Politicka debata
Re: Politicka debata
ja ziadam 50% zien (minimalne) pri vykopovych pracach
Firme ktorej to nesplni naparit pokuty ze zbankrotuje... ocividne totiz potlacuju rodovu rovnost, a take firmy na slovensku nepotrebujeme...
Firme ktorej to nesplni naparit pokuty ze zbankrotuje... ocividne totiz potlacuju rodovu rovnost, a take firmy na slovensku nepotrebujeme...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Boze prestan. Ano romovia to maju tazsie, preco asi? A este nejaky cas sa budu tazsie presadzovat. Ale nerobia len vykopove prace. Cely tvoj pohlad je len z jednej strany a poukazujes na tie najvacsie extremy. Tie vzdy budu. Vzdy sa bude pozerat na rozdielnost cez prsty, ci sa uz bude jedna o farbu pleti, alebo orientaciu. Tak ako u nas babky z kostola sa budu divat na cernocha s otvorenymi ustami, rovnako tak sa bude divat na teba ten cernoch v afrike, ktory inu farbu pleti okrem svojej nevidel. To co napisal @Tomasjerry je rovnako realita ako to co si tu postol. Ma velku pravdu v tom, ze pravidla a zakony by mali platit rovnako pre vsetkych. K tym zenam, u nas vo firme je vo vedeni vacsina zien a hlavna riaditelka je tiez zena
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Kriterium na pracu vykopovych prac je asi fyzicka zdatnost, ktoru zeny nemaju. Kriteria na manazerske pozicie su ine a tam zeny maju priblizne rovnake zdatnosti ako muzi. Treba pri pisani aj trocha rozmyslat.
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
lenze aj na poziciu manazera partie kopacov treba fyzicku zdatnost... co som videl, nielen facky, ale aj poriskom lopaty po chrbte bolo treba dat v krizovych situaciach
ale no, kohoze sa dotkol prispevok na odlahcenie s klipom Benny Benassi - Satisfaction a strohym popisom
ale co, ved kopa zien travi veela hodin vo fitku tak mozu chodit k lopate / etc. manualne prace, este usetria a ked ich niekto vytoci to bude randal emancipacia aj s predstavenim ako vysita
ale co, ved kopa zien travi veela hodin vo fitku tak mozu chodit k lopate / etc. manualne prace, este usetria a ked ich niekto vytoci to bude randal emancipacia aj s predstavenim ako vysita
Spoiler: ukázať
ked rovnost tak rovnost... ne len tak hala bala komu co kde vyhovuje
pravidla platia pre vsetkych rovnako
pravidla platia pre vsetkych rovnako
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
moja aj furikuje, hlavne ked ju nastvem odpovedou "to nejde" alebo "tak si to sprav sama, ked si taka mudra"
inac, k tej lopate. Ani ti co maju gule, nie vzdy tu robotu zvladnu
inac, k tej lopate. Ani ti co maju gule, nie vzdy tu robotu zvladnu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Dostat prikaz ze musime nabrat XY zien na it oddelenie by ma asi porazilo. Zo vsetkych prihlasok za posledne 2 roky bola mozno tak jedna vhodna. A s nejakou kvotou by som musel zobrat aj tu co poslala cvcko v textaku kedze mozem naratat na oboch rukach kolko ich na pracovnu ponuku reagovalo.
V prvej praci nebolo asi nic horsie ako ked som dostal cerstvo prijatu generic manazerku co netusila ako sa co robi ale vedela ako ti do toho kecat. A toto je nieco co by nejake kvoty dosiahli. Presli 3 roky a po korporatnom rebricku sa vysplahali baby na mngr poziciu bez problemu a to bolo preto lebo boli sikovne a nie preto zeby boli zeny
A samozrejme ze sa snazis nejakym sposobom zistit ci ti kandidatka nepojde v blizkej dobe na matersku, posledne co potrebujes je investovat cas a prostriedky do niekoho kto ti zachvilku vypadne. Deti problem nebyvaju.
V prvej praci nebolo asi nic horsie ako ked som dostal cerstvo prijatu generic manazerku co netusila ako sa co robi ale vedela ako ti do toho kecat. A toto je nieco co by nejake kvoty dosiahli. Presli 3 roky a po korporatnom rebricku sa vysplahali baby na mngr poziciu bez problemu a to bolo preto lebo boli sikovne a nie preto zeby boli zeny
A samozrejme ze sa snazis nejakym sposobom zistit ci ti kandidatka nepojde v blizkej dobe na matersku, posledne co potrebujes je investovat cas a prostriedky do niekoho kto ti zachvilku vypadne. Deti problem nebyvaju.
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Taky ebenovy kopac zarobi kopec love. Je pravda, ze dost im zoberie boss alebo celkovo ich majitel. Adekvatnu cast prepiju a hodia do automatov a sup potom domov na vychod. Keby mali rozum tak sa maju neskutocne dobre …
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
co je to kopec love
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
cca toto
sry nedalo mi to
Kód: Vybrať všetko
/££££££££££££££££££££\
/$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$\
______/@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@\______
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
1k az 3k za mesiac ak tahaju v podstate cely tyzden. Ako som pisal, zalezi kolko zoberie sef . Tolko z realnej praxe u mna, ak sa to teda nerobi ze partia zamestna dalsiu partiu a ta dalsiu … black outsourcing.
hej, odrobis 320h mesacne a domov odniesies kopec(1500€)
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
Chalani kope sa vacsinou ked je teplo a ked sa moze zo zakona kopat. Zacina sa skoro rano podla pocasia a niekedy okolo druhej koniec pripadne opacne. Niekedy sa potiahne viac. Nemajte obavu, ze sa nechaju strhnut. Kolko z vas s nimi vobec pracovalo? Ja celkom dost … Ale toto je politicka tema a uz sa k tomu nebudem vyjadrovat