Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Cca 2 mesiace? Bolo to nahodne, som sa po dlhsom case prihlasil na bitpandu, poslal tam zo srandy 40€ a kupil eth. Teraz tam mam 140
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
no neviem, z dlhodobeho hladiska mas eth momentalne jedno z naj
necudoval by som sa, keby eth v market cap preskocilo btc
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
spomeň si keď pôjde ku 5-8k a spadne na liter..fobos napísal: ↑Ut 11. Máj, 2021, 13:36 CageJ: tu chvilu mi tu niektori prorokovali v januari ked bol ETH na urovni 1000usd, a dnes je uz na 4 och.
ja v poslednej dobe davam stale 200e a vzdy menim menu. Ked to vyskoci na 240, odoslem si na ucet 40e a tych dve sto znova invsetujem taka baviacka pre mna. a vzdy investujem do tych coinov, ktore mali najvacsi drop
ale taka najsymptacikejsia mi je Stellar Lumens do toho lejem furt a furt som zatial zarobil klop klop
https://www.tradingview.com/chart/ETHBT ... at-itself/
Spoiler: ukázať
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Mne osobne to je je uplne jedno ja v tom mam stale 200e. Vcera som na EOS zarobil 80e. Kupil som ho rano za 224 pri 15% drope a o 21tej som ho predal za 304e , easy money
Btw nech len padne. Bude sa lepsie "investovat" dlhodobejsie. ale ja osobne toto moc necakam. Mozno nejake turbolentejsie vykyvy +/- 30% atp
Btw nech len padne. Bude sa lepsie "investovat" dlhodobejsie. ale ja osobne toto moc necakam. Mozno nejake turbolentejsie vykyvy +/- 30% atp
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Len na pripomenutie - aj na začiatku 2018 sa písalo, ako Ether nahradí BTC a bude mať vyšší mcap. Všetci vieme, ako to dopadlo (2 digit shitcoin). Pri dnešnej dominancii BTC by som bol so shitcoinami opatrný. Ak do niečoho skákať, určite so stop lossom.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no konecne som sa odhodla, 82e som pukol na coinbase bo kamos mi poslal referal a dostal som 8e a aj on daco, 8e mi doslo rovno ako neake 0,000 daco btc a za svoje 83e som kupil etherum. mozem sa spytat, mozem si v coinbase zmazat visa kartu co som musel pri registracii zadat? ked kliknem v coinbase na remove ta hned sa ma pytat ci remove account. to zmaze cely ucet?
a este ma zaujimaju penazenky, kde a naco si davate love na penazenky? nemoze to ostat visiet na coinbase? ci len cisto z bezpecnosti to pukate prec? dik
a este ma zaujimaju penazenky, kde a naco si davate love na penazenky? nemoze to ostat visiet na coinbase? ci len cisto z bezpecnosti to pukate prec? dik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
ak tam máš 90e tak to tam kludne nechaj..
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
coskoro teraz treba trafit dno btc a kupit vtedy eth
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
nie teraz treba predať všetko ETH a prehodiť na lacný Bitcoin
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ja som skusil nejake total shitcoins, celkom to islo za minuly tyzden. Len trebalo mat rychle prsty na pancakeswap
Ja mam aktualne asi najviac v Polkadot, 19-20.5 je konferencia. Toto co sa deje dnes je chvilkove zavahanie kvoli Vitalikovi a Muskovi, do 3 dni ludia zabudnu na tieto info. Co ma ale netesi, ze to dost polozilo niektore coiny co sa drzali len tak tak a tam to asi zas bude trvat, kym stupnu, ked vobec.
Ja mam aktualne asi najviac v Polkadot, 19-20.5 je konferencia. Toto co sa deje dnes je chvilkove zavahanie kvoli Vitalikovi a Muskovi, do 3 dni ludia zabudnu na tieto info. Co ma ale netesi, ze to dost polozilo niektore coiny co sa drzali len tak tak a tam to asi zas bude trvat, kym stupnu, ked vobec.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
V tomto som skepticky, lebo pri dnesnom mcap by potreboval ETH este 2,1 X tolko. Cize voci BTC by sa musel dostat na 0,16 BTC s tym, ze by sme museli predpokladat, ze mcap BTC nepojde uz hore (cize BTC ma v tomto cykle uz svoje ATH, co je podla mna kludne mozne).
www.tradingview.com/x/CWdUIeNN/
Ked si vezmem historicky dominanciu BTC weekly, tak nas deli cca 7 % od minima, ktore bolo v roku 2018
www.tradingview.com/x/zzOZbPHh/
Ak to Ether stihne, tak to bude tesne a na velmi kratku dobu. Jedno je ale iste - bol by to historicky moment pre kryptomeny.
Aktualna situacia - koho zaujima.
Zijete vsetci?
bitpanda down, coinbase down. Nakoniec predat vsetko pred par dnami nebolo uplne zle.
bitpanda down, coinbase down. Nakoniec predat vsetko pred par dnami nebolo uplne zle.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Otázne je.. ako to bude vyzerať zajtra a to nikto nevie, keďže tie skoky sú brutálne.
Jn, boli sme na 24K eur a uz 28,5
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
ADA-Cardano skáče tiež ako na trampolíne bolo chvíľku 0,81 € a zrazu 1,20 €