nie, obyvateľstvo je premorene
COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
To boli aj Taliani a aj tak mali aj druhu vlnu. Ani zaockovani ani premoreni podla mna este nie sme az tak. No uvidime, co prinesu najblizsie dni. Aj ked tri tyzdne sme uz otvoreni a aj tak to skor klesa. Podla mna to bude kombinacia viacerych faktorov - vacsie premorenie, zaockovanie, respiratory, ludia si davaju pozor, viac - menej uz je sezona respiracnych ochoreni za nami ...
Taliani neboli premoreni, boli premorene len nejake oblasti, nebolo to celostatne
uz to bude klesat, dole to bude cele leto a stupat to zacne zase az v oktobri, ked sa zhorsi pocasie, lebo pocasie ma priamy vplyv na imunitu cloveka
virus ako taky tu s nami zostane uz nastalo
uz to bude klesat, dole to bude cele leto a stupat to zacne zase az v oktobri, ked sa zhorsi pocasie, lebo pocasie ma priamy vplyv na imunitu cloveka
virus ako taky tu s nami zostane uz nastalo
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
rozdiel bude to,ze do toho oktobra bude/mala by byt celkom dobre uz preockovana populacia. Ak nepride nova mutacia, ktora nebude uplne odolna vakcinam. Na druhej strane sa skor obavam, co v pripade dalsej vlny vymysli nasa vlada. Zo strany vlady doslo k vela pochybaniam a nie moc spravnym rozhodnutiam a v decembri sme sa dostali do situacie, z ktorej uz nebola cesta von.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
big problem je, ze sefko nczi tvrdi ze pri zboznom priani by sme v auguste nemali ani 40perct ockovanychnkde to oktober a 70perc.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
ludia sa neprihlasuju preto, lebo bola vedena negativna kampan voci AZ, ak by sa dala vybrat ockovacia latka, tak by sa prihlasili dalsie statisice ludi
okrem toho, teraz sa budu novi ockovat hlavne Pfizerom, kedze tych ma prist cez milion, Astry len 200k a ta bude pouzita hlavne pre 2. davky
okrem toho, teraz sa budu novi ockovat hlavne Pfizerom, kedze tych ma prist cez milion, Astry len 200k a ta bude pouzita hlavne pre 2. davky
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Inac za dnes uz 708 pripadov. Pozitivita 10 percent. Som zvedavy, ako sa to bude vyvijat. V KE co robili vyskum vysla premorenost 25 percent. Zaockovanych je 1 000 000 ludi, to na tom nie sme az tak zle s imunitou.
25%, ale z ludi co tam doslo... a vacsina ludi co tam dosla tak len preto ze dost pravdepodobne uz covid mali, akurat ich nezachytil ten smiesny test/vtedy nesli na test aby sa vyhli karantene
takze priemer bude o dost nizsi
takze priemer bude o dost nizsi
Ja som mal covid, aj chcel ist ale ked som videl rady tak vlastne uz ani nechcel.
.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Skilex, dava to logiku. A teraz idu na (tym padom) "vyskum" , aby zistili, ci maju protilatky. A vyhli sa cipovaniu injekcnou striekackou miesto palicky
Za dnes dost pripadov a dost vysoke percento pozitivity. Som zvedavy na zajtrajsie cisla.
Za dnes dost pripadov a dost vysoke percento pozitivity. Som zvedavy na zajtrajsie cisla.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Inak neviem ci ste zachytili, ze seychely napriek najvyssej miere zaockovanosti na svete maju stupajuce pripady covidu a neuvolnuju opatrenia :
https://www.worldometers.info/coronavir ... eychelles/
http://www.seychellesnewsagency.com/art ... %2C+groups
"Some 65 percent of the active cases are unvaccinated or have received only one dose, whilst the remaining have taken both doses"
https://www.worldometers.info/coronavir ... eychelles/
http://www.seychellesnewsagency.com/art ... %2C+groups
"Some 65 percent of the active cases are unvaccinated or have received only one dose, whilst the remaining have taken both doses"
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Ockuju Sinovacom, najslabsia vakcina, sami cinania sa priznali, ze je slaba proti povodnemu variantu a proti novsim variantom vyslovene slabo ucinna.
FVE 12.45 kWp V/Z
to len novinari su banda alarmistickych chujov, za posledny mesiac mali 4 (slovom STYRI) umrtia, celkovo za celu epidemiu >>28<<
pocet pozitivnych s asymptomatickym ci miernym priebehom je irelevantny
pocet pozitivnych s asymptomatickym ci miernym priebehom je irelevantny
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
dnes mam ostrovskeho kosice, ako tam najlahsie ist? opel si davam. dik borci.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook