neviem sa uplne rozhodnut ci je to falosna dilema alebo slippery slope
Ak je na koalicnej rade pravo veta, tym padom su si tam vsetci clenovia rovni. Na vlade sa hlasuje. Tak su ci nie su ? chlape maties ma a hlavne maties seba. Ja som ti dal argument co mi vadi, ty protiargumentujes coby keby.K Vianočnému lockdownu - akože mohli si dupnúť a mať ho aj ked Šulino nechcel...
Sa dobre pozri čo Šulino vyvádzal ako chcel neustále za každú cenu otvárať a to sú presne tie konflikty v koalícii, urobíš lockdown a šulino zbombarduje svojich partnerov že zabíjajú ekonomiku a roztrúbi to na tlačovke, cez media a podporí ho na plnej čiare opozícia, múdrosráči a podobne
Kolko krát to vyhlásil Sulík, že zabíjajú ekonomiku? Ved on dookola nič iné nevytrubuje.
Ano možu ho prehlasovať, ale potom Sulík vyhlásenia robí ako úplne rovnocenný partner!!!
vsetko, hrca ludi na jednej kope. Sami epidemiologovia {rozumej mudrosraci) boli proti. Matovic to podmienoval padom vlady. (uz teraz neviem ci prve alebo druhe)A čo bolo na plošnom testovaní zlé?
V ktorych mas podmieneny test na to aby si mohol ist od prace/do prirody/mal "vyhody" etc. ?Teraz sa testuje tak isto, denne, cez víkendy, stále a testuje sa vela vo všetkých krajinách...
Mne je jasne ze to bolo koli predlzenie nudzoveho stavu. Tak si udelime vynimky. O novele sa [nediskutovalo] prisli natiahli igelity odhlasovali za 20 minut a aj pozitivni sli dom. inak mi tvoje vyjadrenie pride ako ad baculum.To hlasovanie z poza igelitu (pre ludi co sa nie moc radi zaoberaju overenymi informaciami) bolo preto aby sa mohol predlžiť núdzový stav, keby ho nepredlžili tak dezoláti idú smelo protestovať a rozširovať covid!!! Ano už len to nám tu chýbalo!!! Nepokoje v uliciach...
Ked už teda HaDeS niečo trepneš tak si aspon overuj informácie prečo potrebovali hlasovať... A že to niekto zámerne potrhal a že členovia danej strany boli vykázaný z parlamentu, lebo si odmietli nasadiť rúško
Dalsia vec co si musis uvedomit je to, ze nudzovy stav bol povodne vyhlaseny na to, aby sa dala operativne riesit "prikazom" zdravotna starostlivost a zonglovat s lekarmi podla potreby. Ale argumentovat ze primarne musi byt nudzovy stav aby neboli protesty mi pride minimalne zvratene. Natiska sa mi paralela s pozyvacim listom od Bilaka.
Kapitan je politicka mrtvola a operovat s nim nie je relevatne. U SaS ti na operovanie 5% nevadi- ma cusat a suchat nohami zatial co mimoparlamentne 3% SNS ktore sa najskor ani v dalsich volbach do parlamentu nedostane je to uz nieco co treba brat v uvahu.Neschválená vakcína - tu zasa boli tlaky. prečo nelieči ivermektínom a podobnými nezmyslami, iný zasa vykrikovali že sa dajú zaočkovať jedine Sputnikom, dokonca sa do toho obúval kapitán Danko...
Ja za seba k Sputniku poviem, lepší Sputnik ako vôbec nič... Očkujú ním v mnohých krajinách a funguje, na nejakú byrokratickú organizáciu sa môžem z vysoka akurát tak vytoto.
A riesenie je pridat neschvalenu vakcinu ? ak to potiahnem do hyperboly, mozes potom pridat aj Fyziologicky roztok aby si vyhovel AntiVac hnutiu.
Nemohli. Pokial nemas schvalenu vackinu, tak kto je zodpovedny za pripadne vedlajsie nasledky ? Najprv to zvalili na doktorov, teraz to je /ma byt/ vagne na stat. Kde je kolektivna zodpovednost, nezodpoveda nikto. Legislativa ale o tom to je.Mohli nou očkovať každého kto mal záujem a teda nemusel čakať na nejaké poradie podla veku.
Sa pozri čo sa deje so schválenou Astra Zanecou, najskôr do 55, potom do 70, potom takmer každá krajina v EU ju STOPne, potom zasa obnoví a u nás sa odhlásia 100vky ludí z očkovania a zasa sa neočkuje, lebo niet čím - nemáš možnosť výberu zo schválených...
idem sa ja radsej venovat akvariam, lebo mam pocit ze si budes zas hucat svoje dookola.