Politicka debata

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...

Budú podľa vás predčasné voľby v roku 2021?

Áno
14
29%
Nie
28
57%
Neviem
7
14%
 
Celkom hlasov: 49

Používateľov profilový obrázok
beardie
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3352
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa beardie »

odkedy sa tema otvorila verejnosti, tak v CR/SR nastal prepad akceptacie
lgbt.jpg
v minulosti sa hovorilo, ze ak by ludia mali pristup k informaciam, tak by sa ludstvo posunulo dalej, vidime, ze pristup k informaciam nestaci, potrebne je i chapat ich
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Používateľov profilový obrázok
bepetko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 562
Dátum registrácie: Št 11. Apr, 2019, 11:08
Bydlisko: Bratislava

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa bepetko »

ešte napíšte, že keď vidíte černocha na ulici zamykáte auto :-D studnica stereotypov
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
Používateľov profilový obrázok
dendroid
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 3673
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa dendroid »

To nie je studnica stereotypov, mne to je zial neprijemne sa pozerat na dvoch chlapov ako sa olizuju. Asi nie som jediny a asi v tom bude nieco prirodzene. Rovnako ako to, ze chlapov rajcuju lesby. Cernosi ani nic ine mi nevadia ani nebudu. A nech su spolu kludne a nech si idu po ulici ale olizovat sa tam fakt nemusia. Ale ked sa to tebe paci, kludne sa na to pozera. Doma, videi je viac nez dost :D

Este k tym pochodom, ako fakt cista retardacia . Zvolit si takuto formu prezentacie za ucelom ziskania sympatii ludi. Ukazovat polohole rite v latexe. A potom sa divia, ze ludia sa boja, ze niekto taky si bude moct adoptovat deti. Ale co uz cakat od ludi ine, aj Matovica si zvolili, ludia nie su velmi racionalne tvory. Darmo ze su akoze inteligentne.

Smutne je na tom to, ze na to doplacaju ti, co nemaju excentricke voyerske exhibicionisticke sklony. Ti su radsej doma zalezeni a nepotrebuju o sebe davat vediet.
Používateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2508
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa paranoid.asian »

to fakt sa chce niekto staviat do pozicie homomodnej policie?
funfact, nie kazdy gaypar musi mat nutne jedneho clena paru s kratkymi vlasmi.
kolko ich realne poznas?
a co damy, nase mamy, ktore si s narastajucim vekom skracuju vlasy? a nejsu gay o.O

"cela kritika spociva v tom, ze chuda decko sa scvokne v dospelosti, lebo ma dve matky a chyba mu reprezentacia zenskej a muzskej roly."
no a tu by sa mala niekde zacat prevychova. preco by sa malo dieta scvoknut, a preco by malo byt za to sikanovane, ked mozme amali bys me, spolocnost nastavit tak,a by sa akceptovalo v podstate to, co je uplne bezne a v prirode normalne.
ja stale verim, ze ludia i na sk, sa raz otocia dozadu a pri pohlade na svoju historiu daju strasny megafecapalm, nad tym, co sa tu stvaralo.
btw, k tej muzskej a zenskej role. a co decka, ktore vyrastaju v spolocnosti matky a jej mamy, ked ich otec opustil/zomrel a nemaju ziadny problem s rozoznavanim tychto uloh.
pretoze je to uplny nezmysel.

"A aby sme boli objektivni, za nevrazivost ludi si mozu do znacnej miery sami vdaka tym ich uchylnym pochodom. To je tiez logika za vsetky drobne. Prezentovat sa ako uchyl a divit sa, ze ich ludia nemusia."
toto je presne co hovorim, zmyslanie zamrznute v stredoveku. tiez kazdeho veriaceho krestana povazuje zvysok sveta za teroristu, lebo este v 90tych vyhadzovali podaktori prepati do vzduchu polikliniky, kde sa robili interupcie a vrazdili doktorov, ktori ich vykonavali?

a stale plati, radsej 100 duhovych pochodov (neviem co je na duhe uchylne) s ludmi ktori sa trocha vystredne oblecu (a co teraz? komu ublizia? ci sa bojis ze sa ti to zapaci a budes sa obliekat rovnako?) ako 100 fasistickych pochodov, kde su tiez vystredne vyobliekani pomyleni dezolati, ktorych jedinym zivotnym uspechom bolo to, ze sa narodili ako bieli a mali to stastie, ze sa im dostalo slusnej vychovy. ale zial, bolo jej malo.
kolko zranenych ludi ostane po takychto pochodoch?

