Zdravím,
chceme novú práčku s požiadavkami nižšie
-plnenú spredu
-do cca 8-10kg
-nech netrieska ako suseda Magda keď perie
-podľa možností nech vydrží aspoň 5 rokov
perie sa denne aj niekoľkokrát
rozpočet okolo 600€
máte nejaké rady tipy?
Ďakujem
Práčka 600€
Práčka 600€
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
Re: Práčka 600€
My máme vyše 5 rokov LG v rovnakej cenovej kategórii a spokojnosť, perie dobre ako za nova, najhlučnejšia časť prania je keď na začiatku pumpuje vodu, neviem prečo sa to vtedy tak ozýva, inak počas prania je dosť tichá, za zavretými dverami kúpeľne vôbec neruší. Model budem zbytočne dávať každý rok vydávajú výrobcovia práčok nové modely a nik netuší aký je medzi nimi rozdiel
Pre info z posledného dTestu:
Pre info z posledného dTestu:
Spoiler: ukázať
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
miele zacina na 750 a uz zakladny model je ina liga, 95kg oproti ostatnym 60kg prackam
minule mal datart 10% dole na vsetko, lebo v akcii cisto miele nenajdes(aspon nie pracky)
a na pripadne stisenie sa dava gumena podlozka, ale tato to nepotrebuje
minule mal datart 10% dole na vsetko, lebo v akcii cisto miele nenajdes(aspon nie pracky)
a na pripadne stisenie sa dava gumena podlozka, ale tato to nepotrebuje
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
hej miele som kukal.
https://www.alza.sk/miele-wca-030-wcs-d ... ssionPosts
prekvapuje ma ale záruka 2 roky oproti napr AEG s doživotnou zárukou na motor a 5 ročnou normálnou zárukou.
https://www.alza.sk/miele-wca-030-wcs-d ... ssionPosts
prekvapuje ma ale záruka 2 roky oproti napr AEG s doživotnou zárukou na motor a 5 ročnou normálnou zárukou.
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ja som vzal nieco take https://www.mall.sk/pracky/bosch-wan281 ... yAQAvD_BwE
...proste bosch ecosilence a je to podla mna mega tiche, stala mozno 400E, drahsie sa lisia viacmenej uz len detailami
Je tam nejaka predlzena zaruka na motor, niekedy aj bosch promo, drzi uz nejake 4 roky bez problemov. Hlavne tie programy nie su cisty nezmysel ako na inych prackach.
...proste bosch ecosilence a je to podla mna mega tiche, stala mozno 400E, drahsie sa lisia viacmenej uz len detailami
Je tam nejaka predlzena zaruka na motor, niekedy aj bosch promo, drzi uz nejake 4 roky bez problemov. Hlavne tie programy nie su cisty nezmysel ako na inych prackach.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X