Zdar
Asi budem stavat bednu pre sub bude bez baz reflexu objem cca 70 - 90 L repro ARN 312 00
A teraz problem vychadza mi takto toto je pohlad zo zadu
co vy na to ?
Box pre sub
prave som sa dozvedel jednu nemilu vec takze mi ta bedna bude asi na 2 veci ... kamarat odpalil moj milovany zosilovac Tesla Studio 70 nech je jej zem lahka
btw nema niekto schemu(navrh na plosak) na zosik(+pred.zos) cca 70 - 100 W ale taky so aj vlastnorucne postavil a je koplet bez IO ?
ideal by bolo keby bol aj zdroj aj konec aj pred. zos na jednej DPS
btw nema niekto schemu(navrh na plosak) na zosik(+pred.zos) cca 70 - 100 W ale taky so aj vlastnorucne postavil a je koplet bez IO ?
ideal by bolo keby bol aj zdroj aj konec aj pred. zos na jednej DPS
aj na to snad hadam pride ... vzdy riesim ten isty problem ked su $ tak neni cas a naopak ... no potrebujem to takto spravit bo sa mi neche tahat stale zos. zo skusobne a toto by som pouzival aj ako ,kombo, na doma k base susedia budu mat radost ... no nic idem este potrapit uja gogla ci nevypluje nejaky navrh plosaku a ked nie tak asi spravim ten aldax
edit Tak som u nas ,v dedine, pobehal vsetky elektra co poznam (je ich asi 2,5 ) a v ponuke mame ,super stavebnice koncov za super cenu, asi taky styl ze v obvodoch su integrace (sice nie namiesto koncov ale su tam ) a stoji to len 800 Sk z toho mi bolo hned do ked som sa spytal ze ci by sa nenasla nejaka stavebnica bez integracov iba tranzistory alebo nebodaj elektronkova tak ujo sa na mna pozeral ze z akeho sveta som ja prisiel ... takze volim aldax ...
edit Tak som u nas ,v dedine, pobehal vsetky elektra co poznam (je ich asi 2,5 ) a v ponuke mame ,super stavebnice koncov za super cenu, asi taky styl ze v obvodoch su integrace (sice nie namiesto koncov ale su tam ) a stoji to len 800 Sk z toho mi bolo hned do ked som sa spytal ze ci by sa nenasla nejaka stavebnica bez integracov iba tranzistory alebo nebodaj elektronkova tak ujo sa na mna pozeral ze z akeho sveta som ja prisiel ... takze volim aldax ...