to ze sa tam pride niekto tak predvadzat, je proste tak. nemozes tych ludi odtial vyhodit, pretoze by si poprel najpodstatnejsiu myslienku svojho pochodu, tolerancia.

ale rovnako ako kazdy krestan nie je terorista, tak ako kazdy moslim nie je terorista, tak nie kazdy z lgbti ma potrebu sa vystredne obliekat.

btw, aky mas nazor na karneval v brazili? ti ludia, su casto i hetero, a vychovavaju deti. o.O
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v Pi 28. Máj, 2021, 10:27, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
::: ...
Používateľov profilový obrázok
kllr007
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5392
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa kllr007 »

no co som videl par foto z tych pochodov, kde bol dokonca problem ze sli aj okolo skol a pod, tak keby som sa niekto tak obliekol tak ma zavru za verejne pohorsenie a nevhodne spravanie v pritomnosti mladistvych.

Pointa je ze ak sa medialne prezentuju ako sa prezentuju a ziadaju akceptaciu (moze to byt co i len 1%, to je irelevantne) tak samozrejme ludia su tym pohorseny.

Ja sa opytam inac, ako je na slovensku gay diskriminovany ? poznam par ludi, aj v minulom zamesntani par kolegov, vsetko fajn ludia.
Osobne si myslim ze najviac pistia o nejakej neakceptacii ludia co nerobia nic ine len v kazdej vete spomenu ako su oni gay a chudacikovia.

Ani proti vegetarianom nic nemam ale ked mi kolegyna 10x za den pripomenula ako ona je vegetarianka a furt dookola, tak uz mi to fakt liezlo krkom, samozrejme ked sa ozveš tak si zly mäsožravec ktory ju nechce akceptovať.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Používateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2508
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa paranoid.asian »

tak, ze narodili sa na tomto sutry rovnako ako ty, ja
platia rovnako dane ako ty i ja
dodrzuju a platia pre nich rovnake zakony ako pre teba i mna
ale ked sa chcu zenit/vydavat, tak na to musi byt uplne iny papier?
preco by to malo byt ine? a tym ze to bude ine, bude to zasa len o tom istom ako doteraz.
nebudu akceptovani zvyskom spolocnosti ako rovnocenni, pretoze budu mat iny papier.
a netyka sa to len spoluzitia, ofc.

a btw,
adopcie.
uz ste si niekedy aspon pozreli, ako cely ten proces vyzera?
normalne zabehnute hetero pary s vlastnymi detmi casto nedostanu to dieta do opatery.
je to dlhy a narocny proces
i googled it for you: http://adopcia.sk/home/a-pre-dospelych/ ... e-adopcia/

mate zamlzene predstavy populstickymi kravinami hlupakov a blbeckov, ktori vam nahovorili, ze gay dostane nejake vysostne pravo vyberu dietata ako vo vecierke, ked si pride kupit pepsi a chipsy.
Spoiler: ukázať
::: ...
Používateľov profilový obrázok
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2273
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA (work) Velke Levare (home)

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa Tomasjerry »

Vsetci tu kricia ko je diskriminovany ten, alebo onen. Ja vam napisem, kto je najviac diskriminovany: Biely helerosexual s rodinou, ktory musi zivit deti a manzelku na materskej. Takyto clovek vedomi si svojej situacie a vedomi si toho, ze nemoze si dovolit sediet doma na podpore je najviac diskriminovany na slovensku. Mensiny, inak orientovany, minoritne skupiny veriacih, vzdy sa nejde neaka organizacia (mimovladny paraziti), ktora zacne kricat a poukazovat ako sa porusuju ich prava, ale kto sa zastal kedy nas obycajnych pracujucich ludi --- NIK :(
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
Používateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2508
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa paranoid.asian »

:)
Spoiler: ukázať
::: ...
Používateľov profilový obrázok
HaDeS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 754
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava/#overclocking

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa HaDeS »

@paranoid.asian
tu si dovolim nesuhlasit.

