Politicka debata
Re: Politicka debata
ako uprimne? tak tam mala ostat, vsade sa pise ake mame plne nemocnice a aka je tu situacia, vzhladom na to nemohla cakat, ze to tu bude "lazo-plazo".
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tiez som sa cudoval, ale uz dlhsiu dobu pripravovala sa vratit sem a akurat teraz im to vyslo. Ma tu rodicov, celu rodinu a ako povedala, domov je len domov. Najskor ju to ti uz taha citovo, prisla do bodu, kedy sa silno chcela vratit
edit: https://www.aktuality.sk/clanok/875622/ ... podmienky/
tieto vyzyvacky pred TV uz ny mali prestat. To sa nevedia dohotnut, predstupit pred ludi a povedat ako sa dohodli. Ze stiahne dole Sulika to som ocakval, ale ze do faka posle aj Kolikovu, to nie. TIez to schytal Seliga a Ciganikova
uz sa vyjadrilo aj SaS:
cakam kedy sa vyjadri remisova
edit: https://www.aktuality.sk/clanok/875622/ ... podmienky/
tieto vyzyvacky pred TV uz ny mali prestat. To sa nevedia dohotnut, predstupit pred ludi a povedat ako sa dohodli. Ze stiahne dole Sulika to som ocakval, ale ze do faka posle aj Kolikovu, to nie. TIez to schytal Seliga a Ciganikova
uz sa vyjadrilo aj SaS:
Spoiler: ukázať
Naposledy upravil/-a HellAngel v Ne 21. Mar, 2021, 23:09, upravené celkom 1 krát.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Podobne a nikdy som nebol tak blízko trvalého odchodu do zahraničia ako počas posledného roka - Matovičovej vlády. Stačí mi napísať kamošom v AT či CH a hneď viem ako sa má riadiť štát...a áno, koronu majú aj tam.
Pozerajú sa na nás ako na Severnú Kóreu v EU. Ani psa by sem neposlali.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Kolegova sestra žije v UK a má tam obchod a má ho ZATVORENÝ, zrovna sa o tom bavili v práci s prívržencom LSNS, ktorý tiež tvrdí ako je všade lepšie, všetko otvorené, bla bla blaHellAngel napísal: ↑Ne 21. Mar, 2021, 22:04 ty kokos len to nie, Matovic a skolstvo, rovno mozem dcere nachystat titul skola zivota, lebo ten ich do lavic neposle ani za rok
zhodou okolnosti, dnes sme sa strli na prechadzke s dcerinou spoluziackou zo skoly a s jej mamou. prisli sem pred cca pred mesiacom z anglicka, kde zili takmer 8 rokov. Rozprava, ze v anglicku je to momentalne celkom v pohode, obchody otvorene, samozrejme opatrenia, ale takmer ziadne ruska. Mali aj tvrde opatrenia, povedala cca max 2 mesiace, ked mali problem nemocnice, inac v pohode. Po prichode sem, zistila ze u nas v mestecku nie je mozne kupit topanky, skolske potreby, oblecenie, pretoze je takmer vsetko zavrete. Sme malle mesto, takzhe ziaden hypermarket ponukajuci sirsi sortiment tovaru tu nie je, tak nakoniec vacsinu veci objednala cez eshop. Krutila hlavou ako sa tu cvici s ludmi a testovanim, otvaranie/zatvaranie skor, ze keby toto vedela, tak asi s prichodom na slovensko pockaju.
Ale na druhú stranu počas prvej vlny tam dostala podporu 10 000 GBP
Naposledy upravil/-a Ivko v Ne 21. Mar, 2021, 23:33, upravené celkom 1 krát.
-
- Používateľ
Ked si myslíš že naša ekonomika, zdravotníctvo sa môže porovnávať so spomenutými krajinami tak si riadne vedlaArAsHiT napísal: ↑Ne 21. Mar, 2021, 23:15 Podobne a nikdy som nebol tak blízko trvalého odchodu do zahraničia ako počas posledného roka - Matovičovej vlády. Stačí mi napísať kamošom v AT či CH a hneď viem ako sa má riadiť štát...a áno, koronu majú aj tam.
My sa nemôžeme porovnávať ani z čechmi, ale skôr s Bulharmi a podobne. Ale ani tam sa tak nekradlo ako u nás, tam sú skrátka len chudobnejší
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
A obchod s cim? V ktorej lokalite a ake su odskodnenia? Ivko pochop, aj inde maju Koronu, aj inde maju opatrenia, ale chaos aky mame tu nemaju takmer nikde, aspon v EU krajinach
-
- Používateľ
Ale majú chaos všade, akurát majú lepšiu podporu vzhladom na lepšiu ekonomiku, protesty sú všade
https://www.teraz.sk/import/dansko-na-p ... lanok.html
https://svet.sme.sk/c/22621598/v-nemeck ... -ludi.html
A môžeš pokračovať v hladaní, ked si myslíš že inde nie je chaos
Kedy si tu pár jedincov čo dookola trepe "to len u nás", že sa tak deje takmer všade
https://www.teraz.sk/import/dansko-na-p ... lanok.html
https://svet.sme.sk/c/22621598/v-nemeck ... -ludi.html
A môžeš pokračovať v hladaní, ked si myslíš že inde nie je chaos
Kedy si tu pár jedincov čo dookola trepe "to len u nás", že sa tak deje takmer všade
Naposledy upravil/-a Ivko v Ne 21. Mar, 2021, 23:40, upravené celkom 1 krát.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Samozrejme ze su protesty, nikdy nevyhovies vsetkym, ja skor narazam, aky chaos vytvorila vlada, ako do seba palia. Tak slabeho premiera sme snad este ani nemali
-
- Používateľ
Obmedzuje ťa nejako premier? Mna absolútne...
