tvle, co zase splietas... jasne som hovoril o zaradzovani sa v rovnakej rychlosti ako ide prud vozidiel po hlavnej... ked sa zaradzujem medzi kamiony v pravom pruhu tak sa zaradim v +- 90tke alebo kolko idu... ked 50 tak v 50tke... ked tam tam pojde prud vozidiel 150, tak sa kludne zaradim v 150, hoc za cenu ze to na dialnici kludne potiahnem par metrov aj cez odstavny pruhBlackhawk napísal: ↑Po 24. Máj, 2021, 10:49 a preco tam nedame hned 130, sak aj v 130 sa da bezpecne zaradit, nie? Pripada mi to ako keby si bol prvy krat v premavke. Aj na dialnici mas 130 a idu tam auta v rychlosti od 90 do 150. Cize tvoj teoria o zaradovani sa v 90 je ozaj iba teoria pretoze realne by tam isli auta od 50 do 110.
a zrovna tam jazdia auta/kamiony okolo tych ~90(okrem par vynimiek)
neviem o tom aby existoval bezpecnejsi sposob ako sa pripojit, ale ak o nejakom vies tak sem s nim, rad ho zacnem pouzivat
Ako som pisal, jazdim vcelku defenzivne, a pokial ma vyslovene niekto nevybrzduje/snazi sa inak naschval "vychovavat" tak ma nerozhodi asi nic
tymto som len chcel poukazat na to ze nazor danej osoby je vcelku irelevantny... ked raz dana osoba ani nevie pochopit ktorym smerom ma tocit volant ked chce cuvat dolava, tak je vcelku sebavedome krizitovat ludi okolo nej
To je jak moj ujo, co vkuse rozprava ako okolo neho jazdia len idioti, kazdy ho chce zabit, ale z vranova do KE jazdi cez presov, aby nemusel ist cez dargov, a v KE sa drzi len na dohlad od vypadovky lebo dalej sa boji
No neviem, potom som asi divny ja, alebo nerozumiemscream napísal: ↑Po 24. Máj, 2021, 10:561. zuzenie az taky problem nie, problem je ze ak davas prednost autam, ktore idu z vypadovky na VSS, tak brzdis niekedy na 0.SKiLEX napísal: ↑Po 24. Máj, 2021, 10:13 1. to ze je tam zuzenie nevidim ako problem... prejst z pruhu do pruhu sa da aj rychlejsie ako v 50tke, okrem toho na moste je 90tka
proste drviva vacsina tam chodi o dost rychlejsie, a ak uz som tam videl koliznu situaciu, tak bola o 300m dalej na 90tke
2. sam musis uznat ze bezpecnejsie je ked sa auto iduce 90 zaradzuje medzi auta iduce 90, ako ked to robi v 50tke, jeden sa chce kvoli tomu uhnut do laveho kde nevidi rychlejsie auto, dalsi sa chce zaradit do mesta tak flekuje zo 100 na 40, a potom tam piskaju pneu a same kolizne situacie
Ja by som 90 nedal ani o most dalej, kde sa vss napaja na vypadovku a zaroven sa z vypadovky boci na terasu/rastislavovu. Este je to k tomu neprehladne kvoli klesaniu z mosta. Tam mala byt davno 70. Zasadne tam jazdim v lavom pruhu.
2. to iste, ak davas prednost autam iducim z PO na mier, brzdis na 0.
Tam by si nikto sudny nedovolil dat ani 70. V spicke sa tam nejazdi ani tych 5.
z jazera cez VSS jazdim niekolko krat denne, a nikdy som tam este nezastavoval na 0, ani to robit nebudem...
mozno raz ak budem potrebovat vymenit zadny naraznik/kufor z cudzej poistky, tak tam takto naschval vyvolam nehodu, inak mi to zmysel nedava
a ten zjazd na rastislavovu/terasu tiez nevidim ako nejaky problem, staci kusok predvidat, nejazdit jak robot, vidis ze sa auto posuva, ide rozbehnut tak pribrzdis
za tie roky som tam este nikdy nemal krizovu situaciu, ani si nepamatam kedy som tam videl nejaku nehodu