vybehni holou prdelou na namestie. Uz aj ta zbalia za verejne pohorsovanie a boh vie co este. Ale ako zacnes vykrikovat na plnu hubu ze si gay/transgenter alebo kristus boh vie co, uz je to v poriadku, lebo len prezentujes svoju orientaciu. Pozitivna diskriminacia je rovnako svihnuta ako ta negativna. tak isto do toho sudka s kludnym svedomim hodim aj feministky a kvoty na pocty zien na tych ci onych postoch (ale len samozrejme riadiacich, lebo sak $$$)

Na margo duhovych pochodov a mat radsej 100 duhovych nez jeden nackovsky - to myslis vazne ? jako mam si vyberat mensie zlo ? Jedni svihnuti rovnako ako druhi. Len vykrikuju svoje hesla - majorita prisposobte sa nasej inakosti. Pre oba extremy treba postupne edukovat spolocnost aby sa na to pripravila ci uz prijatim alebo odmietnutim.

Na margo deti - minimalne v nasich koncinach spolocnost na to nie je pripravena. Mozno o 20-30 ci xyz rokov bude, ale teraz nie je. Decko nezcvokne z dvoch mam ci dvoch otcov. Decko scvokne z postoja okolia ktore je ake je a nebudeme si davat ruzove okuliare, ze dve duhove parady to zo dna na den zmenia. Imho v tejto nasej konzervativnej polocnosti ten moj baj oko odhad posunu o dalsich xy rokov dalej.
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 12327
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa HellAngel »

problem nie je zrejme akceptovat gayov a lesbi. TIez poznam osobne par ludi co su opacne orientovany a nemam stym problem. Vadi mi ale pohlat na dvoch laskujucich chlapov. Pride mi to neprirodzene. Moj nazor, moj postoj. Nikomu ho nevnucujem ci je spravny alebo nie. Problem vidim v tom, ako sa tieto skupiny prezentuju. Snazia sa velmi vytrcat. Nevidim problem v tom, ze sa snazia upozornit na tuto problematiku, ze si chcu najist nejake svoje miesto v spolocnosti, ale napriklad tie pochody su casto cez ciaru a pri pohlade na istych ludi mi je zle.
Takisto za rodinu povazujem muz, zena a deti. Nie inac. To ale neznamena, ze neakceptujem ako rodicovsky par zena/zena, muz/muz. Len mi to pride divne a to dieta sa moze citit v takomto rodicovskom pare zmatene. Hlavne zo svojej sexuality. Necudu, ze sa v poslednych rokoch nevedia rozhodnut ake pohlavie vlastne su a mame tu vznik dalshieho pohlavia a niekolko roznych sexualnych skupin.
Pretlacanie LGBTI mi pride moc agresivne a skor v ludoch vznikne odpor ku tejto komunite ako sirsia akceptacia. Tiez pretlacanie v tomto kraji nie je na mieste. Treba brat do uvahy konzervativnost velkej casti europy.

Akceptovat u mna neznamena nieco silou mocou pretlacat a snazit sa za kazdu cenu si presadit svoje. Agresivita len vyvola u istych ludi dalsiu agresivitu, nie pochopenie. Ale spet ku tej veci s tou odfotenou duhou. Je to chore, ze niekto vidi v niecom takomto hned pretlacanie LGBTI a pise nenavistne komentare.
NB: Asus ROG Strix G16
Používateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2508
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa paranoid.asian »

@HaDeS
obliekat sa vystredne este nikoho nezabilo, nikomu to neublizuje. ak ta boli taky pohlad, tak sa nepozeraj.
fasizmus co robi, uz hadam kazdy dobre vie.

a myslim, ze su to diametralne dve odlisne veci, ktore nejde nijak spajat.
a taktiez, porovnavas dve rozdielne situacie/akcie.
oznamena verejna akcia vs nahodny okoloiduci, ktory to rozbali v ulicke na random neznamu osobu.
aj teba pohorsuju karnevaly v brazilii?

pamatam si na videjko zo stareho mesta ba, ako si to naha zena dala krizom cez ulicky a bola pri tom natacana.
ludia z terasiek len pocumovali.
neviem sice, ci to niekoho vtedy pohorsilo, ale mam taky pocit, ze ak by toto iste spravil chlap, ze by sa nedostal ani ku prvej teraske a niekto by uz po nom hadzal deku.

a ano, seriozne.
radsej budem mat na ulici vysmiatych ruzovych ludi, ako nasratych hnedych bitkarov.