Každý víkend si odskočím na test a neriešim cocotiny ako vy uplakané deti
Myslíš že iný premier všetko uvolní? Nie, bude to pokračovať, akurát ti to bude rozkazovať niekto iný a budu do toho nového premiera drbať tak isto...
Ach to je debata jak s malomocnými, ked si niekto myslí že svet bude od zajtra ružovejší
Každý víkend si odskočím na test a neriešim cocotiny ako vy uplakané deti
Myslíš že iný premier všetko uvolní? Nie, bude to pokračovať, akurát ti to bude rozkazovať niekto iný a budu do toho nového premiera drbať tak isto...
Ach to je debata jak s malomocnými, ked si niekto myslí že svet bude od zajtra ružovejší
Naposledy upravil/-a Ivko v Ne 21. Mar, 2021, 23:44, upravené celkom 1 krát.
No a presne to je ten problém. Dáš si aj drevo na chrbte rúbať, ale vlastne ti to ani nevadí a pôjdeš znova.
Vôbec nejde o opatrenia ako také. Skôr o ich logiku a odkomunikovanie.
Vôbec nejde o opatrenia ako také. Skôr o ich logiku a odkomunikovanie.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
S týmto súhlasím. Niektorí si vážne myslia že keď odíde Matovič, odíde korona a zrušia sa opatrenia.
Až mi zabehlo keď toto zadrel kolega, že však nech už Matovič odstúpi že už ho tie zákazy nebavia že už by rád šiel pozrieť rodinu na návštevu a pod... Akože niektorým asi fakt nedochádza že zákazy budú rovnako nech je tam kto chce.
Až mi zabehlo keď toto zadrel kolega, že však nech už Matovič odstúpi že už ho tie zákazy nebavia že už by rád šiel pozrieť rodinu na návštevu a pod... Akože niektorým asi fakt nedochádza že zákazy budú rovnako nech je tam kto chce.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Používateľ
Problém je že niekto iný nevidí čo bude dalej
Čo furt potrebuješ odkomunikovávať? Alebo čo potrebuješ logickejšie podať, navrhnúť
Je covid?
Je!
Tak neviem či ti treba každé rano chodiť šnúrky zaviazať...
Pochop že lepšie nebude do momentu, dokedy nebude covid na ústupe
Máš sedieť doma, ideálne nechodiť nikam ak to naozaj netreba a tým myslím aj poondiatu vychádzku do prírody ak to je nejaké miesto, kde sa chodia vetrať všetci
A nie sa tu dookola vypytuje jak malé decká či môžem podla nariadenia to alebo hento... Lebo podla toho môžem a podla druhého nemôžem
Naposledy upravil/-a Ivko v Ne 21. Mar, 2021, 23:52, upravené celkom 1 krát.
Problém stavu aký tu je je od začiatku zlý manažment korona krízy a stále meniace a často nelogické opatrenia, ktorým nikto nerozumie a nikto ich nedodržiava.
Veľkú časť viny nesie premiér (+jeho ľudia) a jeho poradný tím (ak nejaký má).
Veľkú časť viny nesie premiér (+jeho ľudia) a jeho poradný tím (ak nejaký má).
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Obmedzuje, vadi mi ze namiesto riesenia aktualnej situacie pokracuje vo vytvarani a prehlbovani koalicnej krizi. Namiesto toho, aby to ukoncil tam to natahuje ako traky na gadiach.
Novy premier nic neuvolni, neocakav to od neho. Mame ministrov na jednotlivych miestach, to oni maju mat pravomoc rozhodovat. Premier ma nad dnimo drzat dohlad a v pripade konfliktu ich usmernit. Nevytvarat dalsie konflikty. Deje sa presny opak. Nevie si upratat ludi pod sebou a sam prispieva velkou mierou na destabilizacii vlady
Stale rozpravas o opatreniach, ale o akych? Ziadne co davaju logigu tu nie su. Dlhodobo. Ak bolo aj nejake opatrenie dobre, tak bolo tolko vynimiek, ze uplne stratilo zmysel. Jedine kto to schytal su podnikatelia a zacinavaju to pocitovat aj ludia, lebo prichadzaju o pracu. A to este len pribudnu, pretoze firmy velke mnozstvo ludi drzi umelo na 60%, lenze dokedy?
Novy premier nic neuvolni, neocakav to od neho. Mame ministrov na jednotlivych miestach, to oni maju mat pravomoc rozhodovat. Premier ma nad dnimo drzat dohlad a v pripade konfliktu ich usmernit. Nevytvarat dalsie konflikty. Deje sa presny opak. Nevie si upratat ludi pod sebou a sam prispieva velkou mierou na destabilizacii vlady
Stale rozpravas o opatreniach, ale o akych? Ziadne co davaju logigu tu nie su. Dlhodobo. Ak bolo aj nejake opatrenie dobre, tak bolo tolko vynimiek, ze uplne stratilo zmysel. Jedine kto to schytal su podnikatelia a zacinavaju to pocitovat aj ludia, lebo prichadzaju o pracu. A to este len pribudnu, pretoze firmy velke mnozstvo ludi drzi umelo na 60%, lenze dokedy?