Paranoja? Vies obcas ked ide niekto pomalsie v lavom pruhu, neznamena to, ze ta chce niekto vychovavat, ale moze to byt tym, ze je to proste clovek, ktory nechodi rychlo, a predstav si aj taky ma pravo ist v lavom pruhu. A to, ze ty budes za nim blikat jak chmulo situaciu len zhorsi.SKiLEX napísal: ↑Po 24. Máj, 2021, 14:53
1. Ked ta niekto NASCHVAL vychovava vybrzdovanim, blokovanim... raritna vec, ale stane sa ked ides rychlejsie
2. Ked niekto ide bezdovodne pomaly, v lavom pruhu, ma kde uhnut, ty za nim blikas, on o tebe vie, ale NASCHVAL neuhne, lebo podla neho ides prirychlo
Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Nema pravo ist v lavom pruhu. Ak predbehuje ine auto alebo objekt a dokonci predbiehaci manever, je povinny sa zaradit do laveho pruhu. Jedine kde to neplati je jazda v meste v dvoch pruhoch
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bezne X krat za den sa to u nas stava v BB na hlavnej krizovatke pod viaduktmi v centre. Su tam vedla seba dva kruhace. Bezne sa ten mensi upcha, lebo jednak je maly a tiez ludia nevedia po nich jazdit. Zbytocne vela krat cakaju a potom tam vznikaju kolony. Ludia v krizovatke tam nevidia a kazdy si samozrejme mysli, ze sa to kadu chvilu pohne. Tak sa nasackuje do krizovatky = upchaju ju. Za tie roky, co to stoji, by snad uz kazdy mal vediet, ze je ovela viac pravdepodobne, ze sa to nepohne a nestrkat sa do krizovatky. Ale kdeze...
Som maximalne alergicky na akekolvek "sofer ma predvidat". Nemam byt rovno Nostradamus? Predvidat stav vozovky, ze kolobezkar si zmysli vyboci, ze blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....Pietro sk napísal: ↑Po 24. Máj, 2021, 17:41sofer ma predvidat, aj napr ze bude zapcha, tak si das trochu skor budik aby si prisiel nacas. problem vyrieseny.shiro napísal: ↑Po 24. Máj, 2021, 09:21Ohladne busov/MHD: pustit ho je pekne, ale potom si "odmeneny" smatlanim sa 30tkou a 3x dlhsim cakanim na krizovatkach, lebo kym sa ta vec pohne, kym to zrychli, atd. Jasne ze z principu MHD nemoze jazdit tak svizne ako auto, ale tiez sa nedivim, ze sa do toho tolkym ludom nechce.
lenze taky luxus ludia na zastavke nemaju, musia sa zariadit podla harmonogramu..
niekto moze zmeskat dialkovy spoj kvoli tomu ze mestsky sa zdrzal lebo ho auta "nepustili"..
Samozrejme, ze kazdy druhy "argument" policajtov pripade problemov je, ze "vodic mal predvidat". Potrebuju obetneho baranka, ktory si to vyzerie a aby oni nemuseli rozmyslat a argumentovat. Pretoze narasta riziko, ze ich niekto posle dobre mierenym argumentom do prdele a prehraju.
Nech predvidaju chodci, cyklisti, kolobezkari, schopni zastavit na jednom metri. Nie vodic auta s brzdnou drahou 10m pri 55km/h. Nech si privstanu pasazieri MHD. Ako mozu zmeskat dialkovy bus spoj, takisto mozu zmeskat aj vlak, lietadlo, parnik...milion moznosti, skoda riesit. Stat sa moze hocico. Aj buracka a ked sa dostanu do kolony, tak maju meskanie kludne aj 30min+. A je fuk, cim cestuju.
Na to mam auto, aby som sa do ciela dostal rychlejsie a efektivnejsie, ako MHD, ktora X krat na trase stoji a pod. Vravim, ked je treba MHD pustit, nepretlacam sa s MHD za kazdu cenu, to je hlupost. Ale ked mam sancu, snazim sa bus/trolej predbehnut, aby ma nebrzdil.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Ja zase neviem pochopit, preco taxi moze pouzivat bus pruh. Ved nerobi verejnu sluzbu. On si tym zaraba do svojho vacku. To uz mozeme potom pustit aj dodavky ved tie tiez rozvazaju, len na miesto ludi tovar. V MA mame jedneho taxikara, ktory robi cest svojej profesii a naviac ma VW Golf. Ked sa stretnu 2 diagnozy tak je na ceste veselo.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
plati to aj v meste, ak su auta v oboch pruhoch a blokuje rychlejsie iduce vozidlo za nim.
v ba su "bus pruhy" riesene ako pruhy, v ktorych nemozu ist osobne vozdila. takze su to vlastne kamion-dodavko-traktor-bus pruhyTomasjerry napísal: ↑Po 24. Máj, 2021, 19:48 Ja zase neviem pochopit, preco taxi moze pouzivat bus pruh. Ved nerobi verejnu sluzbu. On si tym zaraba do svojho vacku. To uz mozeme potom pustit aj dodavky ved tie tiez rozvazaju, len na miesto ludi tovar. V MA mame jedneho taxikara, ktory robi cest svojej profesii a naviac ma VW Golf. Ked sa stretnu 2 diagnozy tak je na ceste veselo.
