvaly prenajimatel...
a to uz poznas ty sam, X krat jednoduchsie by bolo tie peniaze neriesit/pristupit na kompromis ale neznasam aroganciu vplyvnych ludi, tj nenecham to tak.
a to uz poznas ty sam, X krat jednoduchsie by bolo tie peniaze neriesit/pristupit na kompromis ale neznasam aroganciu vplyvnych ludi, tj nenecham to tak.
Koho budete volit 2020?
- ten dotaznik bude potrebne upravit na:
Koho budete volit 2022?
- ten dotaznik bude potrebne upravit na:
Koho budete volit 2022?
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
odkial mame vediet, kto bude kandidovat? takto aspon vieme koho sme volili
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
skusim to pohladat, spomenies si kedy priblizne to mohlo byt?
ohladom ankety, staci dat screenshot do prveho postu a anketu zrusit alebo nahradit novou typu
Myslite si, ze v roku 2021 budu predcasne volby?
- ano
- nie
- neviem
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
skorej podaktori by uvitali anketu typu
Koho budete volit v nasledujucich volbach? 1000 alebo aj menej slovami popiste preco prave Matovica.
-Lebo Sulik
-Chcete naspat navrat mafie ?
-Lebo ochrana zdravia a zivotov
sorrac nedalo mi nerypnut.
co sa tyka predcasnych volieb najskor to ma v rukach Za Ludi. Uvidime ci sa daju kupit, alebo sa rosype klub. Sice Kolikova povedala ze odchadza z vlady ak ostane Matovic - ale tomu mozeme rozumiet ze "iba" poda demisiu.
Koho budete volit v nasledujucich volbach? 1000 alebo aj menej slovami popiste preco prave Matovica.
-Lebo Sulik
-Chcete naspat navrat mafie ?
-Lebo ochrana zdravia a zivotov
sorrac nedalo mi nerypnut.
co sa tyka predcasnych volieb najskor to ma v rukach Za Ludi. Uvidime ci sa daju kupit, alebo sa rosype klub. Sice Kolikova povedala ze odchadza z vlady ak ostane Matovic - ale tomu mozeme rozumiet ze "iba" poda demisiu.
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
quicky asi mysli tento rozhovor z 15.3.2021: https://www.ta3.com/clanok/1205574/tlak ... astie.html
od 0h17m17s to zacina o Pcolinskom, v suvislosti s jeho zadrzanim: “stat nemoze takto zaobchadzat so svojimi top uradnikmi”, “stat by nemal takto pristupovat k svojim top zamestnancom” o 0:19:45 “netvarme sa, ze top statny uradnik je presne v tom istom postaveni ako lubovolny clovek” ... “malo sa to riesit na urovni premiera v tichosti”
-
- Pokročilý používateľ
diky mirjak.
ano presne to je ono, cisty vysmech... zakon nepozna ani top nemenezerov ani oligarchov ani politikov ani inych privilegovanych co trpia falosnym sebaklamom... iba obycajnych ludi.
a ze ny bol pcolinsky top menezer o tom teda neviem tiez
ano presne to je ono, cisty vysmech... zakon nepozna ani top nemenezerov ani oligarchov ani politikov ani inych privilegovanych co trpia falosnym sebaklamom... iba obycajnych ludi.
a ze ny bol pcolinsky top menezer o tom teda neviem tiez
niekto schvalil tento krizovy rezim (podobny s vojnovym stavom), za ktoreho aj mala kradez ma fatalny efekt.. pre zlodeja tenisiek ci peciva.quicky napísal: ↑Pi 19. Mar, 2021, 14:09 uz som pocul za vlady smeru vselico, ale toto som od sulika, aj ked ho nemusim, necakal princip rovny a rovnejsi v praxi a verejne, absurdne, obzvlast ked pri svojej praci denne vidim ako za pomaly kradnute tenisky beru sudy obvinenych do vazby na pol roka, tak toto je len zly vtip.
pcolinskemu si myslim ze aj preto "vykopli dvere" lebo mame tento rezim. toto bolo kritizovane aj pri inych zatknutiach, ale ten osobitny rezim stale trva. takze organy sa maju na co "vyhovorit".
ano kvoli kovidu mat vojnovy rezim je sproste a prehnane. takto laicky vnimam sucasny shitstorm.
Spoiler: ukázať
vsimol si niekto ze sas ma uz zopar tyzdnov po krajine bilboardy?
Bodaj by nie Sulik bol cely horny uz pri prvom povolebnom priedkume. Zaciti prilezitost ako vlhka 16tka ✌
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Tie vyjadrenia ma prekvapuju, ale co uz, nechce sa mi to riesit v kontexte. Sulik v dalsich volbach nebude kandidovat, a ak to bdue ako doteraz ze dodrzal vsetky svoje vyhlasenia tak nemame o com pochybovat... bohuzial.
Nič nové, však SaS oblepila krajinu billboardami aj minulý rok koncom leta či na jeseň to bolo? Alebo sú to ešte stále tie odvtedy?
Spoiler: ukázať
nie, dva nove som si vsimol v mojom okoli
zda sa mi to zvlastne platit za kampan tri roky pred volbami a tvrdit, ze odmietaju predcasne volby
zda sa mi to zvlastne platit za kampan tri roky pred volbami a tvrdit, ze odmietaju predcasne volby
-
- Pokročilý používateľ
bola zmena trestneho zákona takze nie tak uplne mas pravdu... musi to byt trestny cin spachany v suvislosti s krízovou situáciou, tj až vtedy to je kvalifikovana skutkova podstata a su tam krasne palby...
to ako policia zasahuje nie je odovodnene prave vysie uvedenym ale tym aby boli nalezite zaistene dokazy osoby a pod. inymi slovami ak niekto vie ze ho budu vypocuvat o dva tyzdne a ma za usami, poupratuje po sebe vsetko (ak ma trosku rozumu). ked ti rano okolo 4-5 kukly behnu do domu, tak moc namietat a upratovat nebudes.
ako som pisal az tak to nesledujem, ale je nejaka sanca, ze sa spat nedostane cervena ...... ?
to ako policia zasahuje nie je odovodnene prave vysie uvedenym ale tym aby boli nalezite zaistene dokazy osoby a pod. inymi slovami ak niekto vie ze ho budu vypocuvat o dva tyzdne a ma za usami, poupratuje po sebe vsetko (ak ma trosku rozumu). ked ti rano okolo 4-5 kukly behnu do domu, tak moc namietat a upratovat nebudes.
ako som pisal az tak to nesledujem, ale je nejaka sanca, ze sa spat nedostane cervena ...... ?