faugusztin napísal: ↑Po 24. Máj, 2021, 10:18
wingo napísal: ↑Po 24. Máj, 2021, 09:31
Bežní antivaxeri si na facebooku prečítajú že vo Pfizeri sú fosfáty a chloridy a oni si také svinstvo do tela nedajú
Rakovinotvorne latky sa riesia iba ked sa hlada dovod preco nieco odmietnut.
Priotom denne konzumujeme radovo vacsie mnozstva rakovinotvornych latok. Hranolky ? Alkohol ? Salama ci klobasa ? Vsetko toto je rakonivotvorne. A konzumuje sa to denne. Ale riesime nanogramy latok vo vakcine, ktoru dostanes 2x.
toto je presne vec nad cim krutim hlavovu. Denne do seba clovek napcha tolko chemie a v pohode, ale vakcina je problem. Ako ja chapem, ze niekto proste vakcinu nechce (viera, ine presvedcenie), ale ak je arkument, ze do seba neda rakovinotvornu chcemiu, tak na to nemam slov. To je presne ako s BIO potravinami v obchode. Uz sa k tomu vyjadrovaliludia z odboru, ze na pult nesmie ist potravina ktora budto nie je nejako postriekana alebo osetrena. Takze aj to BIO, nech je aj vypestovane len na kravskom lajne, nakoniec dostane istu davku chemie ked ide do obchodu. A pestovanie doma? Bez potrekov je takmer nemozne dopestovat vacsinu potravin. BIO sa nekona uz velmi dlho. Je to len marketing
Jednouska: mohil si chvilu vydrzat. Zase nikdy nevies co sa mohlo pokazit a preco nastal ten casovy sklz. Ja som bol minule s polovickouna Sone. Objednany na urcitu hodinu a nakoniec sme sa dnu dostali az po takmer 2 hodinach. Predtym ked sme tam boli, tak nas zobrali presne na cas.