ITX >>> ATX
- shiro
- Pokročilý používateľ
V BB nemame vyhradene BUS pruhy, takze preto som to nevidel. Ale ak takuto smejdovinu robia, tak krutim hlavou
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
chod prosim vratit vodicsky preukaz, si nebezpecny .. a najlepsie aj psychotesty cestou. Dakujemshiro napísal: ↑Po 24. Máj, 2021, 19:39Som maximalne alergicky na akekolvek "sofer ma predvidat". Nemam byt rovno Nostradamus? Predvidat stav vozovky, ze kolobezkar si zmysli vyboci, ze blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....Pietro sk napísal: ↑Po 24. Máj, 2021, 17:41sofer ma predvidat, aj napr ze bude zapcha, tak si das trochu skor budik aby si prisiel nacas. problem vyrieseny.shiro napísal: ↑Po 24. Máj, 2021, 09:21Ohladne busov/MHD: pustit ho je pekne, ale potom si "odmeneny" smatlanim sa 30tkou a 3x dlhsim cakanim na krizovatkach, lebo kym sa ta vec pohne, kym to zrychli, atd. Jasne ze z principu MHD nemoze jazdit tak svizne ako auto, ale tiez sa nedivim, ze sa do toho tolkym ludom nechce.
lenze taky luxus ludia na zastavke nemaju, musia sa zariadit podla harmonogramu..
niekto moze zmeskat dialkovy spoj kvoli tomu ze mestsky sa zdrzal lebo ho auta "nepustili"..
Samozrejme, ze kazdy druhy "argument" policajtov pripade problemov je, ze "vodic mal predvidat". Potrebuju obetneho baranka, ktory si to vyzerie a aby oni nemuseli rozmyslat a argumentovat. Pretoze narasta riziko, ze ich niekto posle dobre mierenym argumentom do prdele a prehraju.
Nech predvidaju chodci, cyklisti, kolobezkari, schopni zastavit na jednom metri. Nie vodic auta s brzdnou drahou 10m pri 55km/h. Nech si privstanu pasazieri MHD. Ako mozu zmeskat dialkovy bus spoj, takisto mozu zmeskat aj vlak, lietadlo, parnik...milion moznosti, skoda riesit. Stat sa moze hocico. Aj buracka a ked sa dostanu do kolony, tak maju meskanie kludne aj 30min+. A je fuk, cim cestuju.
Na to mam auto, aby som sa do ciela dostal rychlejsie a efektivnejsie, ako MHD, ktora X krat na trase stoji a pod. Vravim, ked je treba MHD pustit, nepretlacam sa s MHD za kazdu cenu, to je hlupost. Ale ked mam sancu, snazim sa bus/trolej predbehnut, aby ma nebrzdil.
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Nebudem ak si dorobis autoskolu.
https://auto.pravda.sk/doprava/clanok/5 ... -spomalit/
Vsetci co nepustate busy, tak dufam, ze mate KASKO inde ako v kooperative
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
1. Pravo je to posledne co na to maBlackhawk napísal: ↑Po 24. Máj, 2021, 19:07Paranoja? Vies obcas ked ide niekto pomalsie v lavom pruhu, neznamena to, ze ta chce niekto vychovavat, ale moze to byt tym, ze je to proste clovek, ktory nechodi rychlo, a predstav si aj taky ma pravo ist v lavom pruhu. A to, ze ty budes za nim blikat jak chmulo situaciu len zhorsi.SKiLEX napísal: ↑Po 24. Máj, 2021, 14:53
1. Ked ta niekto NASCHVAL vychovava vybrzdovanim, blokovanim... raritna vec, ale stane sa ked ides rychlejsie
2. Ked niekto ide bezdovodne pomaly, v lavom pruhu, ma kde uhnut, ty za nim blikas, on o tebe vie, ale NASCHVAL neuhne, lebo podla neho ides prirychlo
2. Hej, aj nasledny prostrednik je paranoja
Clovek akeho popisujes ty mi je relativne uprdele... predsalen ked doletim za nim vo vyssej tak treba brat ohlad na to ze ani ja sa nespravam uplne standardne... maximalne ked to trva pridlho tak smerovka dolava, to je take decentne, nenasierajuce, neagresivne
Hovorim vyslovene o cloveku ktory to robi naschval a cielene
Vybrzdi ta
Nalepi sa dolava a zrovna rychlost s kamionom v pravom pruhu
Ides ho konecne obehnut cez kilometer volny pravy pruh a on zadrbe plny plyn aby ta blokol
Vacsinou ho potom niekde pritlacis a on po tebe zacne blikat, snazi sa ta dobehnut, pomstit
Cim rychlejsie ides v premavke, tym skor narazis na podobneho dementa ktory sa prave rozhodol ze ides prirychlo a on ta ide vychovavat
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
a veru ze mame... aj ked teraz je rozdrbany kvoli povodnovemu muru
https://goo.gl/maps/MPm43DwzP9iQX2YA6
Predbiehať hej, ale nie blokovať jazdou rovnakou rýchlosťou ako vozidla v pravom pruhu viď príklad čo dával skilex.
ITX >>> ATX
Čo ti poviem, neprekračuj MPR a nebude mať potrebu ťa vychovávať A nemôžeš sa na neho ani hnevať, áno porušuje predpisy, ale to robíš aj ty. Vidí že policajti ťa nechytajú tak berie spravodlivosť do vlastných rúk ako taký Batman
Ako nevravím že to nie je nebezpečné, ale furt sa musím smiať nad tým dvojakým metrom
Ako nevravím že to nie je nebezpečné, ale furt sa musím smiať nad tým dvojakým metrom
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
Uz ta vidim ako pustas kazdy bus, stojis na kazdom prechode, vzorny vodic....a potom sa divis ze ti cesta cez mesto trva hodinu, miesto 20min. A za tebou 20 nastvanych vodicov, ktorych tym zdrzujes, snaziacich sa ta predbehnut. Kto je tu nebezpecny?
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB