Všeobecná diskusia II
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Všeobecná diskusia II
a mozem potom kupovat upgrade suchych spojok aby ma to pri nahanani niekde nenechalo a chipovat nech nemam obmedzene NM prve 3 stupne, nie diki, chcem auto do ktoreho netreba stuchat aby bolo dlhodobo pri zivote
keby to malo lepsie DSG ine ani nehladam, motor krasny.
keby to malo lepsie DSG ine ani nehladam, motor krasny.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
tie 1.8tsi sa vraj nedoziju 200k bez generalky, aspon co mam info od mechanika, asi by som sa im vyhol, nemaju dobru povest
skilex, bol som sa vcera previezt, dotankovat a po vypnuti motoru (olej 97s, okolie 20s) som ziadne prudenie vody nepocul ani pumpu, co by mala byt hore nad chladicom, proste ticho, ani sahara, nic...mozno mam vadny sluch?
skilex, bol som sa vcera previezt, dotankovat a po vypnuti motoru (olej 97s, okolie 20s) som ziadne prudenie vody nepocul ani pumpu, co by mala byt hore nad chladicom, proste ticho, ani sahara, nic...mozno mam vadny sluch?
sa predavali aj s manualom ak sa dobre pamatam
s tym dochladzovanim sa skusim spytat kamarata od VW
s tym dochladzovanim sa skusim spytat kamarata od VW
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
V tourane nie, v oktavme ano. Touran iba dsg.
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Ja som svojho casu bol uneseny s Hyundai H1 to bolo super auto, skoda, ze uz na nevyraba daju sa kupit posledne skladovky a potom zbohom. Viezol som sa s nim, dokonca som mal moznost ist kratku trasu cca 60 km a bolo to uzasne, lepsie ako svojho casu T5.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
asi si to v tom pripade porovnaval s neadekvatnou verziou T5
- Tomasjerry
- Používateľ
Preco, jednoducho zakladna oholena verzia T5 vs zakladna oholena verzia H1 (obe mali 3 rady sedadiel). Proste za tie prachy si dostal viac, lebo uz v tedy boli T5 proste drahsie, aj ked netusim preco. Mne VW nepride az taka supa premiovka ako napriklad Ferrari, alebo Maserati.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
T trieda je dost predrazena, zalezitost od VW. Volakedy moc konkurencie tato trieda nemala, ale dnes je situacia ina. Ja osobne v T triede vidim len jeden benefit a to v priestore. Komfort bieda, odhlucnenie biedne a o cene ani nehovorim.
H1 mohlo byt zaujmave auto, ale aut v tomto segmente je uz kopec. H1 nema za sebou ziadnu historiu, znacka v tych rokoch co do kvality nic moc. Radsej ako H1 by som siahol po Sienne od toyoty.
H1 mohlo byt zaujmave auto, ale aut v tomto segmente je uz kopec. H1 nema za sebou ziadnu historiu, znacka v tych rokoch co do kvality nic moc. Radsej ako H1 by som siahol po Sienne od toyoty.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Tomasjerry
- Používateľ
Vizera krasne, ale teraz ho nahradila SANTA FE. S tym segmentom tusim prisli, ci ???
T6 je draha... ale nema konkurenciu
Ford tourneo sa moze rovnat maximalne s caravellou, a aj tak je to o dost horsie auto
a potom uz ostava len trio jumpy/expert/proace, ktore su na tom tiez horsie
a ten hyundai mozes zaradit pod vsetko hore vymenovane
cize jediny realny konkurent je V class, a ten menej nestoji
Ford tourneo sa moze rovnat maximalne s caravellou, a aj tak je to o dost horsie auto
a potom uz ostava len trio jumpy/expert/proace, ktore su na tom tiez horsie
a ten hyundai mozes zaradit pod vsetko hore vymenovane
cize jediny realny konkurent je V class, a ten menej nestoji
Naposledy upravil/-a SKiLEX v Po 10. Máj, 2021, 14:37, upravené celkom 1 krát.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ako myslis ze boli prvy s H1? to nie, spominana T trieda od VW siaha podstatne dalej.Tomasjerry napísal: ↑Po 10. Máj, 2021, 14:30 Vizera krasne, ale teraz ho nahradila SANTA FE. S tym segmentom tusim prisli, ci ???
skilex: Tckova rada je v prvom rade pracant a tie verzie co su urcene pre obycajnych ludi su tie iste auta, len obuchane tapacirom. Caravele je samostatna kategoria, lebo tu uz sa da hovorit aj o komforte, slusne spracovanom interiere, len ta cena. Co mi ale najviac vadi, su tie koncernove prvky. Ked vidim rovnake ovladanie svietiel v najlacnejsiej fabke a v podsatne drahsom passate, tak len hlavou krutim.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Jaka samostatna kategoria ved to je +- to iste ako multivan. Este aj hrubku laku maju obe rovnako mizernu.
A asi tazko obuchane tapacirom ked tam mas +- techniku ako aj v passate. Ano, holobyt je holobyt a Highline je auto na urovni.
A asi tazko obuchane tapacirom ked tam mas +- techniku ako aj v passate. Ano, holobyt je holobyt a Highline je auto na urovni.
.