@hellangel
"Pretlacanie LGBTI mi pride moc agresivne"
oh, ake krasne vyplakavacky.
dospely biely hetero dominantny jedinec, si nedokaze odfiltrovat svoje okolie.
a rozkopanie dvoch chalanov v trencine, co sa drzali za ruky nebolo agresivne?
tiez potrebujes manual na mikrovlnku, aby si tam nedal susit dieta?

ked je nutne, aby bol nejaky nazor pocut, tak na seba strhne pozornost. trebarz aj ruzovym latexovym oblekom.
lebo ak su utlacane niekoho prirodzene prava, treba sa ozvat naozaj hlasno.

ja viem, ze by vam to velmi vyhovovalo ak by to bolo, ze tu si kricte na okraji mesta nech vas nikto nepocuje a potom drzte huby a pridte poslusne platit dane.
no to veru nie.
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v Pi 28. Máj, 2021, 12:02, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
::: ...
Používateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6764
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa molnart »

dendroid napísal: Pi 28. Máj, 2021, 10:05 mne to je zial neprijemne sa pozerat na dvoch chlapov ako sa olizuju.
mam pre teba zlu spravu, ak pravidelne vidis chlapov sa olizovat tak je asi problem v tebe a chodis na nespravne miesta. ja som chlapov nikdy sa olizovat nevidel, mozno tak na pornhube ked som raz klikol vedla. pre mna je neprijemne sa pozera na olizovanie aj hetero parov na verejnosti a este viacej je mi neprijemne pozerat sa na bandu 13-15 rocnych deti na autobusovych zastavkach ako tam hulakaju, fajcia a piju ale to je samozrejme celospolocensky uplne v pohode lebo je to historicke dedicstvo ci co. no ak by som si mohol vybrat radsej nech sa tam uz radsej nejaki chlapi olizuju.
dendroid napísal: Pi 28. Máj, 2021, 10:05 Este k tym pochodom, ako fakt cista retardacia . Zvolit si takuto formu prezentacie za ucelom ziskania sympatii ludi. Ukazovat polohole rite v latexe.
fakt by ma zaujimalo kde byvas ze musis tie pochody strpiet pod barakom asi niekolkokrat do tyzdna. ja som taky pochod ani hole rite nikdy nevidel, ale v principe podporujem vsetko co vie nasrat stamgastov slovenskych krciem ktory popri pive kukaju debilny futbal alebo hokej...
Tomasjerry napísal: Pi 28. Máj, 2021, 10:50 Ja vam napisem, kto je najviac diskriminovany: Biely helerosexual s rodinou, ktory musi zivit deti a manzelku na materskej.
Zivit deti a manzelku je volba, nie postihnutie, ani nikto ho do toho nenutil. Niekto sa rozhodol svoje prachy minut na chlast alebo na cesty okolo sveta, niekto si kupuje historicke auta alebo zbiera drahu techniku, iny sa to rozhodol "minut" na rodinu a deti. Preco by si jeden zasluzil vacsiu podporu ako druhy? Navyse mozeme polemizovat o moralnosti rozhodnutia mat deti, lebo okrem toho ze zivot sposobuje utrpenie detom aj celej planete. Clovek je najhorsie zviera na zemi ktore nemalo nikdy vzniknut.
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: GigaByte Eagle GeForce RTX 3060 Ti OC HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx (2018) 650W Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
Notebook: HP EliteBook 840 G6 Core i5 8265U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Server: HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
Phone: Samsung Galaxy A52s
Tablet: iPad Pro 11 (2018)
Používateľov profilový obrázok
dendroid
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 3673
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa dendroid »

paranoid.asian napísal: Pi 28. Máj, 2021, 10:19 to fakt sa chce niekto staviat do pozicie homomodnej policie?
funfact, nie kazdy gaypar musi mat nutne jedneho clena paru s kratkymi vlasmi.
kolko ich realne poznas?
a co damy, nase mamy, ktore si s narastajucim vekom skracuju vlasy? a nejsu gay o.O

