stava sa mi to aj par krat na den, hlavne ked prsi a ty beries lavoprudarov pravym
to s tym vlacikom sa mi uz tiez stalo... vacsinou take auto pustim pred seba, a idem za nim
stava sa mi to aj par krat na den, hlavne ked prsi a ty beries lavoprudarov pravym
150? Rozumej prekročenie o 20 km/h? To je vyblbnúť? A čo tak že by som sa niekam ponáhľal?
Zmeranú mámshiro napísal: ↑Ut 27. Apr, 2021, 18:28 Cisto zo zvedavosti, ti, co chcete chodit 160-200...zmerajte si vasu beznu kazdodennu cestu a vyratajte si, kolko casu usetrite takouto jazdou oproti MPR. Aby sme nezistili, ze usetrite 10min ale v kolonach stojite 30, takze vo vysledku ste 20min v minuse aj tak
otocil si to do absurdna...SKiLEX napísal: akoze mas dostavat zlavu na pokute len za to ze si hlupy/lenivy/whatever a nevies zarobit? a naopak uspesny clovek dostane trest naviac za to ze je sikovny a uspesny
fakt super myslienka
A to už prečo?
dalsi hrdina co rozhadzuje rukami (amg hore dole), ja len dufam ze si tu vykonnu delovicu kupoval novu na sk, a nie secondhand stocenku po "nemeckem duchodci" so zlavou.SAJBAMA napísal:
Argumenty o brzdnej dráhe ma moc netrápia, už pred rokmi som písal, keď ešte hlavnou fun police ohľadom rýchlosti bol felipe, že mám auto čo brzdí zo 100-0 lepšie ako fabia z 50-0...
Celkovo, ja som zásadne proti tomu aby bol na 150 km/h alebo kdekoľvek inde nejaký "klinec", hlavne keď to auto stojí čo stojí...
Je to absolútne absurdná predstava, že si kúpim auto za cenu bytu a neutečiem na D1 firemnej fábií 1.0TSI
Najviac absurdne to pôsobí v luxusnom segmente. Nikdy som ani s AMG Drivers package nešiel obmedzovač lebo nebolo kde, ale luxus je aj o tom že niečo mám len preto že to chcem mať, a nie preto že to využijem. Takže keď chcem mať obmedzovač na 300 km/h, a som ochotný za to zaplatiť, tak to mám v tom segmente dostať, a je úplne jedno, že toľko nikdy nepôjdem.
O tom práve je ten luxus.
Ako náhle by niečo takéto zaviedli aj v tomto segmente, tak dúfam, že to ľudia prestanú kupovať... Bol by to výsmech za tie prachy.
Cesta do práce 41km. Chodíme ju vyše 10 rokov, a každý rok je to vzhľadom na premávku horšie a horšie.
Ráno v špičke idem kľudne aj 55-62 minút. Pokiaľ je nehoda alebo kalamita - rozumej 1cm prvého snehu, tak sa mi túto "dlhú trasu" už podarilo ísť aj za 80 minúť a viac.
Večer chodím neskoro keď sú cesty prázdne. Priemerka okolo 75-80kmh. Doma som za 31-34 minút, a to mi za to stojí, keď tú trasu chodím každý deň...
psycholog schopny diagnostikovat na dialku? impossibru!SKiLEX napísal: taktiez by som si nikdy nedovolil povedat upratovacke ze je sprosta, ale u teba som o tom presvedčený
Nemas v KE kolony? Hovoril som o beznej kazdodennej ceste, 450km asi nerobis kazdy den. Na takej dlhej ceste uz to samozrejme moze daco spravit.stiv napísal: ↑Ut 27. Apr, 2021, 20:36Preco by som mal vstat v kolone a ty nie? Tak skus vypocitat 450km s priemerkou 70 100 a 120km/h kolko usetrim.shiro napísal: ↑Ut 27. Apr, 2021, 18:28 Cisto zo zvedavosti, ti, co chcete chodit 160-200...zmerajte si vasu beznu kazdodennu cestu a vyratajte si, kolko casu usetrite takouto jazdou oproti MPR. Aby sme nezistili, ze usetrite 10min ale v kolonach stojite 30, takze vo vysledku ste 20min v minuse aj tak
Co za formulku mame na toto? ... uz som par krat minal policajtov po 9 vecer
aj ty si bol dakedy opica pre svojich rodicov a starych rodicov (podla tvojej logiky), len neboli taki hlupi aby to takto hlasali, narozdiel od teba co si to povysil rovno na náboženstvo vsetci co maju trosku viac penazi ako ja su idioti, mafiani a negramotne opice lebo si mozu dovolit kupit drahsie auto alebo dve do rodiny(pre teba neakceptovateľne) a maju chut/odvahu sa svizne zviest a vyuzivat assistentov, bez ktorych dnes auta byt ani nemozu,shiro napísal: ↑Ut 27. Apr, 2021, 18:28 Preto som proti prebytku kadejakych asistentov v autach. Lebo nam tu vyrastaju opice odtrhnute od reality