"cela kritika spociva v tom, ze chuda decko sa scvokne v dospelosti, lebo ma dve matky a chyba mu reprezentacia zenskej a muzskej roly."
no a tu by sa mala niekde zacat prevychova. preco by sa malo dieta scvoknut, a preco by malo byt za to sikanovane, ked mozme amali bys me, spolocnost nastavit tak,a by sa akceptovalo v podstate to, co je uplne bezne a v prirode normalne.
ja stale verim, ze ludia i na sk, sa raz otocia dozadu a pri pohlade na svoju historiu daju strasny megafecapalm, nad tym, co sa tu stvaralo.
btw, k tej muzskej a zenskej role. a co decka, ktore vyrastaju v spolocnosti matky a jej mamy, ked ich otec opustil/zomrel a nemaju ziadny problem s rozoznavanim tychto uloh.
pretoze je to uplny nezmysel.

"A aby sme boli objektivni, za nevrazivost ludi si mozu do znacnej miery sami vdaka tym ich uchylnym pochodom. To je tiez logika za vsetky drobne. Prezentovat sa ako uchyl a divit sa, ze ich ludia nemusia."
toto je presne co hovorim, zmyslanie zamrznute v stredoveku. tiez kazdeho veriaceho krestana povazuje zvysok sveta za teroristu, lebo este v 90tych vyhadzovali podaktori prepati do vzduchu polikliniky, kde sa robili interupcie a vrazdili doktorov, ktori ich vykonavali?

a stale plati, radsej 100 duhovych pochodov (neviem co je na duhe uchylne) s ludmi ktori sa trocha vystredne oblecu (a co teraz? komu ublizia? ci sa bojis ze sa ti to zapaci a budes sa obliekat rovnako?) ako 100 fasistickych pochodov, kde su tiez vystredne vyobliekani pomyleni dezolati, ktorych jedinym zivotnym uspechom bolo to, ze sa narodili ako bieli a mali to stastie, ze sa im dostalo slusnej vychovy. ale zial, bolo jej malo.
kolko zranenych ludi ostane po takychto pochodoch?

to ze sa tam pride niekto tak predvadzat, je proste tak. nemozes tych ludi odtial vyhodit, pretoze by si poprel najpodstatnejsiu myslienku svojho pochodu, tolerancia.

ale rovnako ako kazdy krestan nie je terorista, tak ako kazdy moslim nie je terorista, tak nie kazdy z lgbti ma potrebu sa vystredne obliekat.

btw, aky mas nazor na karneval v brazili? ti ludia, su casto i hetero, a vychovavaju deti. o.O
Uff, ty si nejaky mudry velmi a sebavedomy a polarizovany. To su vsetko vlastnosti, ktore zial sposobuju, ze sme tam kde sme v tejto krajine.
To s tou homomodnou policiou myslis vazne ? Kde su potom hranice co je OK a co nie ? Najblizsie pojdem ja oryhany smradlavy, tak to tiez bude OK ? Alebo chodit s holym vtakom po ulici ? Presne ako ti napisali, ja ty alebo hocikto iny by za to dostal podmienku najskor alebo mastnu pokutu. Ved ked sme taki tolerantni, preco by sme nemali tolerovat aj to, ze niekto smrdi, lebo sa mu nechce umyvat. Podme tolerovat vsetko.

Pocet lesbickych parov ti zial nezratam, absolutna vacsina zodpovedala scheme, ktoru som popisal. Dalej vytrhnes z kontextu nejake vlasy a mamicky. Ak nechapes, nejde tu len o vlasy ale o celkove vystupovanie atd. A zrejme tiez nechapes, ale mojou snahou bolo vyvratit tento argument niektorych anti LGBTI ludi. Nechapem, preco si to obratil proti mne. Ja som si to nevymyslel ani sa s tym nazorom nestotoznujem. Tu nejde dalej o ziadne rozoznavanie roli, tu ide o vztahove fungovanie a su to komplikovane veci. Akosi sa vela odbornikov aj ludi zo zivota zhodne, ze mnohi z tych, co vyrastali len s jednym rodicom OK v zivote nie su. Poznam zopar tiez. Dalej nechapem, co sa do mna obuvas s adopciami. Velmi dobre viem, ako to s adopciami funguje a vedel som to tak pred 11 rokmi uz, zrejme o trosicku skor ako ty. Ak sa nemylim, nikde som nepisal, ze som proti adopciam, prave naopak. Akurat som ti napisal, ako bezny clovek uvazuje. A raz darmo, ked bezny clovek, a to nemusi byt kotlebovec, vidi chlapika s holou prdelou na pochode, tak si rozmysli, ci bude za adopcie takymito ludmi. Darmo je ich 99 percent v pohode, ked sa taktoo prezentuje mensina a zvysnych 99 percent chce mat pokoj. Celkovo mam dojem, ze ti nedoplo, o co mi ide a domyslas si, vytrhavas z kontextu a vedies tu ultraliberalny jihad, zial si si vybral zlu obet.

Dalej pevne verim, ze sa ludia o 100 rokov, ak nahodou dostanu rozum, budu zastavovat nad tym, ze niekto bojoval za svoje prava ukazovanim holej prdele. A nie ze sa dopracujeme k tomu, ze chodit s holou chlpatou ritou bude norma. Lebo chodit s chlpatou ritou po ulici v sprievode je rovnako mimo ako katolicky a akykolvek iny terorizmus.

Pisal si tu nieco o inteligencii, znova ti zopakujem, ludom chyba racionalnost a tebe tiez. Inteligenciu si mozes strcit za klobuk, ked ju vyuzijes na polarizaciu a podobne. Aj Kotleba je inteligentny a co z toho ? Keby si tu racionalnost v sebe mal, tak by si chapal, ze veci nie su ani cierne ani biele, ako to tu prezentujes ty. Nic to, idem sa ja kajat, ze som taky strasne netolerantny a ze nemam chut sa pozerat v meste ked si pojdem kupit Adidasky :D na chlapa v latexe s chlpatou ritou ako tancuje na jednorozcovi :D Koncim tuto debatu, nerad diskutujem s ludmi, s ktorymi sa na iste temy diskutovat neda a ktori su polarizovani. Ty budes nejaky ten ultraliberalny alternativny typ, co zamrzol v zmyslani 16 rocneho. Aj ja som mal taketo nazory. Pred 15 rokmi.
Používateľov profilový obrázok
HaDeS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 754
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava/#overclocking

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa HaDeS »

@paranoid.asian

obavam sa ze tu sa nezhodneme. Oba extremy su velka velka minorita. Dokonca kotleby su snad este mensia minorita co sa poctov tyka (ak teda zoberiem stereotypne cislo 4%) Oba extremy vykrikuju ako ich treba ich videnie sveta akceptovat majoritou. V tomto principialne nevidim rozdiel.Mozno jedine v tom ze kotleby su uz ako-tak spolocnostou odmietane lebo predsa len nejaka ta vychova a edukacia tu je. Duhovi su rovnako agresivni v propagande len z opacnej strany barikady. Jedna minca dve strany.
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Používateľov profilový obrázok
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2273
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA (work) Velke Levare (home)

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa Tomasjerry »

Tak prosim potom mi vysvetli preco stat takto diskriminuje pracujucich ludi. Vsetky minority vratane tej najpocetnejsej budu mat vyhody (teraz prispevok 333 na dieta). Potom sa necuduj, ze aj bezny ludia flustrovany takouto politikou sa radsej stanu fasitami a nacistami. Ideologoia je jedna vec, flustracia z toho ako sa vsetci musia sklonit pred LGBI a podobnymi zvratenostami je smiesna. Si predstav, ze to mas vysvetlit 5 rocnemu dietatu, lebo to pomaly aj tecie z vodovodu. Ono to nechape. Preco moze byt jeden den dievca iny zase chlapec - ma dojem, ze to musi, lebo vsade sa to takto prezentuje. Nasa prezidentka podporuje verejne utlacenie majority hlavne tym, ze odmietla vyhlasit predcasne volby.

PS.: Problem fasistickych stran a normalnych volicov je ten, ze taketo strany su silne izolovane od ostatneho spektra. Mozno prave verejna izolacia drobnohlad je to, co ludia chcu, standardnym stranam ukazat - nehceme uz sluby a rozkradanie republiky. Takze moze nastat volebny pat.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)

Návrat na "Debata o všetkom"